Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
147
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, 2010 Şubat ayında başlayan yeni hayatım, paha biçilmez mutluluğum kare kare aşağıdaki linkte görülmekte :)

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/351722-oralet-meme-estetigi-ameliyati-147.html#post18208390

Mükemmel iş çıkaran doktorumuz Barış Bey e yorumlar bu kadarcık mı ?cık cık cık... En kısa zamanda ben ve memişlerimle geliyorum :))

Irmaky ye katılıyorum Barış Çakır'a ameliyat olan arkadaşlar linklerinizi buraya alalım mı :)

barış beye silikon taktırmak için gidicem.. memnunmusunuz arkadaşlar yabancı geliyormu yada ameliyat sonrası nasıl geçti. tavsiye edermisiniz?

Merhabalar arkadaşlar,

Barış bey kas zarı altı yapıyor ameliyatlarını..Kas zarı altından emin olamadım. Olabilecek sakıncalarından biri protezin ellendiğinde hissedilmesi..ki bu yöntemde ameliyat olmuş arkadaşlara sormak istiyorum. Protez hissediliyor mu..nihayetinde kasın altında olmadığı için gizli değil..hissedilmesi de çok normal..ama bu da kötü birşey! İnanılmaz aklım karıştı..hiç bir şekilde karar veremiyorum. Ayrıca bu yöntem hafif sarkmış göğüsü daha da sarkıtmıyormu?

Kafam fena karışık..Önerilerinizi bekliyorum...

yılan hikayesine dönüşen istanbula geliş olayını sonunda hallettim :) 9-mayıs akşamı Barış beyle görüşeceğimm.. inşallah hayırlısıyla ben de Barış beye ameliyatımı olurummm en kısa zamanda :21:
oraletcim buralarda ol lütfeeennn :18:

yılan hikayesine dönüşen istanbula geliş olayını sonunda hallettim :) 9-mayıs akşamı Barış beyle görüşeceğimm.. inşallah hayırlısıyla ben de Barış beye ameliyatımı olurummm en kısa zamanda :21:

hayırlısı olsun arkadaşım.
ameliyat için gün aldın mı ?

teşekkür ederim leylacım amin :) Barış beyle ilk görüşmemi yapıcam, bugün randevu aldım işte :) ameliyat tarihi vs hiçbirşey belli değil henüz :KK31:

Merhabalar arkadaşlar,

Barış bey kas zarı altı yapıyor ameliyatlarını..Kas zarı altından emin olamadım. Olabilecek sakıncalarından biri protezin ellendiğinde hissedilmesi..ki bu yöntemde ameliyat olmuş arkadaşlara sormak istiyorum. Protez hissediliyor mu..nihayetinde kasın altında olmadığı için gizli değil..hissedilmesi de çok normal..ama bu da kötü birşey! İnanılmaz aklım karıştı..hiç bir şekilde karar veremiyorum. Ayrıca bu yöntem hafif sarkmış göğüsü daha da sarkıtmıyormu?

İlk defa duyuyorum kas zarı altı ile ameliyat olanların protezlerinin hissedildiğini..
Allah aşkına bu kadar yazılan çizilen şeyler var, Barış Çakır ın sayfasında olmanın rahatlığıyla şunu söylemek isterim ki bu kadar olumsuzluklara sahip bir yöntem olsaydı dünyadaki pek çok estetik ve rekonstrüktif uzmanı değişik yöntemlerden kas ZARI altı tekniğine geçiş yapmaya başlamazdı öyle değil mi?
En iyi en güvenilir(kas kesilmediği için) en ağrısız ve sorunsuz yöntemlerden biri olması sebebiyle Türkiye'de de pek çok Dr.un uygulamaya başladığı bu yöntem anlattığınız gibi olumsuzluklara sahip değildir.. Hali hazırda Barış Çakır'a ameliyat olmuş ve Kas ZARI altı tekniğiyle ameliyt olmuş biri olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.. Bir kişi de gelip elleyip bunun içinde silikon var desin ben silikonlarımı çıkartırım , o kadar net.

