hasta olan ben değilim ki ama. ablam olsaydı benim yerime neyse. ama belki de dediğin gibidir bilmiyorum..
ben naaptım şimdi? sayende siteye pek hoş gelmedim. yeni üyesin daha. bu ne densizlik!
e sonuçta ablan hasta olmasaydı buraya gelmeyecektin.bence arkadaş şaka yapmış hatta keşke hastalık olmasaydı diye de üzülmüş.yanlış anlaşılma olmuş belliki.yoksa kimse buraya gelmek istemez
bu arada benim de anti tpo 267 çıktı ayrıca hipotiroidim var ama kontrolüm 2 hafta sonra.anti tpoyu başka bi hastalığımın tahlilinde öğrendim.yani daha kendi doktorumun bundan haberi yok.acaba bu haşimato hastalığımı oluyor?
Bu hastalığa ne siz nede kardeşiniz hiç yakalanmasaydınızda buralara düşmeseydiniz demek istemiştim.
haşim? pisi pisikolog mu
Haşimato olup da anlamlı kilo veren kişiler varsa lütfen yazsın. Nasıl zayıfladıklarını anlatsın. Bizde öğrenip uygulayalım umutlanalım.
O kadarda değil tabi. Böyle yaşayacaksam şişman olmayı tercih ederim. Ben bi diyetisyene gitmeye karar verdim. Boğazıma hakim olamıyorum.Bu arada benim de bir arkadaşım doktorun verdiği zayıflamaya yardımcı bir hapla 10 kg verdi. Ama o baya bi kilolouydu. Hemde bir ayda verdi. Bunu bir araştıracam... Bu savaşı ben kazanacağım.
mrb ben de hashimato olduğumu yeni öğrendim 3 ay oldu önceden varmıydı bilmiyorum belirtisi yoktu.kilo sorunum hiç olmamıştı aldıysam da veriyordum.ablamda hashimato vardı.evlendim 8 ay oldu ablam dedi kontrol yaptır hormonlarını geç olmasın diye.çocuk düşündüğümüz için kontrol amçlı gittim ve hashimsto çocuğunuz olması zor olsada düşer okdr kötü konuştuki doktor görseniz ölümcül hastayım sanki.ablamda da var hashimato ve çocuğu oldu ilaç tedaviiyle.düşükleri oldu evet ama allaha şükür 4 yaşında oğlu var.bildiğim kadarıyla en kötüsü stres üzüntü olmayacak hayatımzda ama olmuyor tabiki.artık çok korkuyorum.5 aydır yaklaşık hamile kalamadımallah hepimize hayrlısını nasip etsin sağlığımıza kavuştrsn inşallah.. acaba hashimato olupta hamile kalan varmı tedavisinden nekadar sonra hamile kaldı.bana yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?