- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de hala emerek uyuyor. Ama uyuyunca bırakıyor. Emziği kendi bıraktı 10 aylık falandı. Keşke emzik verseydiniz.Sizinki nasıl uyuyordu
Benzer durumu bende yaşadım sonu çok iyi yerlere gitmiyor acil değiştir sistemi uyuturken ninni aç sese alışsın bir iki en azından odayı ikincisi bebek telsizi aç uyuyunca odadan çık eşimle uyu buda olmuyorsa en kötü üçünüz aynı odada yatın ama bebekuyuyunca eşinin yanına geç gerekirse odada yere yatak ser eşin içinArkadaşlar merhaba.12aylik bebeğim var.uykusu cok hassas,bana çok bağlı.beraber uyuyoruz,yanından kalkınca uyanıyor.en ufak sesten uyanıyor.hal böyle olunca eşimle aramiz cinsel anlamda iyice soğudu,en fazla ayda 1iliski oluyor ,olursa.ne dersiniz bu duruma
Ne diyelim sizce normal mi? 12 aylik bebek neden sizin odanizda ve hatta sizinle uyuyor?Arkadaşlar merhaba.12aylik bebeğim var.uykusu cok hassas,bana çok bağlı.beraber uyuyoruz,yanından kalkınca uyanıyor.en ufak sesten uyanıyor.hal böyle olunca eşimle aramiz cinsel anlamda iyice soğudu,en fazla ayda 1iliski oluyor ,olursa.ne dersiniz bu duruma
Güvenli bağlanmayı yanlış biliyor olabilir misiniz? Bence de ayrı yatırmak güvenli bağlanmayı etkilemez. Bu bağda en önemli şey çocuğa gösterilen ilgi ve hizmetlerin aynı kişiden gelmesi ve aynı düzeyde devam etmesi. Ancak ayrı yatırdığınız için olmamış olsa da bu bahsettiğiniz özellikler güvensiz bağlanmış bir çocuğun özellikleri. Güvenli bağlanmış çocuk anneyi göremeyince başta ağlasa da sonra sakinleşir. Geri geleceğini bilir. Annesinden ayrılabilir çünkü onu bırakmayacağını bilir ona güvenir. Ayrılınca susturulamayan çocuk annesinin kendisini terkedeceğinden korkuyordur. Siz güvenli bağlanma ile bağımlı çocuğu karıştırmışsınız.Bebegimi dogdugu gunden beri kendi odasinda, kendi yataginda yatiriyorum. Guvenli baglanma olayina ters gelen birsey yok. Gozunun onunden ayrildigim an aglar, yabancilara gitmek istemez, gun icinde birbirimize yapismis vaziyetteyiz, baskasi dokunmaya kalktigi anda cigligi basar.
Olabilir cok bilgim yok acikcasi. Bebegim henuz kaybolan seylerin geri gelecegini, esyalarin yerini bilmiyor. Anne babasini goremeyince aglamasini buna bagliyorum.Güvenli bağlanmayı yanlış biliyor olabilir misiniz? Bence de ayrı yatırmak güvenli bağlanmayı etkilemez. Bu bağda en önemli şey çocuğa gösterilen ilgi ve hizmetlerin aynı kişiden gelmesi ve aynı düzeyde devam etmesi. Ancak ayrı yatırdığınız için olmamış olsa da bu bahsettiğiniz özellikler güvensiz bağlanmış bir çocuğun özellikleri. Güvenli bağlanmış çocuk anneyi göremeyince başta ağlasa da sonra sakinleşir. Geri geleceğini bilir. Annesinden ayrılabilir çünkü onu bırakmayacağını bilir ona güvenir. Ayrılınca susturulamayan çocuk annesinin kendisini terkedeceğinden korkuyordur. Siz güvenli bağlanma ile bağımlı çocuğu karıştırmışsınız.
Güvenli bağlanmayı yanlış biliyor olabilir misiniz? Bence de ayrı yatırmak güvenli bağlanmayı etkilemez. Bu bağda en önemli şey çocuğa gösterilen ilgi ve hizmetlerin aynı kişiden gelmesi ve aynı düzeyde devam etmesi. Ancak ayrı yatırdığınız için olmamış olsa da bu bahsettiğiniz özellikler güvensiz bağlanmış bir çocuğun özellikleri. Güvenli bağlanmış çocuk anneyi göremeyince başta ağlasa da sonra sakinleşir. Geri geleceğini bilir. Annesinden ayrılabilir çünkü onu bırakmayacağını bilir ona güvenir. Ayrılınca susturulamayan çocuk annesinin kendisini terkedeceğinden korkuyordur. Siz güvenli bağlanma ile bağımlı çocuğu karıştırmışsınız.
Mesaji duzenleyemedim. Benim bebegim henuz 9 aylik anne babaya yapisik yasadigi aylardayiz. Belli bir sure boyle devam edecek muhtemelen.Güvenli bağlanmayı yanlış biliyor olabilir misiniz? Bence de ayrı yatırmak güvenli bağlanmayı etkilemez. Bu bağda en önemli şey çocuğa gösterilen ilgi ve hizmetlerin aynı kişiden gelmesi ve aynı düzeyde devam etmesi. Ancak ayrı yatırdığınız için olmamış olsa da bu bahsettiğiniz özellikler güvensiz bağlanmış bir çocuğun özellikleri. Güvenli bağlanmış çocuk anneyi göremeyince başta ağlasa da sonra sakinleşir. Geri geleceğini bilir. Annesinden ayrılabilir çünkü onu bırakmayacağını bilir ona güvenir. Ayrılınca susturulamayan çocuk annesinin kendisini terkedeceğinden korkuyordur. Siz güvenli bağlanma ile bağımlı çocuğu karıştırmışsınız.