9 yaşındaki kızım öpüşme videosu izlemis

Aslında kızların öpüşme videosu olmazsa bu kadar endiselenmezdim.ben onu korkutmak yada tamamen uzaklaştırmak istemiyorum sadece doğruları öğretmek istiyorum.esime söylemeli miyim peki?
Muhtemelen karşısına çıkmıştır, kız öpüşmesi diye arattığını sanmıyorum. Ama aratmışsa da anormal değil, henüz erkeklere ilgi duymuyor çünkü. Zamanla değişecek.

Eşinize söyleme konusu çok kişisel. Anlayışlı, ilgili bir babaysa, ortalığı yakıp yıkmayacaksa, çocukla konuşup utandırıp travma yaratmayacaksa tabi ki paylaşabilirsiniz.

yasaktı da ne oldu 🥲🥲 ben cami imamının oğluyla öpüsüyordum gizli gizli 🥲🥲 Allah kahretsin her hatırladığımda utanıyorum 😂😂 görev gübi her gün buluşup öpüşüyorduk. halbuki bana anlatılsaydı, veya anne-babam arasındaki ilişki ile bir sekilde görüp öğrenseydim böyle olmazdı. o cocuk da sonradan hafızlığı bırakıp model oldu ya 🥲🥲 nasıl yoldan çıkardıysam 😈😈😂 tövbe tövbe işin şakası bir tarafa cocugunuzun yanında olun. büyümek zaten sancılı bir süreç. karsında büyümesine engel biri gibi değil, arkasında hep destekcisi olarak görsün sizi.

anne-baba baskısı yasayan cocuklar hata yapmaya cok meyilli oluyor. ama güvendiğinizi ve size güvenebileceğini hissettirirseniz o cocuk sizin güveninizi boşa çıkarmaz eminim.
Haklısınız hepimiz böyle şeyler yaşadık.cocugum olunca tuhaf hissediyorum ama sonuçta onun da merak duygusu var.bugunlerin geleceğini biliyordum da erken oldu sanki😊

Aslında kızların öpüşme videosu olmazsa bu kadar endiselenmezdim.ben onu korkutmak yada tamamen uzaklaştırmak istemiyorum sadece doğruları öğretmek istiyorum.esime söylemeli miyim peki?
Defalarca kızların öpüşme videosu diye bastıra bastıra söylüyorsunuz ama arkadaşların tepkisi aynı. Bu normal bir durum. O yaşlarda tuhaf bisekilde lezlere ilgi duyulur:) bir erkekle öpüşmesini izlemesini tercih etmezdiniz değil mi? Kızları izlemesi bile masumluğunu gösterir nitelikte.
Bence onunla konuşmayın. Bu onu utandırır, travma bile yaratabilir. O çok hassas şuan, nasıl halledersiniz bilmiyorum. Oldukça fazla eğilmelisiniz bu konunun üstüne ama lütfen kızınızla yüzyüze konuşmayın. Geçici bir süre internete erişimini kısıtlayabilirsiniz belki aklıma baska bisey gelmedi şuan.

Tahminim kaydirirken gördüğü ve digerlerini izlediği ama öyle olmayadabilir.guzelce konuşmak istiyorum uyandırmadan kizmadan
O zaman dediğim gibi psikolog_sueda mutlaka izleyin benim cocuğum yok ama cocuk ve ergen psikolojisi üzerine videolarını defalarca izledim bilinçlenmek için gercekten hassas bir konu 🌼🤍

Muhtemelen karşısına çıkmıştır, kız öpüşmesi diye arattığını sanmıyorum. Ama aratmışsa da anormal değil, henüz erkeklere ilgi duymuyor çünkü. Zamanla değişecek.

Eşinize söyleme konusu çok kişisel. Anlayışlı, ilgili bir babaysa, ortalığı yakıp yıkmayacaksa, çocukla konuşup utandırıp travma yaratmayacaksa tabi ki paylaşabilirsiniz.
Eşim öyle biri degil sakince karşılar.ben konusurum onun bildiğini bilmesin.

