Menopoza mi girdi acaba ?Annem uzun süredir böyle dengesiz ruh halinde neyi var bilmiyorum geçmişte aşırı güler kahkahalar atar konuşur patavatsızdı, şimdi sabah uyanıyor hergün babama küfürler ediyor kendi kendine çıldırıyor zehir ediyor her şeyi bize. Konuşunca susmuyor. Babamı bazen amcamın eşiyle yakıştırıyor kafasında kuruyor olmadık şeyleri. Doktora git diyoruz ben deli değilim siz gidin diyor. Az önce kavga ettik ve babam ayırdı babama vuruyordu ilk önce bende araya girdim yeter anne dedim çıldırdım. Mutfakta vuruyordu ve orda mutfak tezgahında bıçak da vardı korktum babama birşey yapar diye. Zehir zıkkım etti bize evi yaşı da genç değil 50 yaşinda kadın durmuyor gittikçe daha kötü oluyor. Bipolar mı depresyon mu bilmiyorum bende çocukluğumdan beri depresyon yaşadım kendime özgüvenim yok bu aylar yine kötüyüm genetik birşey mi bilmiyorum bende mahvoluyorum artık hiçbir arkadaşım kalmadı soyutladım iyice kendimi yurtta kalıyordum normalde tatil diye eve geldim tatil zehir zıkkım oldu. Babamın morali hep bozuk hep üzgün. Evde duymadığım küfürler duyuyorum annemden. Babam yine sabrediyor başkası olsa döver ama babam cevap bile vermiyor sağlikli hareket ediyor ama bir yere kadar gerçekten. Abim işte ve evde babamla ben annem varız. Tedaviye de götüremiyoruz anca biri alcak koluna zorla götürecek. Bende iyi değilim 20 yaşındayım hayatımı güzel yaşayamıyorum gerçekten ben mi psikiyatriste gitmeliyim ne yapmalıyım annemi nasıl idare edeceğiz ya da ben kendimi nasıl toparlamalıyım bu evde? Çıldırmak üzereyim dayanamıyorum
Hayır bildik bileli böyle menapoza gireli zaten baya oldu. Bambaşka bir durum. Psikiyatriden çok eskiden depresyon tanısı aldı ama sonra iyi oldum dedi bir daha gitmedi antidepresan alıyor ama psikiyatrist kontrolünde değil. Antidepresan fayda etmiyor daha da beter oldu. Bizi de mahvediyor. Ben deli değilim doktora da gitmem diyor ikna edemiyoruz korkuyorum artık birşey yapacak diye. babama da üzülüyorum.Menopoza mi girdi acaba ?
Dayım şizofren benimde. Genetik olduğu çok açık. Bende 13 yaşımda depresyon tanısı aldım ondan sonra da her sene yaşadım ama gitmedim. Annemden kaynaklı mı bilmiyorum ama annem yerine ben gidicem artık gerçekten korkuyorum evde birine zarar verecek diye duymadık küfürler duyuyoruz kolundan tutup da ikna edip götüremiyoruz. Bunları yazarken bile hala bağırıp duruyor içerde. Cevap vermiyor babam da. Görmezden gelmeye çalışıyoruzidare edemezsiniz
gerçekten zorla götürmeniz lazım doktora
eniştem şizofren benim, üstelik de 90+ kg adam, erkek bi kere yani zorla götürmesi ne kadar zor bi düşünün
buna rağmen zorla götürüyorlar, babanız pasif kalmış, baba var abi var götürcekler..maalesef doktora gidip ilaç almadan bunu idaresi yok
cidden saldırganlığı varsa polis de yardımcı oluyor diye biliyorum - ama ayrıntılı bilmiyorum belki doğru değildir bi soruştur.
