Selam, Ben hamileligimde multi tabs provit lgg. Kullanmistim, a vitamini icermiyor hem de probiyotik ilaveli, ancak son ay , ithalati yspilmadigi icin yine vit a icermeyen baska bir multivit gecmistim, 2. Sinin adini unuttum, multi tabs de belki baslanmustir tekrar ithalatinaarkadaşlar bende haşimatoluyum ve 12 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim hamdolsun. benim kafama takılan vitamin kullanımı. dr um elevit başlamamı söyledi fakat bildiğim kadarı ile bizim kanımızda a vitamini ve beta keroten fazlalığı var. multivitaminlerdeki a vitamini ile bu dahada artacak ve gebelikte fazla a vitamini bebekte sorunlara yol açabiliyormuş. sizler hangi vitaminleri kullandınız? bu konuda bilgisi olan var mı
merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.
3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.
bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?
doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma
Merhaba canım bende haşimato hastasıyım 2 yıldır uğraşıyoruz ama hamile kalamadım aşılama ve iğne tedavisi denedik ama olmadı .Merhabalar kızlar, ben de hashimato hastasıyım 2009 dan beri ilaç kullanıyorum düzenli olarak. 1.5 yıldır korunnuyoruz henüz bebeğimiz olmadı tüm tahlilleri yaptırdım önceleri prolaktin yüksek çıkıyordu ama sonra düzeldi 3 aydır doktorum serophene kullandırdi ama sadece bir yumurta elde edebildik ,suan adetime 2 gün var ama yine olmadı eminimbenim aklıma takılan anti tpo yüksekliği gebeliğe engel mi çünkü benim 1000 den yüksek çıkmıştı bi ara. Bu arada bulunduğum şehirde endokrinci olmadigindan dahiliye de kontrollerimi yaptırıyorum. Hashimato olup da benim gibi uzun süre uğraşıp hamile kalan varsa lutfen bana da yol gösterin
Evet doğru bu durumda olup hamile kalanda var ama kalamayan da bu yüzden benim tek sorunum haşimato ben bu yüzden olmadığını düşünüyorum.Bende haşimato hastasıyım. 1,5 yıldır uğraşıyorız hamile kalamadım. Aşılama ve tüp bebek henüz denemedik.
Hamile kalmaya engel değil ama zorlaştırdığı doğru dedi doktorum
Haşimato olup çocuğu olan çok hastası varmış
Evet prolaktini yükselttiğini duymuştum bende 50mg kullanıyorum.Evet doğru bu durumda olup hamile kalanda var ama kalamayan da bu yüzden benim tek sorunum haşimato ben bu yüzden olmadığını düşünüyorum.
Geçen gün tüp bebek doktoruyla görüştüm sebepsiz demek bir sorun var ama bulunamıyor demek dedi oysa senin sorunun belli haşimato dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?