• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık ve ölüm korkusu

Ben de 26 yaşında hastalık hastasıyım, ben de uyuyamıyorum sürekli kendimi dinliyorum olmayacak şeyleri kafaya takıyorum. Deliricem artık
Bu dünyada yaşarken ölmeyi yaşıyoruz sanki yürüyen cenazeleriz herkes gülüp eğlenirken bu genç yaşımızda kendimizi odalara kapatıyoruz bende kendime yaygın anksiyete bozukluğu teşhisi koydum bu korku başladı bu seferde bende onlar gibi herşeye kaygılanacak mıyım vs kafayı yiyorum bunun bi tık ötesi delirmek sanırım

İyi geceler arkadaşlar şuan yine bir atak geçiriyorum yıllar evvel başladı benim yaklaşık 9 yıl önce ilk atağimi geçirdim ama en fazla yarım saatlikdi geçerdi 1-2 sene hiç olmadığı bile olurdu çok hafifdi 2023 ün başlarında grip olmamla fena bir hale ulaştım hala daha kurtulamadım ber gün sürüyor. Görmediğim kardiyoloji göğüs hastalıkları nöroloji psikiyatri kalmadı biraz psikolog desteği de aldım ama geçmiyor asla sürekli öleceğim sanıyorum, yok beyin kanaması yok kalp krizi elimde saturasyonla dolaşıyorum en ufak bir yerime bişey çıksa aklım çıkıyor acaba ağır bi hastalık mı Allah korusun koluma ağrılar giriyor göğsüme sancılar giriyor ekstrasistol var çarpıntım çok başım çok garip bi şekilde bazen ağrıyor bazen sanki sular damlıyor çok yoruldum artık bu beni tüketti tüketti tüketti.
Biran acaba ben mi yazdım dedim

Ay resmen beni anlatmışsın 1 buçuk sene önce tanıştım ben bu illet ile hergun kalp krizi geçirip öleceğimi düşünüyorum 4 defa kardiyolojiye gittim hiçbir şeyim yok bütün tetsler yapıldı ama ben genede inanmıyorum başım Ağrısa beyin kanamasi göğsüm kolum ağrısın kalp krizi aniden Öleceğim korkusu sarıyor 🥺
Kalpte ağrı kolda ağrı oluyor degilmi çarpıntı başlıyor sonra

Aylarca kullandım ama fayda etmedi ama birden kestim değişiklik de olmadı kullanırken nasılsam şimdi de aynıyım. Bu süreç de bir psikologumla 7 seans diğeriyle 10 küsur seans görüştüm ama bana mısın demedi. Kötü bir haldeyim artık ne yapacağımı bilmiyorum
ben panik atağı atlatmış biri olarak yazıyorum. iki doktor değiştirdim üçüncüde doğrusu denk geldi. bence bunun ilacı doğru doktor. gittiniz ve işe yaramadı diye pes etmeyin. bendede ilk iki doktorum hiçbirşey yapamamıştı. üçüncüde doğrusunu bulabildim Allah binlerce kez razı olsun ondan. mutlaka doktorunuzu değiştirin. bana doktorum bilişsel terapiyle emdr yapmıştı. 5 yıl olacak nerdeyse tedavim biteli hiçbirşey yaşamadım. bence bunun ilacı doğru doktor bilişsel terapi ve emdr. inşallah yardımım olmuştur. inşallah şifanızı bulursunuz

ben panik atağı atlatmış biri olarak yazıyorum. iki doktor değiştirdim üçüncüde doğrusu denk geldi. bence bunun ilacı doğru doktor. gittiniz ve işe yaramadı diye pes etmeyin. bendede ilk iki doktorum hiçbirşey yapamamıştı. üçüncüde doğrusunu bulabildim Allah binlerce kez razı olsun ondan. mutlaka doktorunuzu değiştirin. bana doktorum bilişsel terapiyle emdr yapmıştı. 5 yıl olacak nerdeyse tedavim biteli hiçbirşey yaşamadım. bence bunun ilacı doğru doktor bilişsel terapi ve emdr. inşallah yardımım olmuştur. inşallah şifanızı bulursunuz
Çok teşekkür ederim sağolun 🙏🏻

