Hassas uykulu bebeğinden sonra eşimle uzaklasma

Smyrina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
283
28
36
Arkadaşlar merhaba.12aylik bebeğim var.uykusu cok hassas,bana çok bağlı.beraber uyuyoruz,yanından kalkınca uyanıyor.en ufak sesten uyanıyor.hal böyle olunca eşimle aramiz cinsel anlamda iyice soğudu,en fazla ayda 1iliski oluyor ,olursa.ne dersiniz bu duruma

Arkadaşlar merhaba.12aylik bebeğim var.uykusu cok hassas,bana çok bağlı.beraber uyuyoruz,yanından kalkınca uyanıyor.en ufak sesten uyanıyor.hal böyle olunca eşimle aramiz cinsel anlamda iyice soğudu,en fazla ayda 1iliski oluyor ,olursa.ne dersiniz bu duruma
Çocuğunuzun uykusunu mutlaka düzene koyun,ayda bir cinsellik evliliğiniz için çok sağlıksız.

Zor bir durum. Ben de oğlumla yatıyorum daha doğrusu üçümüz birlikte yatıyoruz ama benimki iki buçuk yaşında tabii. Gece iki üç kez kalkıyor bu bile sağlıksız maalesef. Yanından kalkar kalkmaz uyanması tuhaf ama ya. Sallayarak mi uyuyor yoksa memeyle mi? Devamlı o desteği istiyor olabilir. Sallanmak için otomatik beşik, meme için de emzikten başka bir şey gelmiyor aklıma. O uyusa içeriye geçip yalnız kalabilirsiniz biz öyle yapıyoruz.

Zor bir durum. Ben de oğlumla yatıyorum daha doğrusu üçümüz birlikte yatıyoruz ama benimki iki buçuk yaşında tabii. Gece iki üç kez kalkıyor bu bile sağlıksız maalesef. Yanından kalkar kalkmaz uyanması tuhaf ama ya. Sallayarak mi uyuyor yoksa memeyle mi? Devamlı o desteği istiyor olabilir. Sallanmak için otomatik beşik, meme için de emzikten başka bir şey gelmiyor aklıma. O uyusa içeriye geçip yalnız kalabilirsiniz biz öyle yapıyoruz.
Emerek uyuyor,hiç daha emzik vermedim

Uyku egitimi!

Onuda zararlı diyorlar,güvenli bağlanmaya,aglayorlarmis.siz uyku eğitimi verdiniz mi
Butun egitimler aglatna uzerine kurulu degil. Arastirin. Pek cok egitmen var. hic aglaymadan egitim veren ya da verdigini iddia eden pek cok hesap var.

Hem afedersiniz ama siz bu yasadiginizin guvenli baglanma mi oldugunu dusunuyorsunuz? Bu yasadiginiz da normal degil.

Kızım 7 yaşında bizimle yatmak isterdi.
Ağlasa da kendi odasında kendi yatmasi gerektiğini öğrettik.
Tabii bebek ağlayacak.
Çok bağımlı bana,bensiz uyuyamaz,benden kopmasın diye boyle devam ederseniz ayda bir ilişki de olmaz.
Herkesin belirli seviyede uyku hassasiyeti var ne yapicaz bu durumda.
Fazla abartmissiniz diye gördüm ben.

Kızım 7 yaşında bizimle yatmak isterdi.
Ağlasa da kendi odasında kendi yatmasi gerektiğini öğrettik.
Tabii bebek ağlayacak.
Çok bağımlı bana,bensiz uyuyamaz,benden kopmasın diye boyle devam ederseniz ayda bir ilişki de olmaz.
Herkesin belirli seviyede uyku hassasiyeti var ne yapicaz bu durumda.
Fazla abartmissiniz diye gördüm ben.
Ama o bebek,yetişkin degilki

Napabilirimki ,diğer türlü uyumuyor,uyumazda nasıl geliscek
Uyumaz,uyumuyor,bağımlı bana demekle olmaz.
Tüm bebekler zorlanıyor emin olun.
Bakın çocuğunuz 1 yaşında belki 1-2 sene sonra kreşe gidecek o zaman ne yapacaksınız.
Burada 2 yaşında bebek var kendisi uyuyor,uyaniyor.
Uyku düzeni oluşturmanız lazım.
Mesela emzirip yatırın yatağına,uyku eğitimi vermeye başlayın siz yapamıyorsanız yardım alın.

Napabilirimki ,diğer türlü uyumuyor,uyumazda nasıl geliscek
Güvenli bağlanma diyorsunuz ama bir tek bu kelimeyi biliyorsunuz çocuk gelişimi ile ilgili bu yüzden çok cahil gördüm sizi…. Sizinki güvenli bağlanma değil bildiğin göbek bağını kesmeme

uyku eğitimi için zararlı demişsiniz ama sizin şuan yaptığınız daha zararlı, hem çocuk için hem kendi benliğiniz için.
uyanıyorsa uyansın, çocuk bu ağlayarak uyanarak mızmızlanarak büyüyecek. Eşiniz ne diyor bu duruma?

X