- Konu Sahibi EstetikEditor
-
teşekkür ederim canımmm seni arkadaş olarak ekledim fotoğraflarımı görebilirsin..her şey dahil 6500 liraya ameliyat oldum ben
teşekkür ederiim :) su mesaj sınırını da atlatablrsem görebilicem fotoları. o kadar yogunumkı doktor arastırması için vakit bulamıorm. o yuzden en mantıklısı yaptıranlara sormak diye düşündüm. his kaybı oldu mu onu çok merak ediorum
superiiiiii........!!!!!
selam canım, mesajından anladığım kadarıyla iyisin? ooohhh oldun kurtuldun sen de demekki ???
çooook geçmişler olsun, bende son 1 haftaya girdim, inşallah önümüzdeki hafta bende aranıza katılacağım :)))
inşallah en kısa sürede eski haline dönersin, kendine çok çok iyi bak, yaz habersiz bırakma bizleri :))
superiiiiii........!!!!!
selam canım, mesajından anladığım kadarıyla iyisin? ooohhh oldun kurtuldun sen de demekki ???
çooook geçmişler olsun, bende son 1 haftaya girdim, inşallah önümüzdeki hafta bende aranıza katılacağım :)))
inşallah en kısa sürede eski haline dönersin, kendine çok çok iyi bak, yaz habersiz bırakma bizleri :))
gercekten kaçıncı yazışım bilmiyorum ben album yaptım resim ekledim neden hala göremiyorumbir ay olcak neredeyse
yaGmurluk isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
diyor anlamıyorum herkesin albumu var barış çakırın hocası tayfun beyin yaptığı gözükmüyor Allah Allah
Hatta dedi ki 3 gün içinde eklenicek falan ama yok
Hatta dedi ki 3 gün içinde eklenicek falan ama yok
Ahh kızlar ahh inşallah bende birkaç aya ameliyat olmak istiyorum, Barış beyi geçen gün habertürk tv'de de izledim ve söyledikleri hoşuma gitti.
Barış Bey, silikonu kas altına mı koyuyor? meme başı mı, koltuk altı mı yoksa meme altından mı koyuyor? bu konuda çok da bilgim yok. bilgi verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?