Beni de kulağımın arkası az önce sıcakladı kendimi balkona attım hemen soğuk iyi gelir diye, delirmiş gibiyim bu arada gözlerime taktım sanki bulanık mı görüyor vs
Baş ağrısı yapıyor mu. Bende arka sol kısımda basınç hissi gibi olmuştu. Atak dönemlerinde oluyor anksiyetenin oyunu diyor çevrem yoksa bu zamana kadar neden çıkmasın diyorlar

İyi geceler arkadaşlar şuan yine bir atak geçiriyorum yıllar evvel başladı benim yaklaşık 9 yıl önce ilk atağimi geçirdim ama en fazla yarım saatlikdi geçerdi 1-2 sene hiç olmadığı bile olurdu çok hafifdi 2023 ün başlarında grip olmamla fena bir hale ulaştım hala daha kurtulamadım ber gün sürüyor. Görmediğim kardiyoloji göğüs hastalıkları nöroloji psikiyatri kalmadı biraz psikolog desteği de aldım ama geçmiyor asla sürekli öleceğim sanıyorum, yok beyin kanaması yok kalp krizi elimde saturasyonla dolaşıyorum en ufak bir yerime bişey çıksa aklım çıkıyor acaba ağır bi hastalık mı Allah korusun koluma ağrılar giriyor göğsüme sancılar giriyor ekstrasistol var çarpıntım çok başım çok garip bi şekilde bazen ağrıyor bazen sanki sular damlıyor çok yoruldum artık bu beni tüketti tüketti tüketti.
Ah canım çok benzer ya benimki de. Grip mi covid mi bişey oldum 4 ay önce. 2.5-3 ayı çok kötü geçti nefes darlığı öksürük falan yaşadım. Psikolojim aşırı bozuldu gezmediğim doktor kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı bir türlü iyileşemedim ya ölüm korkusu sardı bu sefer. Sonra bir gün panik atak geçirdim acile gittim çarpıntıyla. Tabiki bişey çıkmadı. Sadece korkudan tansiyonum yükselmişti. Sonrasında anksiyetem tavan yaptı zaten. Mide bağırsak problemleri de oluyor. Sürekli hava yutuyorum galiba. Özellikle stresli olduğumda üst üste devamlı gaz çıkarıyorum ağızdan. Çok saçma şeyler yaşıyoruz nedir bunlar ya

Ah canım çok benzer ya benimki de. Grip mi covid mi bişey oldum 4 ay önce. 2.5-3 ayı çok kötü geçti nefes darlığı öksürük falan yaşadım. Psikolojim aşırı bozuldu gezmediğim doktor kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı bir türlü iyileşemedim ya ölüm korkusu sardı bu sefer. Sonra bir gün panik atak geçirdim acile gittim çarpıntıyla. Tabiki bişey çıkmadı. Sadece korkudan tansiyonum yükselmişti. Sonrasında anksiyetem tavan yaptı zaten. Mide bağırsak problemleri de oluyor. Sürekli hava yutuyorum galiba. Özellikle stresli olduğumda üst üste devamlı gaz çıkarıyorum ağızdan. Çok saçma şeyler yaşıyoruz nedir bunlar ya
Ben de öyle bıkmış nalet durumdayım. Nefret ediyorum artık her şeyden

Amin inşallah şuan nasılsınız ilaç alıyormusunuz midenize vuruyor mu geğirme bulantı iştahsızlık nasıl baş edeceğim bilmiyorum
Mesaj atarmısınız ben atamıyorum bende aynı durumdayım ilaç başladık 3 gün oluyor miğdeme vuruyor

Back
X