• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

Aynen canım benim :)) nasıl olsa zamanla geçecek çok yormuyorum ben var'lıklarıyla mutluyum :))

Sen de rahatsın süreci yedin bitirdin :nazar: yaz geldi açıl saçıl bu güzellikler kapatılmamalı :)) :92::92::92:

evet canım ya 3.5 ay oldu nerdeyse
dekolte dekolte dekolte dıyorum bu yaz bızım yazımız olucak:)):1:

Kızlar bununla ilgili bir şey sormak istiyorum
Yorumlarınızı okudum ama tatmin olmadığım bir nokta var,iç çamaşırını çıkardığınızda ki duruşunu merak ediyorum çünkü top top duran göğüslerim olsun istemiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Selam papatya :))

Kesi yerini meme altından tercih etme sebebi ameliyat yöntemiylede alakalı. Kas zarı altı uygulamayı tercih ediyor. Bu yöntem koltuk altından olmuyor. Geriye meme ucu ve meme altı kalıyor. Meme ucunu da süt bezlerinin zarar görmemesi ve his kaybı (olası) yaşanmaması adına tercih etmiyor olabilir. Ben meme başı düşünmediğim için sormamıştım ama neden bu olabilir :))

Benim yaralarım kolay iyileşmiyor bazı sağlık sorunlarından ötürü..
Çamaşırlı veya bikiniliyken (ikisinde de kesinlikle görünmüyor). Çıplakken çamaşırın sıkarda pembemsi bir iz yaparya ona benzer bir renkte. Aslında yara yerim beyaz ama etrafı pembemsi renkte. Ne luzumsuz bir durum :)) Bena bu renkle ilgili doktorum krem önermişti ama ne o kremi ne iz için önerdiği jeli kullanmıyorum. Kullanmak lazım ama benim kafama takacağım bir durumda değil o da benim rahatlığım diyeyim :))

teşekkür ederimm oraletcimm :))
ne kadarr güzell rahatsın artık sen..darısı başımıza o zamn:)
iz konusunu biraz takıntı yapıyorum açıkcası ama sen böyle anlatınca olabilir diye de düşünmüyor değilim..sanırım bir an önce benimde gidip görüşmem gerekk artıkkk

Kızlar bununla ilgili bir şey sormak istiyorum
Yorumlarınızı okudum ama tatmin olmadığım bir nokta var,iç çamaşırını çıkardığınızda ki duruşunu merak ediyorum çünkü top top duran göğüslerim olsun istemiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Çamaşırsız veya biri dokunduğunda anlaşılmayacak kadar gerçekler canım. Hatta ameliyat olduğumu söylediğimde bana inanmayanlar bile olmuştu.. Bir arkadaşım sağlık sebeplerinden ötürü özel bir ameliyat geçirdiğini söylemişti bende borçlu hissetmiştim kendimi bende oldum diyip göğüslerimi büyüttüğümden bahsettim. İnanmadı açtım gösterdim dokundu. Ne gerek var şimdi böyle bir şey söylemene dedi bana bir de küstü :D Arkadaş alttan bak izlerime görürsün diyecektim dedim amann inanmazsa inanmasın yani :D canıma minnet :))
Top gibi duran bir göğsüm olmadı hiç. Hem eskiye nazaran şimdiki doktorlar çok daha iyi sonuçlar çıkarıyor. Son zamanlarda gördüğüm operasyonlardaki çoğu göğüs gayet muntazam :)
Sana tavsiyem doktorlarla görüşme yapman yaptıkları ameliyat sonuçlarının resimlerini görmen ve ona göre bir yol çizmen olur. Çünkü burada sınırlı sayıda göreceksin, gittiğin doktorda full arşiv. Kolaylıklar dilerim..

teşekkür ederimm oraletcimm :))
ne kadarr güzell rahatsın artık sen..darısı başımıza o zamn:)
iz konusunu biraz takıntı yapıyorum açıkcası ama sen böyle anlatınca olabilir diye de düşünmüyor değilim..sanırım bir an önce benimde gidip görüşmem gerekk artıkkk

:)) Hafta sonu ufak bi şehir dışı yaptım, biraz deniz biraz güneş :)) Bronzlaştım ve izlerde bronz tenimle bir oldu :)) Bikininin beyazını saymazsak başka ton farkı kalmadı :D Hani var tabiki yine ama yinede daha iyi oldu :))