Öncelikle 50 yaşlı bir yaş değil gayet de genç bir yaş. Annenizi be yapıp edip profesyonel destek alınması için ikna etmeniz lazım, durum sizi aşacak reddeye gelmiş belli ki.Annem uzun süredir böyle dengesiz ruh halinde neyi var bilmiyorum geçmişte aşırı güler kahkahalar atar konuşur patavatsızdı, şimdi sabah uyanıyor hergün babama küfürler ediyor kendi kendine çıldırıyor zehir ediyor her şeyi bize. Konuşunca susmuyor. Babamı bazen amcamın eşiyle yakıştırıyor kafasında kuruyor olmadık şeyleri. Doktora git diyoruz ben deli değilim siz gidin diyor. Az önce kavga ettik ve babam ayırdı babama vuruyordu ilk önce bende araya girdim yeter anne dedim çıldırdım. Mutfakta vuruyordu ve orda mutfak tezgahında bıçak da vardı korktum babama birşey yapar diye. Zehir zıkkım etti bize evi yaşı da genç değil 50 yaşinda kadın durmuyor gittikçe daha kötü oluyor. Bipolar mı depresyon mu bilmiyorum bende çocukluğumdan beri depresyon yaşadım kendime özgüvenim yok bu aylar yine kötüyüm genetik birşey mi bilmiyorum bende mahvoluyorum artık hiçbir arkadaşım kalmadı soyutladım iyice kendimi yurtta kalıyordum normalde tatil diye eve geldim tatil zehir zıkkım oldu. Babamın morali hep bozuk hep üzgün. Evde duymadığım küfürler duyuyorum annemden. Babam yine sabrediyor başkası olsa döver ama babam cevap bile vermiyor sağlikli hareket ediyor ama bir yere kadar gerçekten. Abim işte ve evde babamla ben annem varız. Tedaviye de götüremiyoruz anca biri alcak koluna zorla götürecek. Bende iyi değilim 20 yaşındayım hayatımı güzel yaşayamıyorum gerçekten ben mi psikiyatriste gitmeliyim ne yapmalıyım annemi nasıl idare edeceğiz ya da ben kendimi nasıl toparlamalıyım bu evde? Çıldırmak üzereyim dayanamıyorum
Kaç kez konuştuk ikna olmuyor maalesef antidepresan alıyor ama psikiyatrist kontrolünde değil kaç sene yazılan ilaç depresyonu için ama depresyon falan değil daha da kötü oldu duymadık küfürler hakaretler duyuyorum en son babama vurunca sesler girince tutamadım kendimi araya girdim bende. 112yi aramak aklıma geldi ama babam istemedi daha da kötüleştirmeyelim iyice köpürmesin diyorlarÖncelikle 50 yaşlı bir yaş değil gayet de genç bir yaş. Annenizi be yapıp edip profesyonel destek alınması için ikna etmeniz lazım, durum sizi aşacak reddeye gelmiş belli ki.
İfade etmek değil gerçekten dayımda da şizofreni var ben artık genetik olduğunu düşünüyorum annem bildim bileli böyle önceden de aşırı neşeli susmayan patavatsız her şeyi söyleyen bir kadındı. Şimdi çok öfkeli duymadığım küfürler ediyor babama bu evde morslimizi alt üst ediyor ikna edemiyoruz tedaviye asla ikna edemiyoruz. Bende kötüyüm depresif hissediyorum artıkYakın zamanda birini mi kaybetti ya da tam olarak onu kızdıran şeyler nedir. Kendini bir şekilde ifade etmeye çalışıyor ama bunun sebebini bulmak gerekiyor. Eğer sebepsiz yapıyorsa ciddi bir sorun.
siz kendi depresyonunuz için gidin tabi doktora daDayım şizofren benimde. Genetik olduğu çok açık. Bende 13 yaşımda depresyon tanısı aldım ondan sonra da her sene yaşadım ama gitmedim. Annemden kaynaklı mı bilmiyorum ama annem yerine ben gidicem artık gerçekten korkuyorum evde birine zarar verecek diye duymadık küfürler duyuyoruz kolundan tutup da ikna edip götüremiyoruz. Bunları yazarken bile hala bağırıp duruyor içerde. Cevap vermiyor babam da. Görmezden gelmeye çalışıyoruz
Sabah oluyor uyanıyor babama sen şöylesin senin akrabaların şöyle vs diye küfürler ediyor susmuyor p.c kurusu diyor vefat etmiş babaanneme küfür ediyor. Babamı amcamın karısıyla yakıştırıyordu amcam ölmüştü ve babam bir de diğer akrabalarımız yengeme destek oluyor maddi anlamda ufak şekilde ordan kafasında kuruyordu olmadık şeyleriYakın zamanda birini mi kaybetti ya da tam olarak onu kızdıran şeyler nedir. Kendini bir şekilde ifade etmeye çalışıyor ama bunun sebebini bulmak gerekiyor. Eğer sebepsiz yapıyorsa ciddi bir sorun.
