• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasır sepet pembe şirin bir sepete dönüştü..

gokcek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2008
1.291
1
0
İstanbul
1000188y.jpg
eski hali bunun silindir şeklinde olanıydı..

resim003te.jpg

Çamaşır sepeti mavi tonlarında ve hasırdı. Kızıma pembe bir oda hazırladım, bunu da annem süsledi :) buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
güzel bişeye benziyo ama resim çok büyük pek seçemedim ,ayrıca keşke eski halini de koysaydın ..

canım harika olmuş.annenin ellerine sağlık..bende aynı dertten muzdaribim..benimde mavi hasır sepetim var.banyom yeşil uymadı..bende banyoya başka aldım..mavi elimde kaldı..şimdi hamileyim bende çocuk odasına oyuncak kutusu olarak koymayı düşünüyorum onu..rica etsem bana kullandığın kumaş çeşidini..üzerindeki süsleri ve yapılışını detayllı olarak anlatabilirmisin bana..yardımcı olrsan çok sevinirim..burayada yazabilirsin özelimede..

Ne kadar çok emek vermiş anneniz. Ellerine sağlık, çok beğendim.

canım harika olmuş.annenin ellerine sağlık..bende aynı dertten muzdaribim..benimde mavi hasır sepetim var.banyom yeşil uymadı..bende banyoya başka aldım..mavi elimde kaldı..şimdi hamileyim bende çocuk odasına oyuncak kutusu olarak koymayı düşünüyorum onu..rica etsem bana kullandığın kumaş çeşidini..üzerindeki süsleri ve yapılışını detayllı olarak anlatabilirmisin bana..yardımcı olrsan çok sevinirim..burayada yazabilirsin özelimede..

teşekkürler canım. aslında çok kolay.altındaki renk belli olmasın diye açık renkten astar yapabilirsin. biz deri saten kumaş vardı krem rengi onu sardık hasıra silikon tabancasıyla yapıştırdık. onun üstüne kendinden simli o tül kumaşı uçlarından yapıştırdık. Kapakta aynı şekilde. Uçlarındaki güller ise, bütün bir kumaştı, tek tek annem gülleri kesmiş. Fırfırlı bir kumaş parçasına o gülleri yine silikonla yapıştırdık ve bittiiiiii :)
İnci boncukla da süslenebilir, farklı çiçeklerle de. Pazara gidip parça kumaşlar seçip fikir edinebilirsin. Bunlar parça kumaşlardı, değerlendirdik. Kolay gelsin şimdiden opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş güle güle kullanın

Harika olmuş delikafadulden yapanın ellerine sağlık:hulya:
güle güle kullansın prenses zemuszemus

Son düzenleme:
Back
X