Defalarca kızların öpüşme videosu diye bastıra bastıra söylüyorsunuz ama arkadaşların tepkisi aynı. Bu normal bir durum. O yaşlarda tuhaf bisekilde lezlere ilgi duyulur:) bir erkekle öpüşmesini izlemesini tercih etmezdiniz değil mi? Kızları izlemesi bile masumluğunu gösterir nitelikte.
Bence onunla konuşmayın. Bu onu utandırır, travma bile yaratabilir. O çok hassas şuan, nasıl halledersiniz bilmiyorum. Oldukça fazla eğilmelisiniz bu konunun üstüne ama lütfen kızınızla yüzyüze konuşmayın. Geçici bir süre internete erişimini kısıtlayabilirsiniz belki aklıma baska bisey gelmedi şuan.
Buda aklıma geldi sebebini söylemeden direk YouTube izleme desem daha mi mantıklı.cunku konuştuktan sonra girme desem bunu bı ceza olarak görecek daha da merak edecek.

Daha önce ne izlediğini takip ediyormuşsunuz. Kendisinin aratmayıp karşısına çıkmış olması ihtimali de var, diğer izlediği videolardan ötürü. Bence hemen konuşmak yerine biraz daha takipte kalın, yine izlerse uygun bir dille konuşursunuz. Devamı gelmezse anlık merak ya da denk gelme olmuştur.

Benim kızımda 9 yaşında. Geçen hagta arkadaşları evimize gelmişti. Düşündüğümden çok daha fazla şeyden haberdarlar. Anlık şoklar yaşasam da bu zaman için normal de geldi.
Anne olunca biraz daha hassas yaklaşıyoruz ben sizi anlıyorum ama panik yapacak bir şey olduğunu düşünmüyorum şuan için.

Daha önce ne izlediğini takip ediyormuşsunuz. Kendisinin aratmayıp karşısına çıkmış olması ihtimali de var, diğer izlediği videolardan ötürü. Bence hemen konuşmak yerine biraz daha takipte kalın, yine izlerse uygun bir dille konuşursunuz. Devamı gelmezse anlık merak ya da denk gelme olmuştur.

Benim kızımda 9 yaşında. Geçen hagta arkadaşları evimize gelmişti. Düşündüğümden çok daha fazla şeyden haberdarlar. Anlık şoklar yaşasam da bu zaman için normal de geldi.
Anne olunca biraz daha hassas yaklaşıyoruz ben sizi anlıyorum ama panik yapacak bir şey olduğunu düşünmüyorum şuan için.
Ay yok bı daha böyle videoları görmeye kalbim dayanmaz 😊direk sildim geçmişi aslında detaylı baksam ne kadar izlediğini gorurdum

Oğlumun ana sınıfında bir cocuk kızı sıranın altına almış bir öpüyormuş ki dudaklarından… öğretmen resmen cinlenmişti…
Neyse çocuğun annesinin umru bile değil. Para gani gani diye herkesin kendisine tamah olacağını onun gibi özensin olmasını bekleyen bir bencil.
Böyle böyle çocuklarımız cinselliği öğrenmeyi bırakın değişik konuları küçük yaşlarda öğrenecek.

Bu konunun maalesef önüne kimse geçemez.
Çocuğunuzu karşınıza alıp bilinçlendirin…
Konuşun…

Yeni nesil anneler aşırı kontrol delisi. En ufak bir şeyi aşırı abartiyorlar ve çocuklarını kendi uzantıları gibi görüyorlar. Çocuklar sizin uzattınız değil, sizden ayrı bir insan. Kızdan, erkekten çocuktan önce bir insan. Çocuğa azıcık da olsa bireysellik tanıyın.

Yeni nesil anneler aşırı kontrol delisi. En ufak bir şeyi aşırı abartiyorlar ve çocuklarını kendi uzantıları gibi görüyorlar. Çocuklar sizin uzattınız değil, sizden ayrı bir insan. Kızdan, erkekten çocuktan önce bir insan. Çocuğa azıcık da olsa bireysellik tanıyın.
Kusura bakmayın ama bireysel olacağız diye çocuğu saldım çayıra mi yapalım.baskici bı anne olsam gider kızardım.ben güzellikle doğru yolla öğrenmesini istiyorum.bugun benden değil bu şekilde öğrenirse ileride daha kötü olabilir

Çocuk 9 yaşında. Bireysellik böyle bir şey değil. 9 yaş için bu tip ve benzeri içerikler uygunsuzdur. Neyin doğru-yanlış ve neyin kendilerine uygun olup olmadığını kavrayabilecek yaşta değiller, bu yüzden izlemeleri doğru değil. Ailelerin bunu kontrol etmesi gerek. Bunun yeni nesil anne baba olmakla alakası yok.

