Haşlanmış tavukla ne yapabilirim??

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.329
498
Kızlar dün kremalı tavuk çorbası yapacaktım 2 parça tavuk göğüs etinden
evde 4 parça vardı dondurucuya atmadan ayırmayı unutmuşum çözdürmeye vaktim yoktu 4 parçayı da attım haşlandı.
İki parça kaldı elimde ne yapabilirim ki göğüs etinden??aklıma gelmedi bi türlü:S

Sanki dün benim yaptıklarımı anlatmışsın =)
Ben pirinç pilavı yaptım. Eğer rejimdeyim pilav yiyemem diyorsan haşlanmış tavuğu yoğurt ve baharatla tatlandırıp aperatif olarak yiyebilirsin. Yada evde küçük çocuk varsa biraz tuz ve karabiberle hatta domatesle falan ekmek arası yapabilirsin. Aklıma şimdilik bunlar geldi hayatım. Umarım aklına yatan bir şey bulabilmişimdir =) Afiyetler olsun.

Biraz krema baharatla beraber harmanlayıp fırınlarsanız güzel bir yemek olur.İçine minik doğaranmış patates sebzede koyabilirsiniz.

Kızlar parmak şeklinde kesip yumurta galeta yapıp çıtır tavuk yapmayı denicem:)
Çook teşekkür ederimmm yorumlarınız için:)

İçine soğan,turşu,mısır,dereotu,limon,bol değişik yeşillik katıp tavuklu salata yapabilirsiniz.

mukemmel bi salata tarifi veriyorum :)

Yesil elmali tavuklu salata
Haslanmis tavuklari tiftikle.
gobegi dogra ustune. Yesil eksi elmalari kucuk kupler halinde dogra. Azcik tuz koy.

baska bi kaba yogurt koy, köri baharatiyla yogurdu cirpip salatanin.ustune dok ve karistir mukemmel oluyo

Haşlanmış Tavuğu Parçalara Ayırın Ayrı Kapta Yoğurt-Mayonez-Pulbiber-Sarımsak Koyup Karıştırın Birde Tuz Ekleyin Tavuklara Bulayın Karışımı İsterseniz Haşlanmış Mısır da Koyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…