Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok üzülmüştüm ilk duyunca ama burada hamile kalanları okuyunca moral buldum..bendede haşimatodan şüphelenildi..tsh 5,6 çıktı.ve aşılamaya başlamıştık..bu değerle başarılı olurmu sizce?sayfaya epeydir yazan olmamış..ben genede yazayım dedim..
bu konuları okuduğumda ben de korkmuştum
bende de haşimato var tsh 4.25 fln çıkmıştı ilaçla 3.25e düştü ve hamile olduğumu öğrendim üstelik de tekrar 3.80e çıkmışken
endokrin uzmanına gidiyordum 2 de fazla olmaı riskli demişti ama doktor hastaneden ayrılınca dahiliyeye gittim
şansa profesör çıktı doktor
baya ilgilendi refernas arası 0 ile 7 iken 3 ün ne zararı olabilir sence dedi, ki ben de hep böyle düşünüyordum ilaca bile gerek yok ama bebek için kullan hadi dedi
açıkçası bence çok mantıklı hem koca profesör bana niye yalan söylesin
hiç korkmayın benim ki demirim ,başka değerlerim düşük ,bünyem çok zayıf tsh yüksek ama hamileyim
:Saruboceq::Saruboceq:
slm ilk önce herşeyin hayırlısı. haşimato olduğumu öğrenince çok üzülmüştüm fakat Allahtan umudumuzu kaybetmemiştik ( çok korkuyoduk itiraf edeyim ) tsh genellikle 5 in üzerindeydi 1 sene boyunca eutryhx 50 mg kullandım. 8 ayın sonunda tsh ım 7.6 olmasına rağmen hamile kaldım. haşimato hastası olupta hamile kalmak mümkün bu konuda ümitsizliğe kapılmayın.Allah dilerse herşey olur. bundan sonra tsh ımın 1-2 arasında olmam gerekiyormuş bebişin sağlığı için. umarım Allah gönlünüze göre verir bol bol dua edin tabikide Hayırlı olanını versin hepimize...benim gibi haşimato olupta hamile kalan varmı aranızda bunu nasıl başardığınızı anlatırmısınız
selam kızlar.hipotiroit hastası hamile arkadaşlara bir sorum olacak.hamile kalmadan önce veya hamilelik tespit edildikten sonra dr.nuz ilacınızın dozunu artırdımı?
Merhabalar aynı dertler bende var bir kere kendiliimden hamile kaldım.Kalp atışlarını duyamadık aldılar:(
benim tsh 1.50 anti tpo ve antitroglobin yüksek 2 ay sonra tedaviye başlıycam çapadan rapor çıkarıyorum.Bu arada ünüversite hastahanesinden rapor çıkarmak sanıldığı kadar zor değil.ilgilenenlere anlatabilirim.İnşallah tüm isteyenler tez zamanda bebişlerine kavuşur
geçmiş olsun..benim bugün tsh ım 2,5 çıktı..20 gün içinde 3 değişik sonuç aldım.neyseki iyi bi endokrin doktoru buldum..ilacımı günde 50 mg.alıyorum.aşılama başlanacaktı 2 tane kistim varmış,1 ay doğum k.hapı verdi doktor..bi dahaki ay yapılacak..geçen ay 2 tane yumurtan var demişti,bende ovülasyon sorunu var oluşan yumurta çatlamadığından kist olarak kalıyo diye doktoruma hatırlattıysamda yine gittiğimde o iki yumurtam kist olmuş..gonal-f verdi...yüzdesi 600 lira tuttu.aşılamamı kendisi yapacağı için 200 lira işlem parası alacak..devletin yardımı maalesef bu kadar....aşılama tutmazsa tüp bebek yapılacak..özelde yaptırmak istesem tıp rapor vermiyo..napacağımı bilmiyorum..çok moralim bozuk..raporu alıp özledemi yaptıracaksın?normal yolla gebe kalıyosan neden tedavi dendi?bende endometriozis olduğundan hemen gebe kalmam lazımmış..
Gülemcin ben 10 yollık evliyim eşimin sayıları düşük bir kere öyle tuttu.Birdahada olmadı zaten ondan çapaya gittim orda infertiliteden androlojiye yolladı orasıda sadece tüpbebek dedi.Sende gidip alabilirsin problem sendeyse 3 aşılama yapıyorlar olmayınca tğp bebek raporu veriyorlar ilaç parasıda vermiyorsun istersen git internetten randevu al 24.00 dan sonra :1rolleyes::1rolleyes: