• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

Tatlı oraletim eşsiz enerjini yazılarında dahi hissettiriyosun bana,helal olsun sana:) umarım gözümü açtığımda tüm güzelliğinle karşımda olursun o gün. Yazın ortasında yaptırıp sonuna yetişirim inş:) bu arad oraletim 13 temmuz ç.şamba saat 18:00 gibi barış beyin ordayım. Istersen gel gülüm yüzünü göreyim:)))

dilacım, şu an zaten kullandığım tüm sütyenlerim desteksiz, artık gerek yok çünkü biliyorsun:)
şu an markadan markaya değişim göstermekle beraber tam tamına (280cc takıldı bana) C cup kullanıyorum. göğüs altım 72 cm o sebeple 75 C sütyenler tam bana göre oluyor.. resimlerimde göründüğü gibi B cup olanlar küçük geliyor..

Tatlı oraletim eşsiz enerjini yazılarında dahi hissettiriyosun bana,helal olsun sana:) umarım gözümü açtığımda tüm güzelliğinle karşımda olursun o gün. Yazın ortasında yaptırıp sonuna yetişirim inş:) bu arad oraletim 13 temmuz ç.şamba saat 18:00 gibi barış beyin ordayım. Istersen gel gülüm yüzünü göreyim:)))

:)) Sen daha kıpır kıpır şıkır şıkır olacaksın burayada yazıyorum :)) Notlarımın arasına aldım haberleşiriz canım. :92:

Poisacım,oraletcim günaydın fıstıklarım. Dediğiniz gibi şıkır şıkır fıkır fıkır günlere az kaldı:) bu arada kızlar,4 kilo verdim. Hem rejimdeyim hem de hergün spor yapıyorum. Artık 1.80 e 66 kiloyum. Kilo ve moral bakımından gayet hazırım ameliyata:9: Tecrubeli hatunlar size bikaç sorum var:
1) barış bey yüksek profil kullanıcağını söyledi. Sizce?
2) 315-320 cc protez takılırsa sütyen bedenim ne olur, bir türlü kestiremiyorum:(
3) ameliyata nasıl bir kıyafetle girdiniz? :1:

Poisacım,oraletcim günaydın fıstıklarım. Dediğiniz gibi şıkır şıkır fıkır fıkır günlere az kaldı:) bu arada kızlar,4 kilo verdim. Hem rejimdeyim hem de hergün spor yapıyorum. Artık 1.80 e 66 kiloyum. Kilo ve moral bakımından gayet hazırım ameliyata:9: Tecrubeli hatunlar size bikaç sorum var:
2) 315-320 cc protez takılırsa sütyen bedenim ne olur, bir türlü kestiremiyorum:(

slmlar :))

1- yüksek profil.. işlem tamammm:) Barış bey bu işte kesinlikle şahane.. yüksek profil kesinlikle uygundur.. zaten sadece biraz daha üst tarafları kalın bir protez.. korkutacak kafa karıştırtacak bişey yok..
2-C cup hafif dar olur D tam olabilir..
3- ameliyata kendi ameliyat giysilerini giydiriyorlar .. alt üst çıplaksın sadece altta kağıtımsı bir çamaşır giyiyorsun.. onu da veriyorlar zaten.. üstünde de arkadan bağlı bir kağıtttan önlük..
hepsi buuuuuu:)

güzel olacak güzell ;)

Selam bebek :)

Süper zayıfla şimdiden ama ameliyattan sonra ani kilo alış verişlerine dur demen gerekecek bilgin olsun ;)
Süper vallahi takdir ve tebrik ediyorum seni :) Aynen devam spora.

