Bu dünyada yaşarken ölmeyi yaşıyoruz sanki yürüyen cenazeleriz herkes gülüp eğlenirken bu genç yaşımızda kendimizi odalara kapatıyoruz bende kendime yaygın anksiyete bozukluğu teşhisi koydum bu korku başladı bu seferde bende onlar gibi herşeye kaygılanacak mıyım vs kafayı yiyorum bunun bi tık ötesi delirmek sanırımBen de 26 yaşında hastalık hastasıyım, ben de uyuyamıyorum sürekli kendimi dinliyorum olmayacak şeyleri kafaya takıyorum. Deliricem artık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hastalık ve ölüm korkusu
- Konu Sahibi sudecanay
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anksiyete ekstrasistol hastalık hastalığı panik atak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin inşallah şuan nasılsınız ilaç alıyormusunuz midenize vuruyor mu geğirme bulantı iştahsızlık nasıl baş edeceğim bilmiyorumNe yazık ki. Amin gerçekten Allah başa vermesin
ilaç almıyorum. stres anında midem etkileniyor hemen zatenAmin inşallah şuan nasılsınız ilaç alıyormusunuz midenize vuruyor mu geğirme bulantı iştahsızlık nasıl baş edeceğim bilmiyorum
- 30 Nisan 2023
- 318
- 117
- 18
- 34
Biran acaba ben mi yazdım dedimİyi geceler arkadaşlar şuan yine bir atak geçiriyorum yıllar evvel başladı benim yaklaşık 9 yıl önce ilk atağimi geçirdim ama en fazla yarım saatlikdi geçerdi 1-2 sene hiç olmadığı bile olurdu çok hafifdi 2023 ün başlarında grip olmamla fena bir hale ulaştım hala daha kurtulamadım ber gün sürüyor. Görmediğim kardiyoloji göğüs hastalıkları nöroloji psikiyatri kalmadı biraz psikolog desteği de aldım ama geçmiyor asla sürekli öleceğim sanıyorum, yok beyin kanaması yok kalp krizi elimde saturasyonla dolaşıyorum en ufak bir yerime bişey çıksa aklım çıkıyor acaba ağır bi hastalık mı Allah korusun koluma ağrılar giriyor göğsüme sancılar giriyor ekstrasistol var çarpıntım çok başım çok garip bi şekilde bazen ağrıyor bazen sanki sular damlıyor çok yoruldum artık bu beni tüketti tüketti tüketti.
Kalpte ağrı kolda ağrı oluyor degilmi çarpıntı başlıyor sonraAy resmen beni anlatmışsın 1 buçuk sene önce tanıştım ben bu illet ile hergun kalp krizi geçirip öleceğimi düşünüyorum 4 defa kardiyolojiye gittim hiçbir şeyim yok bütün tetsler yapıldı ama ben genede inanmıyorum başım Ağrısa beyin kanamasi göğsüm kolum ağrısın kalp krizi aniden Öleceğim korkusu sarıyor
- 11 Eylül 2023
- 751
- 86
- 18
Evet canımKalpte ağrı kolda ağrı oluyor degilmi çarpıntı başlıyor sonra
Benimde öyle oluyor du acil e gittim kanım da enfeksiyon çıktı vucudundaki enfeksiyon a bı baktir senKalpte ağrı kolda ağrı oluyor degilmi çarpıntı başlıyor sonra
O kadar çok kişi aynı şeyi yaşıyor kiiiBiran acaba ben mi yazdım dedim
- 30 Nisan 2023
- 318
- 117
- 18
- 34
Kanser benim ki eskiden hiç yoktuO kadar çok kişi aynı şeyi yaşıyor kiii
Benim de öyle hastalık hastasıyım artık nerem ağırsa ödüm kopuyor Rabbim sağlık versinKanser benim ki eskiden hiç yoktu
- 30 Nisan 2023
- 318
- 117
- 18
- 34
Ben ilaç kullanıyorum baya iyi geldi öneririm size deBenim de öyle hastalık hastasıyım artık nerem ağırsa ödüm kopuyor Rabbim sağlık versin
Benimde kolumda ağrı göğsümde ağrı vardi acil e gittim kan verdim kanım da enfeksiyon çıktı kaninda ki enefksiyon a bı baktır senEvet canım
Ben ilaç uzun zaman kullandım ama fayda etmedi bıraktımBen ilaç kullanıyorum baya iyi geldi öneririm size de
- 6 Ağustos 2018
- 1.364
- 504
- 123
- 43
ben panik atağı atlatmış biri olarak yazıyorum. iki doktor değiştirdim üçüncüde doğrusu denk geldi. bence bunun ilacı doğru doktor. gittiniz ve işe yaramadı diye pes etmeyin. bendede ilk iki doktorum hiçbirşey yapamamıştı. üçüncüde doğrusunu bulabildim Allah binlerce kez razı olsun ondan. mutlaka doktorunuzu değiştirin. bana doktorum bilişsel terapiyle emdr yapmıştı. 5 yıl olacak nerdeyse tedavim biteli hiçbirşey yaşamadım. bence bunun ilacı doğru doktor bilişsel terapi ve emdr. inşallah yardımım olmuştur. inşallah şifanızı bulursunuzAylarca kullandım ama fayda etmedi ama birden kestim değişiklik de olmadı kullanırken nasılsam şimdi de aynıyım. Bu süreç de bir psikologumla 7 seans diğeriyle 10 küsur seans görüştüm ama bana mısın demedi. Kötü bir haldeyim artık ne yapacağımı bilmiyorum
