• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta bakımı

Asla kabul etmiyor eşimi.
Çünkü hala eşime borcunu ödemedi.
Abimle kardeşimi yormak istemiyor.

Ben 3 çocukla ne kadar faydalı olabilirim, muamma.

Borcunu istedi diye damadı eve sokmamak çok garip. Borcunu hemen ödeyip sonra biraz tavır yapsa anlarım. Hem geçmiş olsun demeye hastaneye bile gelme diyecek kadar büyük tepki göstermek hem de bunları hala borçlu durumdayken yapmak çok garip. Sizi eşinize karşı çok zor durumda bırakmışlar. Ben ailenizle görüştüğünüzü bile bilmiyordum. Bana böyle şeyler yapılsa, hastaneye gelme vs, eşimin ailesine haddini bildirmesini, gerekirse araya mesafe koymasını beklerdim. Eşiniz yumuşak başlı biriymiş.

Sizin vicdanen rahatsız olacağınız hiçbir durum yok.şartlarınız müsait olsa yardım edebilirdiniz.Ama üç çocukla mümkün değil ki torunun da dedeye bakma gibi bir yükümlülüğü yok bence.Dedenizin maaşı varmış malı varmış keşke şu an onları dedenizin bakımı için harcasa
Ne yapacaklarına kendileri karar verir artık.

O konuda mı sizin konunuzdu B Began ? Keşke konunuzun başına eskiyi özet geçseymişsiniz. Ne kadar çok haksızlık yapıyorlar size? Bu nasıl bir bencillik? Sizi düşündükleri yok. Telefonlarına çıktığınıza şükretsinler.
Evet maalesef.

Analık hakkı var diye tamamen kopamıyor o bağlar.

Borcunu istedi diye damadı eve sokmamak çok garip. Borcunu hemen ödeyip sonra biraz tavır yapsa anlarım. Hem geçmiş olsun demeye hastaneye bile gelme diyecek kadar büyük tepki göstermek hem de bunları hala borçlu durumdayken yapmak çok garip. Sizi eşinize karşı çok zor durumda bırakmışlar. Ben ailenizle görüştüğünüzü bile bilmiyordum. Bana böyle şeyler yapılsa, hastaneye gelme vs, eşimin ailesine haddini bildirmesini, gerekirse araya mesafe koymasını beklerdim. Eşiniz yumuşak başlı biriymiş.
Normalde 1 sene arayıp sormadım.
Sağdan soldan haber gönderdi, umursamadım.
Kardeşim ölüm tehlikesi atlatınca 3 günlük dünya dedik eşimle, gittik ama yine de eşimi kabul etmiyor.

Huysuzluk, bencillik. Artık ne denirse.

basin sagolsun,
mesajimi sildim, cok anlamsiz kaldi cunku.

Allah şifa versin inşallah fırsatını bulunca gidin bence bir bardak su verseniz bile çok büyük sevaptır çünkü bizde hep böyle genç kalmayacağız Allah ellere düşermesin inşallah

Back