1- Yüksek profil her zaman tercihimdir, göğüs daha yüksek haliyle daha şık duruyor yahuu :) hatta düşük veya orta deseydi bir daha görüş derdim bunu da bil ;)
2- Sütyen bedenine bir şey diyemem çünkü, senin mevcut yapını görmedim sen bunu bi Barış Bey'e sor bakalım o kaç olur der? Tahminim dolu dolu C cup olur.
3- Ameliyata giriş kıyafetlerin hastaneden, ama ameliyat sonrası rahat edebilmek için düğmeli veya fermuarlı bir şey düşün. Ayrıca hastaneden bir gün sonra çıkacaksın bu sebeple muhtemelen göğüslerinde bandaj olacak kolları lastikli olmayan fermuarlı veya düğmeli boynuna kadar kapatabileceğin mümkünse cepli spor rahat hırka olabilir. Dışarı çıktığında maksat kamufle olabilmek ;) Onun dışında sigarayı son iki gün hiç içme. Son iki hafta kalada tek tük diyecek kadar azalt. Ameliyattan sonra da hemen içme tut kendini hatta bırak :) Çok ağır bir çantan olmasın. Yanında muhakkak refakatçin olsun. Dönerkende arabayla seni alıp eve bırakan biri olursa şahane olur. Kollarını ilk üç gün ne kadar az hareket ettirirsen sonrasında o kadar rahatsın canım. :92:

Ağzını yerim kız senin:) negüzel aydınlattın beni yaw:)saolsun, babişim alıcak beni taburcu olunca gelmemde gitmemde sorun yok çok şükür oraletim.son hafta çarşıdan rahat bi pjama takımı ve taburcu olurken giyebileceğim önden düğmeli yada fermarlı bol bi elbise almayı düşünüyorum.valla son 20 gün...geri sayım başladı artık.allahtan sadece hayırlısını,güzelini ve sağlıklısını istiyorum:)))

galiba son 9dayız..

aman allahımmmm :))

ne güzel ,bir güzel göğüslü hatun daha kervana katılacak..

Poisam haklısın kaldı son 9:)Şimdi Barış Bey'in asistanı Sevin Hanımla görüştüm,Çarşamba 17:30 a son kez Barış Beyle görüşmem için randevu ayarladı bana. Ay Alllahım napıcam ben bu heycanla bilmem:)Sığamaz oldum hiçbir yere:)))

Slm kızlar.cc boyutum belli oldu 320 cc:)

Ve dila28 ameliyatını oldu :))

Son durum şu an 90 beden çamaşır kullanıyor ama çok sıkı olduğundan şikayetçi :)) Galiba biraz daha büyük bir çamaşıra geçebilir veya bu dönemlerde sıkı çamaşır makbuldür kullanmaya devam eder :)) Eskidende 50-60 cc'lik bir dokusu vardı dip not olarak bilgi paylaşımda bulunsun :)

5.gün işe başladı vs.vs. kendisinin zaten sayfası var yazmış bened bildiklerimi buraya yazayım istedim.

Hayal kurmayı bırakıp hayallerinin peşinden koştuğu için tebrik ediyorm. Her şeyin en güzeline layık hatun güzel günlerde kullan cicileriniiiii :nazar:

ORALETİM...KIZ SENİ VARYA SENİ...SENİ ÇOK SEVİYORUM.Ne güzelde yazmışsın yine.Güzel dileklerin için teşekkür ederim fıstık:34:Bugün çok daha iyiyim.Hatta sütyenimi çıkarıp giyebildim.HAYALDİ GERÇEK OLDU BEBİŞİM:52:

Selam barış çakır'ın birbirinden güzel hastaları.kızlar ameliyatımı oldum,zaten "dila28" adı altında linkimide açtım.bilgi almak isteyen tüm arkadaşların sorularını seve seve cevaplarım.ben burdan yakışıklı,anlayışlı,güler yüzlü ve dünya tatlısı doktorum barış çakır'a sevgi ve saygılarımı sunmak istiyorum.sizde karar kıldığım için "kendime", bana bu güzel göğüsleri bahşederek dişiliğimi bir de bu yönüyle hissettirdiğiniz için "size" bir kez daha çok teşekkür ederim.

Kızlar özel albümümü oluşturdum.Şimdilik babanne sütyenimle(özel) çekilmiş bikaç fotoğrafım var.İlerleyen günlerde daha rengi ve çeşitli fotoğraflarla da objektifler karşısına geçeceğimm:)

Back
X