Haşimato olupta hamile kalanlar

yaa ne güzel..büyük moral oldu gerçekten.paylaşmaınz çok öönemli bizimle.benim 3.03 çıktı tsh ım ve ilacımı arttırdı,75 mg.alıyorum artık günde..ve aşılama yapıldı..çok sağol,amin..

Arkadaşlar bende haşimatoluymuşum ve bebeğim olmuyor ilk öğrendiğimde 3.01 di 25 mg ilç kullandım günde bu seferde 0.028 oldu dr ilecı bırak kendiğinden düzelir dedi ama iki aydır böle tüp bebek tedavisine başlamıştım bu böle olunca onuda bıraktıkk ne yapcamı bilmiyorummm çokk canım sıkkın

slm canım bende bir yıl önce öğrendim haşimatolu olduğumu ama ilacı ömür boyu kullanmalıymışım bu yüzden bir de düşük yaptım ben.hamile kalınca ilk bana geleceksin dedi benim endokrin doktorum bence başka bi endokrin doktoruna git

Merhaba arkadaşlar.Ben 2004den beri hashimato hastasıyım.3,5 yaşında oğlum var.Açıkçası ben bu hastalığın hamileliğe engel olduğunu bilmiyordum.Yeni öğrendim sayılır.Hatta ilk hamile kaldığımda tsh 7idi.Hamile kalamamanın psikolojik olduğunu bile düşünmeye başladım. bu hastalar hamile kalamıyor psikolojisiyle strese girip, ben de hamile kalamayabilirdim. Duymadığım iyi olmuş.Karamsarlığa düşmeyin.bana hiçbir dr bebeğin olmaz dememişti.

ne güzel..Allah bağışlasın..bende 9 aydır biliyorum hastalığımı..1 tane kürtajım oldu,bebek gelişmedi..şimdi tüp bebeğe hazırlanıyoruz,çünkü endometrioziste var...bizlere dua et:)

ne güzel..Allah bağışlasın..bende 9 aydır biliyorum hastalığımı..1 tane kürtajım oldu,bebek gelişmedi..şimdi tüp bebeğe hazırlanıyoruz,çünkü endometrioziste var...bizlere dua et:)

Canım inşallah sen de en yakın zamanda müjdeli haberi alırsın.Aynı şekilde bir akrabam bebek gelişmediği için kürtaj oldu.Hamileyken öğrendi guatırı olduğunu.Onlar da çok istiyor.Allah isteyen herkese versin.Dualarım sizinle...

çok sağol canım...çok zor bi durum....doğal yoldan olması büyük bi mucize gibi geliyo bana,ulaşılmaz bişey gibi yani..Allahım inşallah verir..benim gibi olan herkese...

bende haşimatoluyum ama henüz hamile kalmayı başramadım...dr um haşimatoda hamile kalmak zor ve geç olabilir ama imkansız değil dedi.......

Merhaba
bu konu ile ilgili 2008 yılında mesaj göndermişsiniz. o tarihten bu zamana kadar değişiklik oldu mu? çocuk sahibi oldunuz mu? ben de haşimoto tiroidi hastasıyım. çocuk sahibi olmayı planlıyoruz, yeni başlıyoruz ama önümde nasıl bir süreç var onu bilmiyorum. anlatır mısınız? teşekkürler.

ben de haşimotoluyum. benim sonuçlarım 550'lerde haftasonu doktora gideceğim. ilaç kullanıyorum. bakalım ne çıkacak ...

merhaba butterfly,
ben de haşimoto tiroidi hastasıyım, 25 mikrogramlık euthrox kullanıyorum. anti tpo 550-600 lerde. kolay oldu mu hamile kalman? sonuçların hangi aralıkta olması gerekiyor?? teşekkürler

ikinci gebeliğim.haşimato hipotroitliyim

moralinizi bozmayın.inşallah sonuna kadar benimle olur bebeğim

merhaba arkadaşlar bende 6 ay önce kadar troid ameliyatı oldum troid bezimin hepsi alındı levotiron kullanıyorum ve şuanda 3 aylık hamileyim. İnanın hemen hamile kalamayacağımı sandım ama çok şükür ki hamileyim ve hemen hamile kaldım.Sakın stres yapmayın. ilaçlarınızı düzenli kullanıp hormon değerleri normal sınırlarda olunca hamileliğe engel olmadığını söylemişti doktorum. sizede söylemek istedim.. Allahım herkese nasip etsin. bir an önce güzel mutlu haberler verirsiniz inşallah...

bende de aynı şekilde tsh düşük ama anti tpo değerleri yüksek. raporu nasıl aldınız ve ne için anlatabilirmisiniz.

slm kızlar benim tsh 7 ay önce 28 çıktı ilaç kullanmaya başladım ve 2 aydır değerim 0.8 doktorum hamile kalabilirsin artık dedi ama 2 aydır tık yok..(( troid yüzünden düşük yaptım 1 yıl önce benim durumumda olup hamile kalan var mı...umudumu yitirmeye başladım

merhaba ben de haşimato hastası olduğumu yeni öğrendim..önce 14 çıktı tshım.dahiliyeci ilaca gerek yok dedi ama endokrin uzmanı 21e çıktığını görünce hemen ilaç verdi.her gün 150 mg lık eutrox alıyorum..bu arada öncesinde 2 düşüğüm var ve araştırma hastanesinde haşimato dışında başka bişey var mı araştırılıyor..haftaya kromozomlarımıza bakılacak..ama jinekoloğum öncelik guatr tedavisi dedi...bekliyoruz..allahım hayırlısını versin inşallah..:18::18:

tsh ın 14 ken ilaç vermeyen doktora ne demeli bilemiyorum..benim 6,5 ken başlandı ilaç..bende düşük yaptım,hala gebe kalamadım ama endo var ve eşimdede sperm bozukluğu var..yani sebep troid diyemiyorum..tüp bebeğe başlycam..3 yıldır uğraşıyorum pes ettim..

Son düzenleme:

başka sebep yoksa kalırsın..
endo pko yada sperm yumurtlama yada diğer hormon sonuçların normalse kalırsın.troit asında içlerinde en masumu.hem tedavisi var.hem gebeliktee rahatlıkla iaçlar kullanılabiliyor.yani tek başına troitten doayı ekleme.başka oası sorunarın yoksa eğer yakın zamanda kalırsın..

kızlar ben de haşimatoluyum hatta bir ara 900 lere kadar çıkmıştı. tsh değerlerim de çok dengesizdi ama kendiliğinden düzeldi, 0.8 mm'lik de nodül var. bu durumda hamile kalmak zor mu olur

Kızlar bende hipotiroidi hastasıyım 11 senedir ilaç kullanıyorum. 3 düşüğüm var ve şuanda bir tane kimyasal düşük yapıyorum çünkü ths 8di. Benim gibi ilaç kullanan arkadaşlara sorum acaba bende sağlıklı bir gebelik geçirebilirmiyim çok üzülüyorum eşimde üzülüyo ve bu hastalığın bitkisel tedavisi varmı..:85:
:85:

ilacın dozu ayaranabiyor.2ye düşünce hamiş kalırsın.ii bi dr bul.ilaçlarını düzenli kullan.tabiki hamile kalan ver.bebeği olanda var.üzülme.strese girme.bu hastaığın sebebi stres.yani sebeperiden biride stres..
bitki olarak hergün dereotu bi tutam yenilmeli deniyor aç karnına iki defa.ama ilaçlarını ve tahlillerini ihmal etme.başka bi sorun yoksa kalırsın ...inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…