Merhaba kızlar. Cücüklüler kervanında yer almama son 27 gün:) bu c.tesi anlayışlı ve yakışıklı dr.'um barış çakır'la görüşmem vardı. öyle heycanlandım ki anlatamam, bi ara asistanı sevin hanım önceden ameliyat olmuş hastaların fotolarını gösterirken, aklımdan bir an "vazgeçsem mi acaba?" sorusu geçmedi değil! Neyse,randevu saatim geldiğinde barış bey kapıda gözüktü ve güler yüzüyle "buyrun" dedi. önce tanıştık,ardından şikayetimi anlattım. Ve... Başladı kontrol aşaması. Göğüs ölçülerim alındı, meme dokum kontrol edildi, fotoğraflarım çekildi. Ardından özel südyeni giydim ve silikon boyutlarından aklıma yatan 5-6 tane denedim. Kuzenim,ben ve barış bey sonunda "natrelle marka,320 cc,yüksek profil,damla silikona" karar verdik. . Barış bey cc ye karar verirken "senin zaten 50-60 cc lik göğüs dokun var " dedi. Bu arada kızlar boyum 1.80 cm kilom 67 kg. Ameliyatım 16 temmuz cumartesi günü. Herşey dahil 6.500 tl'ye acıbadem hastanesinde olucam. Sürecimi, ameliyat olmak isteyip bilgi almak isteyen arkadaşlarım için ayrıntılı anlatıcam. şimdilik bu kadar. Sevgilerle...:)))