Sanırım bu benim başıma gelse ben şu an çocuğumla konuşmazdım. Takip ederdim. Anlık gördüğü bişey mi yoksa bu arkadaşlarıyla arasında konuşulan üzerine bilgi amaçlı mı bakmış diye bir süre izlerdim. YouTube a filtre koyabilirsin çocuklar da çok uyanık şimdi direkt yasaklarsan izlediğini gördüğünü anlayıp gizli yapmaya çalışabilir çünkü bu meraklar devam edecek.

9 yaşında bir kız çocuğunu baz alırsam aa annecim ne konuşuyorsunuz falan gibi cümlelere tam doğru cevap vermeyebilir. Seni haziran annelerinden tanıdığım için tepkinin sert olmayacağından eminim endişen de annelik içgüdüsünden dolayı oluyor haliyle korumak istiyorsun ama öğretmen olarak şöyle bakıyorum çocuk böyle şeyleri kendisi keşfedip öğreniyorsa onun için daha az zararlı. O kötü bu kötü diye uyarılar günümüz çocuklarını o yanlışı denemeye itiyor.
Ben kızıma bana herşeyi sorabileceğini merak ettiği her konuda ona bilgi verebileceğimi yol gösterebileceğimi söyler sarılır öperdim başka bir şey yapmazdım

Aynı yaşlarda, sınıftan bir kız arkadaşımla öpüşmeye çalışmıştık. :) Çocukluk merakı işte. Normal yani.
Korkmayın, tedirginliğinizi çocuğa da yansıtmayın. Siz tedirgin oldukça, kızdıkça; çocuğun bilinç altına daha çok yerleşir.

Kusura bakmayın ama bireysel olacağız diye çocuğu saldım çayıra mi yapalım.baskici bı anne olsam gider kızardım.ben güzellikle doğru yolla öğrenmesini istiyorum.bugun benden değil bu şekilde öğrenirse ileride daha kötü olabilir

Yani cano bu 9 yaşında küçük bir çocuk konuşsan da anlamaz. Cinsellik merakı da normal, bu bir içgüdü sonuçta. Konuşman ters teoebilir, çocugun utanabilir daha kötüsü kendini suçlu hissedebilir , kendini baskılayabilir ki o da toplum kadınlarımızın kanayan yarası. 4-5 yıl bekle çocuğun ergen olacak o zaman ne yapacaksın😁😁

Ne eşi yahu onu niye karıştırıyorsun. Kızacak edecek dan dun bu sefer ortam gerilecek çocuk içine kapanacak. Biraz araştırma yap önden, çocuğa bu tür eğitimleri vermeye başlaman lazım. Merak etmesi çok normal onu utandırmadan kızmadan konuş.

Videoyu gördüm sen neler izliyorsun değil de merak etmen normal ama şu bu, uzmanlar ne diyor bir bak önce.

Arkadaslar guzel bilgilendirmis.bu yaslarda merak oluyor.
Benim cocuklugum internetin olmadigi yillarda gecti.cocugum ama merak da ediyorum.bi gun babama baba ben nasil dogdum diye sordum.ortam buz, suratlar degisti falan.hic cevap vermediler tabii.halbuki anlatsalar ya sen boyle tatli dogdun soyle kundakladik falan.
Bi keresinde de yilbasi.trt de zeki muren cikmis sarki soyluyor.ben meraklisi, baba zeki muren kadin mi erkek mi diye sordum..
babam da nasil sever rahmetlinin muzigini.
Ama ortam yine buzz oldu.
Ben boyle boyle darladim babami baya.
Cocukken internet olsaydi iyi mi olurdu kotu mu olurdu bilmiyorum.

Herkese iyi akşamlar,gece gece içime bir kurt düştü ve gidip tabletimden YouTube geçmişime baktım.kizim 9 yaşında ve günde yarım saat tableti kullanmasına izin veriyorum.normalde sadece oyun oynar ama bugün geçmişe bakınca şok oldum.her gün mutlaka kontrol ederdim bu hafta gözümden kaçmış ve kızım kızların öpüşme videosunu izlemiş.hemde bı sürü böyle short.gorunce başımdan kaynar sular döküldü.lutfen akıl verin napmam lazım nasıl davranmaliyim.yanlis bişey yapmak istemiyorum.
Öncelikle sakin olun.
Bu yaş merak yaşları, önüne bir video düşmüştür o da merak edip devamını getirmiştir. Gördüğünüzü uygun bir dille söyleyip üzerine konuşabilirsiniz.

X