Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GEÇMİŞ OLSUNEki Görüntüle 2098447
kızlar iyi geceler elimin üstüne kaynar su döküldü haşlandım kaç saat oldu acısı geçmiyor. Elim şişti buz ilaçlar soguk su fayda etmedi acıdan gözümden yaş geliyor bir çaresi var mı
Silverdin acı almaz lokal ağrı kesici krem sürmeniz lazım hastanenin aciline gitseydiniz yardımcı olurdu oysa anestol ağrıyı alırSadece silverdin var onu da sürdüm Yok acısı geçmiyor cayır cayır yanıyorum
Geçmiş olsun,yanık kadar zor birşey yok anneminde başına gelmişti,yıllar önce doktora götürmüştük hemen doktor krem ilaç verdi düzenli pansuman yapıldı sardılar aylarca sürdü çok şükür iyileşti iz vs kalmadı,eğer doktora gitmediyseniz gidin derim ve sadece doktorun verdiği ilacı kullanın bizede bir sürü tarif vermişlerdi ilaç kullanmayın diyenler olmuştu ama biz sadece ilaç kullanmıştık.Eki Görüntüle 2098447
kızlar iyi geceler elimin üstüne kaynar su döküldü haşlandım kaç saat oldu acısı geçmiyor. Elim şişti buz ilaçlar soguk su fayda etmedi acıdan gözümden yaş geliyor bir çaresi var mı
Yazdılar mı bilmiyorum ama merhemleri direkt elinizin üzerine değil temiz bir beze sürüp yaranın üzerine örtün. Hava ile temas etmesi daha çok canınızı yakar.yara hava ile temas etmesin, geçmiş olsun çokEki Görüntüle 2098447
Ha canım bu arda bu yöntem hava ile teması da engelliyorCanım yumurtanın akını eline sur kurusun üstünde tekrar sur bu işlemi 10 kere tekrarla ertesi güne kadar da o elini suya sokma yanıp yumuşayan derin sertleşir ve acısını alır . Bu yöntemi itfayeciler eğitim sırasında öğrenip uyguluyorlarmış benim be bir keresinde fırından sıcak tepsiyi alırken elim yandı denedim ve ise yaradı