5 sene bebek hasreti çeken biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki, duyduğun herşeyi yapmak istersin belki bu olur bi umut diye... Denemediğim şey kalmamıştı incir kürü, soğan kürü, sarımsak kürü, otlu hamamlar, terlemeler, yüzlerce bitki kürü, avret yerine yumurta değil ama aslan pençesi otu haşlayıp koymuştum ve daha yüzlerce yöntem denedim. Sürekli tedavi oldum klomenler, femaralar, gonal f ler, çatlatma iğneleri, vitaminler 2 kez aşılama ve daha niceleri. Hiiiiç biri bir işe yaramadı ne yazıkki ve bu tedavilerin ne kadar pahalı olduğunu da biliyor sunuzdur kesin. En son tedaviyi bıraktım.. Kafamı biraz dinlendirmem lazımdı artık delirmek üzereydim bununla yatıp bununla kalkar olmuştum durup durup ağlıyordum. Birşeyler yapmalıyım dedim, bi fabrikada işe başladım 4 ay çalıştım bu süreç psikolojik olarak bana müthiş iyi gelmişti.. yine bu süreçte paketli gıdalardan olabildiğince uzak durdum şekeri ağzıma bile sürmedim zayıftım ama yinede kilo 4 kilo verdim hormonlarım düzene girsin diye, son olarak birde Instagram'da satılan bir macun vardı c life kayınvalidemin zoruyla kullandım çalıştığım zamanlar. Veee ben artık hiç ummadığım bir zamanda kapımı çaldı miniğim... İnanamadım! Ki şu an 12. Haftamızdayız hâlâ inanamiyorum. Çok şükür dualarım kabul oldu mucizem gerçekleşti
.. çok uzun oldu özür dilerim ama inşallah okursunuz belki umut olur belki sizde biraz farklı şeylerle meşgul olursanız kendiliğinden oluverir.. Olmazları olduran Rabbim İnşallah tez zamanda sizide müjdelesin