Kızlar dün kremalı tavuk çorbası yapacaktım 2 parça tavuk göğüs etinden
evde 4 parça vardı dondurucuya atmadan ayırmayı unutmuşum çözdürmeye vaktim yoktu 4 parçayı da attım haşlandı.
İki parça kaldı elimde ne yapabilirim ki göğüs etinden??aklıma gelmedi bi türlü:S
evde 4 parça vardı dondurucuya atmadan ayırmayı unutmuşum çözdürmeye vaktim yoktu 4 parçayı da attım haşlandı.
İki parça kaldı elimde ne yapabilirim ki göğüs etinden??aklıma gelmedi bi türlü:S
Sanki dün benim yaptıklarımı anlatmışsın =)
Ben pirinç pilavı yaptım. Eğer rejimdeyim pilav yiyemem diyorsan haşlanmış tavuğu yoğurt ve baharatla tatlandırıp aperatif olarak yiyebilirsin. Yada evde küçük çocuk varsa biraz tuz ve karabiberle hatta domatesle falan ekmek arası yapabilirsin. Aklıma şimdilik bunlar geldi hayatım. Umarım aklına yatan bir şey bulabilmişimdir =) Afiyetler olsun.
Haşlanmış Tavuğu Parçalara Ayırın Ayrı Kapta Yoğurt-Mayonez-Pulbiber-Sarımsak Koyup Karıştırın Birde Tuz Ekleyin Tavuklara Bulayın Karışımı İsterseniz Haşlanmış Mısır da Koyabilirsiniz