Kızlar merhaba,
Bende haşimato hastasıyım 5 yıldır..3.denememde hamile kaldım...Hatta bebeğim kollarımda çok şükür..Benim endokr. hiçbir zaman bu hastalıgın gebe kalamamakla ilgisi olmadıgını savunanlardan.Kendiside haşimatolu ve 2 oğlu var..ama sadece TSH 2 ve 2 nin altında olmalı demişti...
Herkese bol şanslar..Rabbim sizlerle olsun..
Arkadaşlar bende haşimatoluymuşum ve bebeğim olmuyor ilk öğrendiğimde 3.01 di 25 mg ilç kullandım günde bu seferde 0.028 oldu dr ilecı bırak kendiğinden düzelir dedi ama iki aydır böle tüp bebek tedavisine başlamıştım bu böle olunca onuda bıraktıkk ne yapcamı bilmiyorummm çokk canım sıkkın
Merhaba arkadaşlar.Ben 2004den beri hashimato hastasıyım.3,5 yaşında oğlum var.Açıkçası ben bu hastalığın hamileliğe engel olduğunu bilmiyordum.Yeni öğrendim sayılır.Hatta ilk hamile kaldığımda tsh 7idi.Hamile kalamamanın psikolojik olduğunu bile düşünmeye başladım. bu hastalar hamile kalamıyor psikolojisiyle strese girip, ben de hamile kalamayabilirdim. Duymadığım iyi olmuş.Karamsarlığa düşmeyin.bana hiçbir dr bebeğin olmaz dememişti.
ne güzel..Allah bağışlasın..bende 9 aydır biliyorum hastalığımı..1 tane kürtajım oldu,bebek gelişmedi..şimdi tüp bebeğe hazırlanıyoruz,çünkü endometrioziste var...bizlere dua et:)
Canım inşallah sen de en yakın zamanda müjdeli haberi alırsın.Aynı şekilde bir akrabam bebek gelişmediği için kürtaj oldu.Hamileyken öğrendi guatırı olduğunu.Onlar da çok istiyor.Allah isteyen herkese versin.Dualarım sizinle...
bende haşimatoluyum ama henüz hamile kalmayı başramadım...dr um haşimatoda hamile kalmak zor ve geç olabilir ama imkansız değil dedi.......
Ben de haşimatoluyum kızlar ve 6 aylık hamileyim. İlaç kullanmaya başladıktan yaklaşık 4 ay sonra bilmeden hamile kaldım. TSH değerim 12'ydi hamile kaldığımda ve ilaç kullanıyordum. İlacımın sayısı azaldı. En son 2'ye çıktı her gün aldığım ilaç sayısı. Fakat şimdi TSH oranım 1'e düştü. Yine ilaç kullanmaya devam ediyorum. İçiniz rahat olsun kızlar ve ilacınızı almayı ihmal etmeyin.
kızlar ün bende hamile olugumu ögrenrim 4 haftalık hamileyim. 3 senedire hasimato troidim var. tsh degerim normal cıkıyor ama antikorlarım hep yüksek. en son 1000 cıkmıstı. gelecek hafta daha iyi bir doktora gidip daha detaylı baktıracam.
Merhabalar aynı dertler bende var bir kere kendiliimden hamile kaldım.Kalp atışlarını duyamadık aldılar:(
benim tsh 1.50 anti tpo ve antitroglobin yüksek 2 ay sonra tedaviye başlıycam çapadan rapor çıkarıyorum.Bu arada ünüversite hastahanesinden rapor çıkarmak sanıldığı kadar zor değil.ilgilenenlere anlatabilirim.İnşallah tüm isteyenler tez zamanda bebişlerine kavuşur
merhaba ben de haşimato hastası olduğumu yeni öğrendim..önce 14 çıktı tshım.dahiliyeci ilaca gerek yok dedi ama endokrin uzmanı 21e çıktığını görünce hemen ilaç verdi.her gün 150 mg lık eutrox alıyorum..bu arada öncesinde 2 düşüğüm var ve araştırma hastanesinde haşimato dışında başka bişey var mı araştırılıyor..haftaya kromozomlarımıza bakılacak..ama jinekoloğum öncelik guatr tedavisi dedi...bekliyoruz..allahım hayırlısını versin inşallah..:18::18:
slm kızlar benim tsh 7 ay önce 28 çıktı ilaç kullanmaya başladım ve 2 aydır değerim 0.8 doktorum hamile kalabilirsin artık dedi ama 2 aydır tık yok..(( troid yüzünden düşük yaptım 1 yıl önce benim durumumda olup hamile kalan var mı...umudumu yitirmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?