Çok teşekkür ederim sağolunben panik atağı atlatmış biri olarak yazıyorum. iki doktor değiştirdim üçüncüde doğrusu denk geldi. bence bunun ilacı doğru doktor. gittiniz ve işe yaramadı diye pes etmeyin. bendede ilk iki doktorum hiçbirşey yapamamıştı. üçüncüde doğrusunu bulabildim Allah binlerce kez razı olsun ondan. mutlaka doktorunuzu değiştirin. bana doktorum bilişsel terapiyle emdr yapmıştı. 5 yıl olacak nerdeyse tedavim biteli hiçbirşey yaşamadım. bence bunun ilacı doğru doktor bilişsel terapi ve emdr. inşallah yardımım olmuştur. inşallah şifanızı bulursunuz
- 18 Aralık 2024
- 11
- 2
- 1
- 26
Baş ağrısı yapıyor mu. Bende arka sol kısımda basınç hissi gibi olmuştu. Atak dönemlerinde oluyor anksiyetenin oyunu diyor çevrem yoksa bu zamana kadar neden çıkmasın diyorlarBeni de kulağımın arkası az önce sıcakladı kendimi balkona attım hemen soğuk iyi gelir diye, delirmiş gibiyim bu arada gözlerime taktım sanki bulanık mı görüyor vs
- 11 Aralık 2024
- 146
- -14
- 11
- 35
Ah canım çok benzer ya benimki de. Grip mi covid mi bişey oldum 4 ay önce. 2.5-3 ayı çok kötü geçti nefes darlığı öksürük falan yaşadım. Psikolojim aşırı bozuldu gezmediğim doktor kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı bir türlü iyileşemedim ya ölüm korkusu sardı bu sefer. Sonra bir gün panik atak geçirdim acile gittim çarpıntıyla. Tabiki bişey çıkmadı. Sadece korkudan tansiyonum yükselmişti. Sonrasında anksiyetem tavan yaptı zaten. Mide bağırsak problemleri de oluyor. Sürekli hava yutuyorum galiba. Özellikle stresli olduğumda üst üste devamlı gaz çıkarıyorum ağızdan. Çok saçma şeyler yaşıyoruz nedir bunlar yaİyi geceler arkadaşlar şuan yine bir atak geçiriyorum yıllar evvel başladı benim yaklaşık 9 yıl önce ilk atağimi geçirdim ama en fazla yarım saatlikdi geçerdi 1-2 sene hiç olmadığı bile olurdu çok hafifdi 2023 ün başlarında grip olmamla fena bir hale ulaştım hala daha kurtulamadım ber gün sürüyor. Görmediğim kardiyoloji göğüs hastalıkları nöroloji psikiyatri kalmadı biraz psikolog desteği de aldım ama geçmiyor asla sürekli öleceğim sanıyorum, yok beyin kanaması yok kalp krizi elimde saturasyonla dolaşıyorum en ufak bir yerime bişey çıksa aklım çıkıyor acaba ağır bi hastalık mı Allah korusun koluma ağrılar giriyor göğsüme sancılar giriyor ekstrasistol var çarpıntım çok başım çok garip bi şekilde bazen ağrıyor bazen sanki sular damlıyor çok yoruldum artık bu beni tüketti tüketti tüketti.
Ben de öyle bıkmış nalet durumdayım. Nefret ediyorum artık her şeydenAh canım çok benzer ya benimki de. Grip mi covid mi bişey oldum 4 ay önce. 2.5-3 ayı çok kötü geçti nefes darlığı öksürük falan yaşadım. Psikolojim aşırı bozuldu gezmediğim doktor kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı bir türlü iyileşemedim ya ölüm korkusu sardı bu sefer. Sonra bir gün panik atak geçirdim acile gittim çarpıntıyla. Tabiki bişey çıkmadı. Sadece korkudan tansiyonum yükselmişti. Sonrasında anksiyetem tavan yaptı zaten. Mide bağırsak problemleri de oluyor. Sürekli hava yutuyorum galiba. Özellikle stresli olduğumda üst üste devamlı gaz çıkarıyorum ağızdan. Çok saçma şeyler yaşıyoruz nedir bunlar ya
yapıyor hem de nasıl kafam sıcaklıyo sürekliBaş ağrısı yapıyor mu. Bende arka sol kısımda basınç hissi gibi olmuştu. Atak dönemlerinde oluyor anksiyetenin oyunu diyor çevrem yoksa bu zamana kadar neden çıkmasın diyorlar
Mesaj atarmısınız ben atamıyorum bende aynı durumdayım ilaç başladık 3 gün oluyor miğdeme vuruyorAmin inşallah şuan nasılsınız ilaç alıyormusunuz midenize vuruyor mu geğirme bulantı iştahsızlık nasıl baş edeceğim bilmiyorum