Haşlandın

Oy geçmişler olsun.
Buradan öğrenmiştim silverdin merhem çok iyi geliyor diye.
Gerçekten çok faydasını görmüştük.

canım bende böyle durumlarda hametan sürüyorum Allah'ın izni ile çok iyi geliyor eger evde varsa bir dene

çok geçmiş olsun hemen bi hastaneye gidin, annemin de aynı şekilde yanmıştı doktora gitti onlar yoğun şekilde krem sürüp pansuman yapıp sarmıştı ne acı ne iz hepsi geçti siz de gidin geç kalmayın..

Çok geçmiş olsun
doktora gitseniz ilk önce size agrı kesici krem verir
bi hafta kullandıktan sonra Sarı kantaron yagı ile Zeytin yagını karıstırıp günde 3 defa sürün .
Unutmayın güneş ışıgından elinizi koruyun.
Allah ın izniyle 2 aya hicbişey kalmayacak.

GEÇMİŞ OLSUN
bu gibi durumlarda buz asla uygulanmaz buz daha cok yakar aynı durum daha da fenası basıma geldı
elim komple yanmıstı
aklınızda olsun ilk müdahele olarak normal akan musluk suyunun atına o bölge tutulmalı

sonrası için kesinlikle conrtaktubex isimli kremi öneriyorum
gunde iki üç kere yanan bölgeye uygulayın
ancak sabırlı olun
ben 4-5 ay sonra elimdeki koca yanık izini bu krem ile geçirdim
bulabilirsen eger eczanelerde domuz yağı satılır
onu da ara ara yanan bölgeye uygula
ama sabret
sabredersen iz kalmaz

Kantaron yagi bir mucizedir ben,oğlum,eşim değişik zamanlarda değişik oranlarda yandık hem de öyle böyle değil kantarin yagi bulun

Geçmiş olsun. 6 ay kadar önce elime kaynar kahve döküldü,birde dışarda cafedeydim. Hemen suya tuttuk. Silverdin verdiler sürdüm elimin içi komple yanmıştı ama silverdinden sonra acısıda geçti,şişlik su toplama vs de olmadı.

Çok geçmiş olsun..
Ben de kesinlikle kantaron yağını öneririm.. yanıklar da mucize etkileri var. Anında acısını dindiriyor.

geçmiş olsun.
suya tuttuktan sonra toz şeker serpmekte acıyı alıyor.

Geçmiş olsun
Silverdin sür düzenli olarak. Lr aloe veralı krem de iyi gelir..

Canım yumurtanın akını eline sur kurusun üstünde tekrar sur bu işlemi 10 kere tekrarla ertesi güne kadar da o elini suya sokma yanıp yumuşayan derin sertleşir ve acısını alır . Bu yöntemi itfayeciler eğitim sırasında öğrenip uyguluyorlarmış benim be bir keresinde fırından sıcak tepsiyi alırken elim yandı denedim ve ise yaradı

Geçmiş olsun,yanık kadar zor birşey yok anneminde başına gelmişti,yıllar önce doktora götürmüştük hemen doktor krem ilaç verdi düzenli pansuman yapıldı sardılar aylarca sürdü çok şükür iyileşti iz vs kalmadı,eğer doktora gitmediyseniz gidin derim ve sadece doktorun verdiği ilacı kullanın bizede bir sürü tarif vermişlerdi ilaç kullanmayın diyenler olmuştu ama biz sadece ilaç kullanmıştık.

Yazdılar mı bilmiyorum ama merhemleri direkt elinizin üzerine değil temiz bir beze sürüp yaranın üzerine örtün. Hava ile temas etmesi daha çok canınızı yakar.yara hava ile temas etmesin, geçmiş olsun çok

Ha canım bu arda bu yöntem hava ile teması da engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…