Bebek Beslenmesi hastalanan bebeğim yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yexsximmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
748
1
96
49
Denizli
oğlum bugün tam 7 aylık iştahı normal olan bir bebekti sadece sabah kahvaltısını sevmiyordu yaklaşık bir hafta önce yediklerinin yarısını yemeye basladı sonrada grip oldu şu an hiç bişi yemek istemiyor bugün sadece beni emdi mamaları ek gıdaları hazırlıyorum bir yada iki kaşık yiyor gerisi çöpe ne yapabilirim iyileşince iştahı düzelir mi acaba?:uhm:

oğlum bugün tam 7 aylık iştahı normal olan bir bebekti sadece sabah kahvaltısını sevmiyordu yaklaşık bir hafta önce yediklerinin yarısını yemeye basladı sonrada grip oldu şu an hiç bişi yemek istemiyor bugün sadece beni emdi mamaları ek gıdaları hazırlıyorum bir yada iki kaşık yiyor gerisi çöpe ne yapabilirim iyileşince iştahı düzelir mi acaba?:uhm:

bende senın gıbı cok evham yapıyodum ki sonuçta bir anneyiz.benım kızmda aynı bu şekılde oldu ne yapdıysam yemedı hatta 1hafta boyunca 12 saat agzına bişe surmedı yapacak bıse yoktu zorla falan aldıgı bir iki kasıkla ilacını verıyodum iyilestı tekrardan aynı iştaha sahip oldu üzülme canım bugunlerde gecer allahın izniyle.

canım çok geçmiş olsun.Bebekler hastalanınca iştahıda kesiliyor.Ama şanslısın seni emiyor ve ek gıdadan bir iki kaşık yiyormuş bu kadar yemesi bile çok iyi.Grip bugünlerde her bebekte var benim oğlumda öyle.Ama hastalıkları geçince iştahı düzelir merak etme annesi

Back