Haşlanmış yumurtanın kolay hamile kalmaya yaradığı söyleniyor.

Canim sence böyle birşey mümkün mü ?
Hurefeden başla birşey değil, ne olur böyle şeylere ümit baglamayin
İnanın ben hiçbir bitkisel şey dahil yapmayan bir insanım büyüklerim şunu yap bunu yap diye kızarlar ama yapmam. Sadece doktorum soğan suyu önerdi onu kullandım. Onun dışında bende cahil bir insan değilim ama o kadar yoruldum ki bana da saçma geldi ama sormak ayıp bişey değil diye düşünüyorum

Ben de zamanında çok mücadele ettim anne olmak için, hiç böyle şeyler denemedim. Yani bilip bilmeden konuşmayın.
Bilip bilmeden konuşmadım ben. Siz bilmezsiniz veya anlamazsınız demedim. Biz uğraşanlar olarak dedim demekki sizde bizim gibisiniz size kişisel olarak yazdığım bişey değil

5 sene bebek hasreti çeken biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki, duyduğun herşeyi yapmak istersin belki bu olur bi umut diye... Denemediğim şey kalmamıştı incir kürü, soğan kürü, sarımsak kürü, otlu hamamlar, terlemeler, yüzlerce bitki kürü, avret yerine yumurta değil ama aslan pençesi otu haşlayıp koymuştum ve daha yüzlerce yöntem denedim. Sürekli tedavi oldum klomenler, femaralar, gonal f ler, çatlatma iğneleri, vitaminler 2 kez aşılama ve daha niceleri. Hiiiiç biri bir işe yaramadı ne yazıkki ve bu tedavilerin ne kadar pahalı olduğunu da biliyor sunuzdur kesin. En son tedaviyi bıraktım.. Kafamı biraz dinlendirmem lazımdı artık delirmek üzereydim bununla yatıp bununla kalkar olmuştum durup durup ağlıyordum. Birşeyler yapmalıyım dedim, bi fabrikada işe başladım 4 ay çalıştım bu süreç psikolojik olarak bana müthiş iyi gelmişti.. yine bu süreçte paketli gıdalardan olabildiğince uzak durdum şekeri ağzıma bile sürmedim zayıftım ama yinede kilo 4 kilo verdim hormonlarım düzene girsin diye, son olarak birde Instagram'da satılan bir macun vardı c life kayınvalidemin zoruyla kullandım çalıştığım zamanlar. Veee ben artık hiç ummadığım bir zamanda kapımı çaldı miniğim... İnanamadım! Ki şu an 12. Haftamızdayız hâlâ inanamiyorum. Çok şükür dualarım kabul oldu mucizem gerçekleşti .. çok uzun oldu özür dilerim ama inşallah okursunuz belki umut olur belki sizde biraz farklı şeylerle meşgul olursanız kendiliğinden oluverir.. Olmazları olduran Rabbim İnşallah tez zamanda sizide müjdelesin

Ne özürü estağfurullah Allah'ım hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Doğru söylüyorsunuz çok kafaya takınca ve üstüne düşünce olmuyor. Kafaya takmamaya çok çalışıyorum ama hiç olmadık yerde ve zamanda aklıma geliyor. Sadece ben değil eşim de aynı şekilde ne yapacağımı bilmiyorum eşim çalışmama falan asla izin vermez

Benimki de asla izin vermiyordu ben 4-5 ay boyunca ağladım zırladım izin alana kadar göbeğim çatladı en son tamam git ama kimsenin haberi olmayacak dedi, bende o şekilde yaptım.. Rabbim en kısa zamanda mujdelesin sizi inşallah. Bu arada benim eşimde çok fazla üzülüyordu kafaya takıyordu onun üzüldüğünü görünce ben dahada üzülüyordum, çok şükür oldu darısı başınıza inşallah

İlla doğal yollar düşünüyorsanız suluk hacamat tedavileri olabilir lütfen işinin ehli olması çok önemli ama.. günlerine riayet edilerek yapılması lazim.
Onun dışında hayıt sirkesi yada otu coban çantası otu bunları araştırın lütfen bunlar içiliyor bu arada. Bende bu şekilde gebe kalanlardanim. Pko hastalığım vardı ileri derecede.

Valla ben evde ek iş yapayım dedim ona bile izin vermedi o derece yani. İnşallah öyle böyle derken bir anda sürpriz olur

İlla doğal yolla değil ama tıbbi tedaviler çok zor hormonlarim bozuldu artık. Bende belki doğal yolla olur diye düşünüyorum. Bu dediklerinizi araştıracağım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…