- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Bi bu eksiktiBir sayfada gördüm köy yumurtasını haşlayıp iyice ezdikten sonra avret yerine koyup sabaha kadar veya 2-3 saat bekletirsek ve bir ay devam edersek oluyormuş. İbni Sina tarifiymiş.Çoğu kişinin olmuş böyle bişey duyan veya uygulayan var mı aranızda arkadaşlar.
Hamile kalacağı varmış kalmış yumurtadan değil oİnşallahBende uygulamadım ama çoğu kişi yazmış 10 yıldır olmuyordu oldu falan diye.
Kokarsınız, kocanız yanaşmaz, çocuk da olmaz haliyle.Bir sayfada gördüm köy yumurtasını haşlayıp iyice ezdikten sonra avret yerine koyup sabaha kadar veya 2-3 saat bekletirsek ve bir ay devam edersek oluyormuş. İbni Sina tarifiymiş.Çoğu kişinin olmuş böyle bişey duyan veya uygulayan var mı aranızda arkadaşlar.
Bir sayfada gördüm köy yumurtasını haşlayıp iyice ezdikten sonra avret yerine koyup sabaha kadar veya 2-3 saat bekletirsek ve bir ay devam edersek oluyormuş. İbni Sina tarifiymiş.Çoğu kişinin olmuş böyle bişey duyan veya uygulayan var mı aranızda arkadaşlar.
Bende diyodum sosyal niye yumurta dan soğuduEkmeği yerden alıp öpen insanlarız. Lütfen nimete saygı duyalım, inanmayın böyle şeylererabbim doğru zamanda nasip etsin
Ben inandığım için değil zaten abes bişey olduğu için merak ettim yapan var mı diyeEkmeği yerden alıp öpen insanlarız. Lütfen nimete saygı duyalım, inanmayın böyle şeylererabbim doğru zamanda nasip etsin
Zaten 7 yıldır gidiyorum bir aşılama iki tüp Bebek bir çatlatma iğnesi oldum hâlâ da devam ediyorum.Doktora mı gitseniz acaba?
Evet hazırım canımSonunda civciv annesi olmaya hazır mısın peki?
Evet hazırım canımSonunda civciv annesi olmaya hazır mısın peki?
Köyde yaşadığımız için genelde doğal besleniyorum. Yumurta, yoğurt, peynir, meyve ve sebze, vs... genelde organik ama dediğiniz gibi paketli gıdalar bizi mahvediyor. Dikkat edeceğim kesinlikle teşekkür ederimBeslenme düzeninizi değiştirin...Ağzınızdan paketli olarak sadece Türk kahvesi geçsin..Ekmek niyetine çiğ badem,çiğ fındığı un haline getirin rondodo...Tereyağ,yumurtayla yoğurun atın fırına...Bunu tüketin...Eski Anadolu insanları gibi beslenin..Yoğurdu kendiniz yapın..Lahana turşusu kurun..Unsuz çorbaya o suyu katın için...Sadece et tüketin akşamları ve kızartmayı unutun...
Pko'lu olarak bunu yaptım...Diğer adıyla "gaps diyeti" yaptım diyetisyen kontrolünde...4 ay sonra geldi bebeğimiz...Bütün suç bu paketli gıdalarda...Sadece deneyin..Ben makyaj dahi yapmamıştım o dönem...İlk çocuğuma hamile kalmadan önce yani...
Maalesef biz anne olmak için canla başla uğraşanlar olarak herşeyde bi nebze olsun umut arıyoruz. Bizi ancak biz anlarız. Bize de saçma geliyor ama yine de sorma gereği duyuyoruz.Bi bu eksikti
Ben de zamanında çok mücadele ettim anne olmak için, hiç böyle şeyler denemedim. Yani bilip bilmeden konuşmayın.Maalesef biz anne olmak için canla başla uğraşanlar olarak herşeyde bi nebze olsun umut arıyoruz. Bizi ancak biz anlarız. Bize de saçma geliyor ama yine de sorma gereği duyuyoruz.
Ne mutlu size valla...Ben yumurtanın organiğini,sütün karışımsız olanını bulmak için ne diller dökmüştüm...En kısa zamanda evladınıza kavuşun sağlıkla inşallah..Dua ediyorum ❤Köyde yaşadığımız için genelde doğal besleniyorum. Yumurta, yoğurt, peynir, meyve ve sebze, vs... genelde organik ama dediğiniz gibi paketli gıdalar bizi mahvediyor. Dikkat edeceğim kesinlikle teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?