Bu arada aman yanlış anlaşılmasın izlerimi güneşe karşı bırakmadım. Yoksa güneşte daha da kalıcı hale gelir. İzlerin etrafı bronzlaşınca izlerin belirginliği azaldı.. Yaz geliyor buna dikkat. Bir de benim 1,5 yıl oldu yeni ameliyat olanlar özellikle güneşe çıkarken koruyucu krem kullanmalılar :))

Arkadaslar Hepinize cok gecmis olsun :). Bende forumda bir sendir arastirma iicerisindeydim ve baris beye olmaya karar verdim. 5 ay icinde baris beye hem burun hemde gögüs oluyorum. Ikisi bir arada cokmu zor olur sizce

Arkadaslar Hepinize cok gecmis olsun :). Bende forumda bir sendir arastirma iicerisindeydim ve baris beye olmaya karar verdim. 5 ay icinde baris beye hem burun hemde gögüs oluyorum. Ikisi bir arada cokmu zor olur sizce

Merhaba NelaDora,

Öncelikle teşekkür ederim darısı başına :)

Burun ve göğüs ikisi bir arada onu doktora sorman lazım. Çünkü eğer ikiside uğraştıracak ameliyatlarsa uzun süre narkoz altında kalacağın için senin için çok iyi olmayacaktır. Ama bunun karar mercii doktorlardır. Bence ikisi bir arada olup kurtulursun diyeceğim ama kişisine göre ağrı eşiği değişiyor, belki rahat atlatırsın belki zor. En iyisi bunu doktora sormak. Kolaylıklar dilerim..

Merhaba NelaDora,

Öncelikle teşekkür ederim darısı başına :)

Burun ve göğüs ikisi bir arada onu doktora sorman lazım. Çünkü eğer ikiside uğraştıracak ameliyatlarsa uzun süre narkoz altında kalacağın için senin için çok iyi olmayacaktır. Ama bunun karar mercii doktorlardır. Bence ikisi bir arada olup kurtulursun diyeceğim ama kişisine göre ağrı eşiği değişiyor, belki rahat atlatırsın belki zor. En iyisi bunu doktora sormak. Kolaylıklar dilerim..

Cok tesekkur ederim canim. Ben turkiyede degilim. Dedigin gibi ikisi bir arada olsunda kurtulayim, böylesi benim icin daha kolay olur diye dusundum.

Arkadaslar baska bir sorun olacak. Ben baris beyle bunu tam olarak görüsmedim daha. Sizce turkiyede kac gun kalmam yeterli olur benim icin ?

Şimdi burun ameliyatlarında alçı 10 gün kadar kalıyor. Göğüste de 15.gün durumuna muhakkak bakmak istiyor Barış Bey yani 2 hafta Türkiye'de kalman gerekecek. Benim tahminime göree tabi. Kendisine sormakta fyada var :)

Dr. Barış Çakır'ın bir hastası olarak şu yaz aylarında ona burdan sevgi ve saygılarımı gönderiyor, Allah razı olsun diyorum ona bana böyle güzel göğüsler verdiği için..

Merhaba kızlar. Cücüklüler kervanında yer almama son 27 gün:) bu c.tesi anlayışlı ve yakışıklı dr.'um barış çakır'la görüşmem vardı. öyle heycanlandım ki anlatamam, bi ara asistanı sevin hanım önceden ameliyat olmuş hastaların fotolarını gösterirken, aklımdan bir an "vazgeçsem mi acaba?" sorusu geçmedi değil! Neyse,randevu saatim geldiğinde barış bey kapıda gözüktü ve güler yüzüyle "buyrun" dedi. önce tanıştık,ardından şikayetimi anlattım. Ve... Başladı kontrol aşaması. Göğüs ölçülerim alındı, meme dokum kontrol edildi, fotoğraflarım çekildi. Ardından özel südyeni giydim ve silikon boyutlarından aklıma yatan 5-6 tane denedim. Kuzenim,ben ve barış bey sonunda "natrelle marka,320 cc,yüksek profil,damla silikona" karar verdik. . Barış bey cc ye karar verirken "senin zaten 50-60 cc lik göğüs dokun var " dedi. Bu arada kızlar boyum 1.80 cm kilom 67 kg. Ameliyatım 16 temmuz cumartesi günü. Herşey dahil 6.500 tl'ye acıbadem hastanesinde olucam. Sürecimi, ameliyat olmak isteyip bilgi almak isteyen arkadaşlarım için ayrıntılı anlatıcam. şimdilik bu kadar. Sevgilerle...:)))

Dila ne güzel anlatmışsın yahu, daha şimdiden bütün yaşayacağın süreç gözümün önüne geldi.. biliyorum, herşey düşündüğün gibi hatta ondan da güzel olacak, çünkü sana da Barış Çakır eli değecek.. ne mutlu sana da..

