canım verdiğimiz linkte tuna canned 68 yazıyo.(ton konservesi)
ondada baya selenyum var ama hergün yenmez işte üstelik sevmem ben:sinifsinif:
ben öliyim ozamansenağlamabalıkta selenyum var ama iyotta var kızlar dikkat edin..iyot haşimatoluya yasak
ev halkı için yemeklerin iyotsuz tuz ile yapılması sağlıksız diye biliyorum
bu arada hayatcım değerlerim değişmedi derken,değerlerin normal aralıkta mı yoksa sınırın üstünde mi ?
dr. lar antikorlara fazla takılı kalmayın diyorlar..dr.dan yeni geldim antikor değerlerimi ölçtürecektim acaba kaç olmuşlar diye o değeri almadı...önmli olan tsh diyor...ayrıca haşimato gebe kalmaya engel değil, sadece düşük olasılığı diğer hamilelere göre daha fazla dedi...selenyun konususnu da sordum kanıtlanmış bişey yok dedi...bu tür şeyleri kafayı çok takmayın diyor....antikorlar düşmez dedi yani....şimdi diğer kan değerleri sonuçlarımı alacam..umarım bu sefer de sonuçlar iyidir...herkese sağlıklı günler..a.s.
ben tsh ımı 5.6lardan 1.2lere düşürmüşüm allah sükür...dr. lar antikorlara fazla takılı kalmayın diyorlar..dr.dan yeni geldim antikor değerlerimi ölçtürecektim acaba kaç olmuşlar diye o değeri almadı...önmli olan tsh diyor...ayrıca haşimato gebe kalmaya engel değil, sadece düşük olasılığı diğer hamilelere göre daha fazla dedi...selenyun konususnu da sordum kanıtlanmış bişey yok dedi...bu tür şeyleri kafayı çok takmayın diyor....antikorlar düşmez dedi yani....şimdi diğer kan değerleri sonuçlarımı alacam..umarım bu sefer de sonuçlar iyidir...herkese sağlıklı günler..a.s.
tammı alıyodun sen canım unuttumBugün doktorumu aradım .İlacımın dozunu bebek istediğim için arttırmıstı [2,67 idi bu arada] ama bende çarpıntı yaptı biraz düşürdü doktor ilacın dozunu,umarım devam etmez..
tammı alıyodun sen canım unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?