How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Haşlandın

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
image.jpg
kızlar iyi geceler elimin üstüne kaynar su döküldü haşlandım kaç saat oldu acısı geçmiyor. Elim şişti buz ilaçlar soguk su fayda etmedi acıdan gözümden yaş geliyor bir çaresi var mı

Ay cok gecmis olsun icim gitti... Aleo Vera duymustum ama insallah ise yarar... Bide benim bildigim buz koymak yerine akan suyun altina tutmak daha iyiymis...

Madecassol , kantaron yağı ve silverdin..
Bu yaz bacagima kaynar su döküldü bu mucizeler sayesinde kısa sürede atlattım.
Çok geçmiş olsun..
Sadece silverdin var onu da sürdüm Yok acısı geçmiyor cayır cayır yanıyorum

Ay cok gecmis olsun icim gitti... Aleo Vera duymustum ama insallah ise yarar... Bide benim bildigim buz koymak yerine akan suyun altina tutmak daha iyiymis...
Musluk basından ayrılamayınca mecbur buzu yanıma aldım 1 yaşında bebeğim var onu emzir altını al üstünü giydir yapamadım. Lr acil durum spreyi de sıktım onda aleo Vera varmış Yok işe yaramadı

Sadece silverdin var onu da sürdüm Yok acısı geçmiyor cayır cayır yanıyorum

Soğuk suyun altına tutun çok acır tabi ki anestol felan olsaydı keşke.
Bir süre aciyacaktir maalesef dayanmaya çalışın :( Buz koymayin doğrudan ..
Sabah ilk işiniz madecassol ve kantaron yağı almak olsun..Kesinlikle kısa sürede iyileştirme gösterecektir..

Soğuk suyun altına tutun çok acır tabi ki anestol felan olsaydı keşke.
Bir süre aciyacaktir maalesef dayanmaya çalışın :KK43: Buz koymayin doğrudan ..
Sabah ilk işiniz madecassol ve kantaron yağı almak olsun..Kesinlikle kısa sürede iyileştirme gösterecektir..
Şansıma nöbetçi eczanede ta ilçenin öteki ucunda acıdan gözümü kapatamıyorum azıcık dinse acısı resmen kulaklarım uğulduyor acıdan

Şansıma nöbetçi eczanede ta ilçenin öteki ucunda acıdan gözümü kapatamıyorum azıcık dinse acısı resmen kulaklarım uğulduyor acıdan

Tahmin edebiliyorum :(
Kapatmayın hava alsın.
Ah ya nasıl döktünüz ki :(

Musluk basından ayrılamayınca mecbur buzu yanıma aldım 1 yaşında bebeğim var onu emzir altını al üstünü giydir yapamadım. Lr acil durum spreyi de sıktım onda aleo Vera varmış Yok işe yaramadı
:(

Tahmin edebiliyorum :KK43:
Kapatmayın hava alsın.
Ah ya nasıl döktünüz ki :KK43:
Pilava sıcak suyunu dökmeye çalışırken kızımın meme krizi tuttu bana çarpması ile ona dökülmesin diye bardak elimin üstüne boşaldı

İz kalmaması için elma püresi koyun ve yenileyin.

aklınızda olsun eliniz yanınca ılık akan suyun altına tutun ta ki içindeki sızı gidene kadar... az tutarsanız içten yanmaya devam eder dereceniz artar... geçmiş olsun bence dr gidin..

Eki Görüntüle 2098447
kızlar iyi geceler elimin üstüne kaynar su döküldü haşlandım kaç saat oldu acısı geçmiyor. Elim şişti buz ilaçlar soguk su fayda etmedi acıdan gözümden yaş geliyor bir çaresi var mı
Yanık için sarı kantaron yağına iyi diyorlar
Cok ağrılıysa anestezik içeren krem iyi gelebilir anestol gibi

Back