Heyecanla dolgunlaştığın günleri görmek istiyorum..
son günlerinin tadını çıkar, ne kadar insana unutmazmış gibi gelse de haftalar hatta günler sonra bile eski senin tabirinle- cücük- hallerini unutacaksın, o sebeple bir tavsiye , eski hallerinle çıplak ya da bikinili resimlerini çek ve sakla, öncesi sonrası albümü yaparsın kendine ve değişimin böylesi diye kahkahalar atmak için vesile..
;)

ya kızlar ben de çok mutsuzum bu konuda:S estetiği düşünüyorum ama yakın zamanda değil bi de korkuyorum haliyle çünkü doku hiç yok bende çok dar alanda yaptırnca mutlaka çok belli olur diye düşünüyorum
ucu da çok küçük bunun için bi operasyon yapılabilir mu acaba?
bi de yaptıranların fotoğraflarından bahsedilmiş ben bulamadım :S
göndermeniz mümkün mü bana daaa!! lütfenn rahatlamak istiyorum :)görünce hemen karar veririm belki :P

Poisam teşekkür ederim güzel dileklerin için:) haklısın,barış bey'in eli değiyorsa o işe hakkını veriyor demektir. Inşallah göğüslerim senin ve oraletimin ki kadar güzel olur:) albüm konusunda haklısın,bu akşamdan başlıcam çalışmalara: "cücüklü ve cücüksüz halim" die:))))

Merhaba kızlar. Cücüklüler kervanında yer almama son 27 gün:) bu c.tesi anlayışlı ve yakışıklı dr.'um barış çakır'la görüşmem vardı. öyle heycanlandım ki anlatamam, bi ara asistanı sevin hanım önceden ameliyat olmuş hastaların fotolarını gösterirken, aklımdan bir an "vazgeçsem mi acaba?" sorusu geçmedi değil! Neyse,randevu saatim geldiğinde barış bey kapıda gözüktü ve güler yüzüyle "buyrun" dedi. önce tanıştık,ardından şikayetimi anlattım. Ve... Başladı kontrol aşaması. Göğüs ölçülerim alındı, meme dokum kontrol edildi, fotoğraflarım çekildi. Ardından özel südyeni giydim ve silikon boyutlarından aklıma yatan 5-6 tane denedim. Kuzenim,ben ve barış bey sonunda "natrelle marka,320 cc,yüksek profil,damla silikona" karar verdik. . Barış bey cc ye karar verirken "senin zaten 50-60 cc lik göğüs dokun var " dedi. Bu arada kızlar boyum 1.80 cm kilom 67 kg. Ameliyatım 16 temmuz cumartesi günü. Herşey dahil 6.500 tl'ye acıbadem hastanesinde olucam. Sürecimi, ameliyat olmak isteyip bilgi almak isteyen arkadaşlarım için ayrıntılı anlatıcam. şimdilik bu kadar. Sevgilerle...:)))

Merhaba dilacım :)

Söyleyecek pek bir şey yok her şey güzel ve yolunda gidecek canım :) Enerjim ve sevgim seninle :) Hadi ağustos'un başında sahiller seni bekler :)) :92::92:

Heyecanını ve mutluluğunu paylaşmak için kısmetse o gün yanında olacağım :) Hadi bakalım göster enerjini :32::32:

Bu arada canım arkadaşım oraletime, bana verdiği desteklerden dolayı sonsuz teşekkürler...:)

Canım benim utandırıyorsun beni :)

Ben zaten seni bildim bileli Barış Bey'i araştırıyorsun, ben mutluyum doktoruma ameliyat olan memişli hatunlar da mutlu. Sen daha ameliyat olmadan mutlu ve heyecanlısın zaten :)

Natrelle nasılmış meraklardayım yaptır görelim :)) Yaz gelmeden yaptırıyorsun ya en güzeli bu.

Esas sen eski sütyenlerini odandan dışarı çıkarmak için karar değiştirip erken tarihe ameliyat oluyorsun ya en çok buna seviniyorum. Yazı kaçırmayacaksın :) :71:

Back
X