Lütfen yalan yanlış ve yanlı yazılan her yoruma inanmayınız..

Merhabalar arkadaşlar,

mrb arkadaşım.benm göğüslerim hafif sarkıktı meme dokum da vardı..yaklaşık 3 ay önce dikleştirme ile silikon ameliyatı aynı anda oldum ve fasya yani kas zarı altı yöntemi ile.. ameliyatımın sonuç'u olarak silikonlarımın birini daha fazla olmak üzere hissediyorum üstelik sarkıklığı yine aynı diyebilirim:KK31::KK31:

Merhabalar arkadaşlar,

Merhaba armer, bende kas zarı altı yöntemiyle ameliyat olanlardanım. Eğer protezin yapısı sertse hissedilme olasılığı artabilir. Benim siteden görüştüğüm kişiler özellikle bunu merak ediyordu. Ve her köşesini kontrol edip bulmalarını istedim o kışıler bunu daha önce de yazdılar. Bulamadılar çünkü ben 3.ay kontrolümde doktorumun çektiği videolarda da soruyor protezi hissedebiliyor musunuz ? diye. Hissetmediğime dair görsel kanıtım bile var. Sitede bir çok kişininde görmüşlüğü var. Kas zarı altından ziyade kas üstü protezin hissedilmesi açısından dezavantaj taşıyor. Bir de kullanılan protez önemli. Eğer protezin kenarları içe doğru kıvrımlı olursa (benimki o şekilde) bedende potluk yapmaz. Benim sonuçlarını görüp çok beğendiğim bir yöntem. Ayrıca bir çok doktor bu yöntemi uyguluyor. :KK66: En güzeli avantaj ve dezavantajları bir de görüşeceğin doktorlara sorman olacak.

:)) sürecini merakla takip edeceğim canım. O tarihlerde çok yoğun olacağım. Buralarda olurum umarım. :KK54:

mrb arkadaşım.benm göğüslerim hafif sarkıktı meme dokum da vardı..yaklaşık 3 ay önce dikleştirme ile silikon ameliyatı aynı anda oldum ve fasya yani kas zarı altı yöntemi ile.. ameliyatımın sonuç'u olarak silikonlarımın birini daha fazla olmak üzere hissediyorum üstelik sarkıklığı yine aynı diyebilirim:KK31::KK31:

Merhaba,birçok yerde yazdım,tekrar etmiyeyim,ama benim de silikonları büyük bulma,hantal görüntü ve sarkma problemim var,doğal olarak çok ama çok mutsuzum,iyi olsun diye bir işe kalkıştım ama sonuçtan hiç memnun değilim,sizin dikleştirme de işe yaramadı mı?ki ben dikleştirme yapılmadığı için bu durumdayım zannediyordum.

canım umarım iyi olur diyelim inşallah. 7 mayısta benimde randevum var 10ununda ise ameliyetım. poisa ve oraletin göğüsleri gördükten sonra kesnlkle bıraktım başka dr aramayı. inşallah sende bende kızlar gibi mutlu oluruz cnm :KK16:

canım umarım iyi olur diyelim inşallah. 7 mayısta benimde randevum var 10ununda ise ameliyetım. poisa ve oraletin göğüsleri gördükten sonra kesnlkle bıraktım başka dr aramayı. inşallah sende bende kızlar gibi mutlu oluruz cnm :KK16:

Clara, ne güzel msj yazmışsın öyle, gerçekten hem utandım hem memnun oldum, teşekkürler..
daha güzeli senin olsun inşallah, kimseninkinde gözümüz yok :))

Demek sen de Barış Çakır'a karar verdin, inşallah randevunda aynı iç rahatlığında geçer de şöyle içine sinen bir sonuç alırsın, ne de olsa hepimiz hem maddi hem manevi açıdan birşeyler veriyoruz bu ameliyatla beraber,sonucu da güzel olsun,bizi mutlu etsin istiyoruz..

Şimdi zaman sana çok zor geçecektir eminim ama inan beklemeye değer günler de seni bekliyor:)

claracım ayın 7 sinde randevun varmış.saat kaça randevu aldın canım?

X