Tup bebek tedavisi surecinde TSH hep 2'nin altinda, T3 ve T4 degerlerim de hep normal araliklarda olmasina ragmen anti TPO 1000 civarinda cikti dolayisi ile aktif olmayan hashimoto tanisi konuldu. Endokrinolojistim tup bebek doktorumun da onayi ile iki ay once tsh 2.40'a cikinca transferi riske atmamak adina 0.25 euthyrox baslatti suan seviyem tekrar 1.90'a indi. Hamilelikte TSH'in 2.50 uzerinde olmasini istemeyiz, hamilelik olmasa 5'e kadar ilaca baslatmayiz dediler. Benimki yakin bir rakam oldugu icin euthyrox'a basladim ve her ay kan tahlili ile kontrol altinda olacagim. Ayrica transfer oncesi prednol 16 mg ve yine transferden bir hafta once ve transfer gunu intralipid serum onerildi. Bu konuda
@remziye_06 'nin cok guzel ve detayli aciklanmis yazilari var okumanizi tavsiye ederim. Remziye Hanim'in onerisi ile tup doktoruma danistim ve transfer sonrasi da doktorumun onayiyla intralipide 12. haftaya gelende kadar iki haftada bir devam edecegim. Dilerim yakinda guzel sonuclar elde edersiniz.merhabalar