- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ORALETİM...KIZ SENİ VARYA SENİ...SENİ ÇOK SEVİYORUM.Ne güzelde yazmışsın yine.Güzel dileklerin için teşekkür ederim fıstıkBugün çok daha iyiyim.Hatta sütyenimi çıkarıp giyebildim.HAYALDİ GERÇEK OLDU BEBİŞİM
Selam barış çakır'ın birbirinden güzel hastaları.kızlar ameliyatımı oldum,zaten "dila28" adı altında linkimide açtım.bilgi almak isteyen tüm arkadaşların sorularını seve seve cevaplarım.ben burdan yakışıklı,anlayışlı,güler yüzlü ve dünya tatlısı doktorum barış çakır'a sevgi ve saygılarımı sunmak istiyorum.sizde karar kıldığım için "kendime", bana bu güzel göğüsleri bahşederek dişiliğimi bir de bu yönüyle hissettirdiğiniz için "size" bir kez daha çok teşekkür ederim.
amin claracım inşallah iyi olur ikimiz için deben de oraletin göğüslerini gördükten sonra Ank'da doktor aramayı bıraktım aynı şekilde poisanınkiler de çok güzeller ama Barış bey bi arkadaşa kas zarı altını uygun bulmamış, onu duyduğumdan beri moralim sıfır ya bana da uygun değilse diye
İlk defa duyuyorum kas zarı altı ile ameliyat olanların protezlerinin hissedildiğini..
Allah aşkına bu kadar yazılan çizilen şeyler var, Barış Çakır ın sayfasında olmanın rahatlığıyla şunu söylemek isterim ki bu kadar olumsuzluklara sahip bir yöntem olsaydı dünyadaki pek çok estetik ve rekonstrüktif uzmanı değişik yöntemlerden kas ZARI altı tekniğine geçiş yapmaya başlamazdı öyle değil mi?
En iyi en güvenilir(kas kesilmediği için) en ağrısız ve sorunsuz yöntemlerden biri olması sebebiyle Türkiye'de de pek çok Dr.un uygulamaya başladığı bu yöntem anlattığınız gibi olumsuzluklara sahip değildir.. Hali hazırda Barış Çakır'a ameliyat olmuş ve Kas ZARI altı tekniğiyle ameliyt olmuş biri olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.. Bir kişi de gelip elleyip bunun içinde silikon var desin ben silikonlarımı çıkartırım , o kadar net.
Lütfen yalan yanlış ve yanlı yazılan her yoruma inanmayınız..
Kas zarı altı ameliyatında sorun yaşayan oldu mu?
Barış Çakır'dan sonra hayatımın güzelleşmeye başlayan günleri hakkında bilgi sahibi olmak için ;
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/410038-poisa-meme-estetigi-ameliyati.html
Kas zarı öyle bir yöntem ki bir 3-5 gün içinde kol hareketlerinde hiç bir sıkıntı kalmıyor. Ameliyat olalı 15 gün oldu ve ben ameliyat olduğumu unuttum. istediğim gibi giyiyor, geziyor eğleniyorum:) Ben de kesinlikle öneririm canım..
Ben ameliyattan korkuyorum.. Ameliyat sonrasında çok sıkıntı yaşanıyor mu?
demek sız de mutlusunuz, ben gorusme ıcın gıdecegım amelıyatı kıme olurum bılmıyorum..
Barış bey'e olabilir. . :))
Ayy doktorcuğmun sayfası varmış burda hiç denk gelmemiştim daha önce ben de yazıyım o zaman :) ben de bir Barış Çakır harikası olmaktan mutlu ve huzurluyum :)
burcucum nasılsın konuşamadık bi kaç gündür. Her geçen gün daha iyi oluyorum beni sorarsan. şekilleri bile değişti 2 gün önceye göre. iyiki Barış beye ameliyat olmuşum boyutu şekli istediğim gibi. gün geçtikçe yumuşuyo bu kadar kısa sürede. haberdar etmek istedim canım. öpüyorm seni..
iz bırakacak diye çok çekiniyorum bu konuda
iz falan kalmıyor canım merak etme benim şuan izimi gösterdiğim kişiler de biliyor ki çok çok hafif bir izim var o da 1 seneye tamamen geçer şimdi 5 aylıkken bile böyleyse..
geçmiş olsun :) fotoları göremiyorum malesefacaba ne kadara mal olduğunu öğrenebilrmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?