- 13 Ekim 2007
- 7.037
- 13
-
- Konu Sahibi hasretim34
ben onu yaptım ama bende pek etki göstermedi.
1.5 kilo verebildim sadece..
sanırım benim egzersiz yapmam lazım..bölgesel sorunlarım var ve kilo vermek işe yaramıyor..
hala 3-4 kilo önceki ölçülerdeyim...cm olarak incelmiyorum..bıngıl bıngılım .içi boş yastık gibi..
sporuda düzenli yaamıyorum offf nolcak bizim halimiz bilmem
canım menülerin harikaymış gerçekten..kendime menü oluşturmamda çok etkili olucak eminm..başarılar diliyorum
fazlasıyla yararlı oldun valla canım teşekkür ederim tekrarcanim yararli olduysam ne mutlu bana bu sekilde devam etmek isterdim bvende ama yakinda abimin dügünü oldugu icin biraz sok diyet yapiop tekrardan bu düzene dönücem bende
evet bir sok diyet deneme serüvenim yine hüsranla sonuclandi bir daha sok diyet yok yarindna itibaren eski düzenmime dönüyorum abimin dügününe 55 kilo olmaiycam belki ama 60 olsun kalici olsun ne yapayim artik
fazlasıyla yararlı oldun valla canım teşekkür ederim tekrar
kesinlikle en doğru kararı vermişsin az ver ama sağlıklı ver bence..hem 55-60 arası öyle çok çok fazla değil..menülerini takibe devam öyleyse..başarılar dilerim canm
canım yeniden başlamışsın başarılar diliyorum umarım her şey istediğin gibi gider
hasretim günlügündemi vardı kıs hayırlı olsun .:1hug:. monti linkinden başımı kaldırıp bakamıyorum linklere .kolaygelsin güzelim ....menün harika ...olumunekankayizsmile18 nisan pazar
09:bir bucuk dilim tam cavdar ekmegi
krem peynir %0,2 yagli
kendi yaptigim sekersiz cilek marmelati
kendi yaptigim acuka
salatalik
yesil cay
14:00 kiymali yumurta+yogurt
17:30 bir elma
18:4 kücük parca tavuk+salatalik
2 litre su
lesli ile 3 mil yürüyüs (40dk)
hasretim günlügündemi vardı kıs hayırlı olsun .:1hug:. monti linkinden başımı kaldırıp bakamıyorum linklere .kolaygelsin güzelim ....menün harika ...olumunekankayizsmile
çok güzel gidiyosun valla canım..hangi günler tartılıyodun sen?