hasretim34`dün diyet günlügü

kilom:64.7

dünki menüm

sabah
bir tost

ögle
yesil salata

aksam
150 gr haslanmis tavuk( yenina brokoli vardi ama yiyemedim)

2 litre su

ben onu yaptım ama bende pek etki göstermedi.
1.5 kilo verebildim sadece..
sanırım benim egzersiz yapmam lazım..bölgesel sorunlarım var ve kilo vermek işe yaramıyor..
hala 3-4 kilo önceki ölçülerdeyim...cm olarak incelmiyorum..bıngıl bıngılım .içi boş yastık gibi..
sporuda düzenli yaamıyorum offf nolcak bizim halimiz bilmem

canım menülerin harikaymış gerçekten..kendime menü oluşturmamda çok etkili olucak eminm..başarılar diliyorum

aslinda benim porblemimde basen ve bacak biliyorum ne kadar kilo verirsem vereyim spor yapmadan istedigim gibi incelemiycem ama yapamiyorum iste cocuklarin hastaligi derdi btimiyoki tabni Allaha binlerce sükür rabbim dermansiz dert vermesin ama olmuyo iste yapamiyorum spor

canım menülerin harikaymış gerçekten..kendime menü oluşturmamda çok etkili olucak eminm..başarılar diliyorum

canim yararli olduysam ne mutlu bana bu sekilde devam etmek isterdim bvende ama yakinda abimin dügünü oldugu icin biraz sok diyet yapiop tekrardan bu düzene dönücem bende

evet bir sok diyet deneme serüvenim yine hüsranla sonuclandi bir daha sok diyet yok yarindna itibaren eski düzenmime dönüyorum abimin dügününe 55 kilo olmaiycam belki ama 60 olsun kalici olsun ne yapayim artik

canim yararli olduysam ne mutlu bana bu sekilde devam etmek isterdim bvende ama yakinda abimin dügünü oldugu icin biraz sok diyet yapiop tekrardan bu düzene dönücem bende
fazlasıyla yararlı oldun valla canım teşekkür ederim tekrar
evet bir sok diyet deneme serüvenim yine hüsranla sonuclandi bir daha sok diyet yok yarindna itibaren eski düzenmime dönüyorum abimin dügününe 55 kilo olmaiycam belki ama 60 olsun kalici olsun ne yapayim artik

kesinlikle en doğru kararı vermişsin az ver ama sağlıklı ver bence..hem 55-60 arası öyle çok çok fazla değil..menülerini takibe devam öyleyse..başarılar dilerim canm

16 nisan cuma
kilo:65.9

09: bir dilim ekmek+diyet recel ( bugün kendim marmelat yapicam)
10:45 1 yesil elma ( sabah doyurucu yiyemedim acelem vardi o yüzden aciktim)
14:00 teflon tavada yagsiz tavuk gögsü+salata+yogurt
17:00 3 kuru erik
20:00 salata+yogurt ( gec kaldigim icin yemek yapamadim)

Son düzenleme:
canım yeniden başlamışsın başarılar diliyorum umarım her şey istediğin gibi gider

17 nisan cumartesi

09:00 bir bucuk dilim ekmek üzerine labne+yesil zeytin+salatalik,domates
11:00 1 avuc findik
13:00 bir dolu tabak kabak yemegi+yogurt+salata
16:30 cilek
18:30 kabak yemegi+yogurt
20:30 findik ( biraz abarttim malesef)

18 nisan pazar

09:bir bucuk dilim tam cavdar ekmegi
krem peynir %0,2 yagli
kendi yaptigim sekersiz cilek marmelati
kendi yaptigim acuka
salatalik
yesil cay

14:00 kiymali yumurta+yogurt

17:30 bir elma

18:4 kücük parca tavuk+salatalik

2 litre su
lesli ile 3 mil yürüyüs (40dk)

hasretim günlügündemi vardı kıs hayırlı olsun .:1hug:. monti linkinden başımı kaldırıp bakamıyorum linklere .kolaygelsin güzelim ....menün harika ...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…