Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al benden de o kadar inan en basitinden geçen yaz sular niye kesiliyor diye kafayı yiyodumm en basitinden :):sm_confused: bende çok sinirli bir yapıya sahibim sinirlenince gözüme perde iniyo karşımdakini görmüyorum bile senağlama kim olursa olsunn gözüm dönüyoo hele evlendikten sonra daha da beter oldum... boşvermeyi başarabiliyosan ne mutlu sana ben iki gün sonra tekrar özüme dönüyorum :teytey: canım benim ben daha 2 olsun istemiyorum önce bi kendimi düzelteyim :) sorma çok tatlı ama çok cimcim:) bu cimcime bakarken bile sabır çekiyorumm :Saruboceq: nerde kaldı ikincisini düşünmek.. ama şükürler olsun sağlıklı olduğu için ben sigarayı hiç bırakamadım:1no2: tebrik ederim seni hihoyyyt
bende şuan maltepede oturuyorum arada gidiyorum anneme beni eşim bırakıyo çünkü çocuk küçük çok zorlanırım.. bu arada toygar neresi ki?:sm_confused:
arkadaşlar 1 aydır tiroid hormonu kullanıyorum
sizler kullandığınızda ilk ay adetinizi geciktirmişmiydi
Bu haşimoto orta yaşLıLarda mı çok sık görüLüyomuş yani??
Benim yaşım 19 ama bende de var,yeni teşhis kondu daha bana,bikaç hafta oLdu henüz.
Ama ben ciddiye aLmadım henüz,yani canımı sıkmıyo bu durum,beni üzmüyo gayet iyiyim yanii Şeniz
SizLer de iyi oLun yaww Şeniz
aynen var ya boşveriyorum dememe bakma o anlık, ondan sonra gün içerisinde aynı hallerkafamçokkarıştıartık kocişimle emirhanım anladılar da fazla üstüme gelmiyolarkaydirigubbakcemile3.evet canım seni çok iyi anlıyorum daha seninki minnacık ,büyüğüne kadar sende bitiyon bu arada yani ben öyle oldum en azından.şimdi biraz büyüdüde laftan sözden biraz anlıyo en azından(kendimi kandırıyorum bu arada erkek çocuğu olduğu için minik bir canavardır kendileridelikafadulden maşaallah..) neyse idare ediyoz bi şöyle bi böyle.Allah cümlemizin evlatlarını ailelerine bağışlasın onlarsız asla olmuyo.bu arada canım toygar yöre alışveriş merkezinin hemen üstü :1rolleyes:
aynen bazen kendimi tanıyamıyorum sırf bu yüzden bi psikiyatrıya görüneyim diyorum bi sakinleştirici falan versin pasiflora şurup kesmiyor artık süprizzzzz erkek çocuğu zor ya allah sabır versin üç tane yiğenim var ikisi erkek beter haldeler gerçi bi tanesi kız o hepsinden beter bu devirde erkek kız farketmiyor sanırım artık :1no2: allah analı babalı büyütsün sana bağışlasın.
tamam yöreyi biliyorum oranın adının toygar olduğunu bilmiyodum onu da öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile3
:roflol:bende içiyorum bazen psiflora manak gibi bişiy oluyonlaelaelaelaelaeyon..ayy evet canım ya kıslarda erkekleri mumla aratıyolarmış bazı arkadaşlarım öyle diolar kaydirigubbakcemile3
ama yinede sanmıyorum erkek gibi olsunlar hepsinin farklı yeri...amin canım aminn seninkinde bağışlasın rabbim.bende bilmiyodum oraya taşındıklarında öğrenmiş oldum bende,farklı değiliz canımcım:1hug:
NAYHANCIM verdiğin bigiler içiçn çok teşekkürler....bende sürekli araştryrm elime farklı bilgi geçarse paylaşırım mutlaka
nayhancım benim kafam karıştı:bbo:.iyotlu tuzmu iyotsuz tuzmu anti tg ve antitpo yüksekliği için iyotsuz tuz deniliyor.CADIARZU
bana sadece uyku yapıyor onun dışında kesmiyo bile beni :roflol:
evet kesinlikle erkek çocuk çok daha hareketli laf dinlemez en basitinden erkek çocuğu giydir çıkar dışarı tanınmaz halde geri gelir kız çocukları öyle değil ama istisnalar da var tabi..
aminnnnnnnnnn :)
üsküdar güzeldir ama ben özlüyorum çoğu zaman bekarken işten çıkar kulağıma müziği takar haremden başlar doğancılardan eve dönerdim yürüyerek şimdi öyle bi şansım yok ne yazıkki biraz kıro dolu ama sahili havası bi başka üsküdarın..:dance:
evet kesinlikle üsküdarın havası bi başkaa.s dediğin gibi tip tip insanlar doluştu özellikle yaz akşamlarında sahile hiç gidilmiyo bi kere gittik eşimle bi daha töbe dedik iğrençtii herşey var yanii alenii artık.... anlamışsındır:1ninca:
ya çok kötüyüm adetin 21.günü her seferinde ateş basması oluyor ve lekeler geliyor doktorlar herşey normal diyor bende haşimato hastasıyım ondan mı oluyor acaba ya bu ay yine oldu ateş basması menapozda olur yoksa ben menopazamı giriyorum ama daha 24 yaşındayım Allahım nedir bu ya senağlama