Evet o zaman genetiktir peki dayınız tedavi olup ilaç kullanıyor mu düzelme var mıİfade etmek değil gerçekten dayımda da şizofreni var ben artık genetik olduğunu düşünüyorum annem bildim bileli böyle önceden de aşırı neşeli susmayan patavatsız her şeyi söyleyen bir kadındı. Şimdi çok öfkeli duymadığım küfürler ediyor babama bu evde morslimizi alt üst ediyor ikna edemiyoruz tedaviye asla ikna edemiyoruz. Bende kötüyüm depresif hissediyorum artık
Arayın gelip sakinleştirici verip müşahadeye alıyorlar ve o esnada psikiyatri sevki yapıyorlar. Kafasına göre alması da aşırı tehlikeli zaten. Son damlayı beklerseniz pişman olursunuz gibi duruyor.Kaç kez konuştuk ikna olmuyor maalesef antidepresan alıyor ama psikiyatrist kontrolünde değil kaç sene yazılan ilaç depresyonu için ama depresyon falan değil daha da kötü oldu duymadık küfürler hakaretler duyuyorum en son babama vurunca sesler girince tutamadım kendimi araya girdim bende. 112yi aramak aklıma geldi ama babam istemedi daha da kötüleştirmeyelim iyice köpürmesin diyorlar
Senin bilmediğin bişeyler var gibi eksik bilgiler var sanki annen durudk yere amcanın karısıyla eltisi ney haltsa niye yakıştırsın ? Anneni hiç karşına alıp dertleşmeye calıştın mı ? Anneye direk delirdin sen delisin damgasını vurmak ne kolay! Öğrenmen için önce dinlemelisin evet psikolojisi iyi değil ama kadın delirmedi farkındaysan bilgiler eksik bi kadın kocasına bişeyi zehir ediyosa aldatılmıştır yada ağır bişey yaşatmıştır tecrübem sabit. Delirdiyse de bi günde cıldırmadı bu kadın. Kaldı ki sen evlatsın anne baba ilişkisi arasından cekil onlar karı koca bugün kötüler yarın çok iyi olurlar. BilemezsinAnnem uzun süredir böyle dengesiz ruh halinde neyi var bilmiyorum geçmişte aşırı güler kahkahalar atar konuşur patavatsızdı, şimdi sabah uyanıyor hergün babama küfürler ediyor kendi kendine çıldırıyor zehir ediyor her şeyi bize. Konuşunca susmuyor. Babamı bazen amcamın eşiyle yakıştırıyor kafasında kuruyor olmadık şeyleri. Doktora git diyoruz ben deli değilim siz gidin diyor. Az önce kavga ettik ve babam ayırdı babama vuruyordu ilk önce bende araya girdim yeter anne dedim çıldırdım. Mutfakta vuruyordu ve orda mutfak tezgahında bıçak da vardı korktum babama birşey yapar diye. Zehir zıkkım etti bize evi yaşı da genç değil 50 yaşinda kadın durmuyor gittikçe daha kötü oluyor. Bipolar mı depresyon mu bilmiyorum bende çocukluğumdan beri depresyon yaşadım kendime özgüvenim yok bu aylar yine kötüyüm genetik birşey mi bilmiyorum bende mahvoluyorum artık hiçbir arkadaşım kalmadı soyutladım iyice kendimi yurtta kalıyordum normalde tatil diye eve geldim tatil zehir zıkkım oldu. Babamın morali hep bozuk hep üzgün. Evde duymadığım küfürler duyuyorum annemden. Babam yine sabrediyor başkası olsa döver ama babam cevap bile vermiyor sağlikli hareket ediyor ama bir yere kadar gerçekten. Abim işte ve evde babamla ben annem varız. Tedaviye de götüremiyoruz anca biri alcak koluna zorla götürecek. Bende iyi değilim 20 yaşındayım hayatımı güzel yaşayamıyorum gerçekten ben mi psikiyatriste gitmeliyim ne yapmalıyım annemi nasıl idare edeceğiz ya da ben kendimi nasıl toparlamalıyım bu evde? Çıldırmak üzereyim dayanamıyorum
Bildiğiniz gibi birşey değil ablam abim hepimiz farkındayız bir hastalığı var ve tedavi olmuyor babama bıçak çektiSenin bilmediğin bişeyler var gibi eksik bilgiler var sanki annen durudk yere amcanın karısıyla eltisi ney haltsa niye yakıştırsın ? Anneni hiç karşına alıp dertleşmeye calıştın mı ? Anneye direk delirdin sen delisin damgasını vurmak ne kolay! Öğrenmen için önce dinlemelisin evet psikolojisi iyi değil ama kadın delirmedi farkındaysan bilgiler eksik bi kadın kocasına bişeyi zehir ediyosa aldatılmıştır yada ağır bişey yaşatmıştır tecrübem sabit. Delirdiyse de bi günde cıldırmadı bu kadın. Kaldı ki sen evlatsın anne baba ilişkisi arasından cekil onlar karı koca bugün kötüler yarın çok iyi olurlar. Bilemezsin
Öyle yapacağız birazdan direkt 112yi arayıp ambulans çağırmam lazım demi alırlar mıArayın gelip sakinleştirici verip müşahadeye alıyorlar ve o esnada psikiyatri sevki yapıyorlar. Kafasına göre alması da aşırı tehlikeli zaten. Son damlayı beklerseniz pişman olursunuz gibi duruyor.
Olay çıkarınca yapın bence. Videoya çekin dr.a göstermek için.Öyle yapacağız birazdan direkt 112yi arayıp ambulans çağırmam lazım demi alırlar mı
Olay çıkarınca yapın bence. Videoya çekin dr.a göstermek için.
Doktora git demekle gitmeyeceğini biliyor olmanız lazım. Bir şekilde ikna etmek zorundasınız. İstemediğini farklı durumlar olabilirAnnem uzun süredir böyle dengesiz ruh halinde neyi var bilmiyorum geçmişte aşırı güler kahkahalar atar konuşur patavatsızdı, şimdi sabah uyanıyor hergün babama küfürler ediyor kendi kendine çıldırıyor zehir ediyor her şeyi bize. Konuşunca susmuyor. Babamı bazen amcamın eşiyle yakıştırıyor kafasında kuruyor olmadık şeyleri. Doktora git diyoruz ben deli değilim siz gidin diyor. Az önce kavga ettik ve babam ayırdı babama vuruyordu ilk önce bende araya girdim yeter anne dedim çıldırdım. Mutfakta vuruyordu ve orda mutfak tezgahında bıçak da vardı korktum babama birşey yapar diye. Zehir zıkkım etti bize evi yaşı da genç değil 50 yaşinda kadın durmuyor gittikçe daha kötü oluyor. Bipolar mı depresyon mu bilmiyorum bende çocukluğumdan beri depresyon yaşadım kendime özgüvenim yok bu aylar yine kötüyüm genetik birşey mi bilmiyorum bende mahvoluyorum artık hiçbir arkadaşım kalmadı soyutladım iyice kendimi yurtta kalıyordum normalde tatil diye eve geldim tatil zehir zıkkım oldu. Babamın morali hep bozuk hep üzgün. Evde duymadığım küfürler duyuyorum annemden. Babam yine sabrediyor başkası olsa döver ama babam cevap bile vermiyor sağlikli hareket ediyor ama bir yere kadar gerçekten. Abim işte ve evde babamla ben annem varız. Tedaviye de götüremiyoruz anca biri alcak koluna zorla götürecek. Bende iyi değilim 20 yaşındayım hayatımı güzel yaşayamıyorum gerçekten ben mi psikiyatriste gitmeliyim ne yapmalıyım annemi nasıl idare edeceğiz ya da ben kendimi nasıl toparlamalıyım bu evde? Çıldırmak üzereyim dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?