Moralini bozma herkes istedigini dusun kulagini tika konusmalara milletin agzi torba degil buzesin allah buyuktr en yakin zaman da bizede yavrumuzu nasip eder insallah moralin yuksek olmasi stres olmamasi en etkili yontemmis elinden geldikce moralini yuksek tut canini skincada bisy duzelmiyo3 aydır da düşük seyrediyo ama hala yok bisi hanı insallah bekledigimizekavuşturur Rabbim
Ilac kullanip kullanmadigini bilmiyorum su anda . AMA hasimato dan kurtuldu hatta doktor bile sasrimis. Istersen Ben Ablam’a sorarim nasil bi yok izledi sana soylerim. O suan uyuyordur. yarin insallah ogrenip yazarim sana.Suan ilac kullaniyor mu ablan canim yoksa troidi artk normal mi calisiyo toz halinde alip icmeye uygun hale getirebilir miyiz
Aynn öyle hastaneyi yol ettik kaç aydır kendimize unutmak lazım biraz bu konulariMoralini bozma herkes istedigini dusun kulagini tika konusmalara milletin agzi torba degil buzesin allah buyuktr en yakin zaman da bizede yavrumuzu nasip eder insallah moralin yuksek olmasi stres olmamasi en etkili yontemmis elinden geldikce moralini yuksek tut canini skincada bisy duzelmiyo
Oyle tabi canim once biz kendimizi dusunecez biri sorarsa cocugu dusunmuyoruz de kime ne sonucta biz dogurunca onlar mi bakack sanki karin agrilari neyeAynn öyle hastaneyi yol ettik kaç aydır kendimize unutmak lazım biraz bu konulari
Ayyy cok tesekkur ederim bnm icin cok buyuk bi iyilik yaparsin canim benmde bu hastaliktan kac yildir basim dertte eskiden umursamiyordum ama simdi evlendm cocuk olmuyo mecbur tedaviye basldmIlac kullanip kullanmadigini bilmiyorum su anda . AMA hasimato dan kurtuldu hatta doktor bile sasrimis. Istersen Ben Ablam’a sorarim nasil bi yok izledi sana soylerim. O suan uyuyordur. yarin insallah ogrenip yazarim sana.
Canim ablami aradim anlatti bana. Kil tek basina sureci uzatir dedi kille Beraber prebiyotik ve prebiotik almasi gerek d vitamini ni almasi lazim dedi ayrica selenyum ve iyot tkviyesi alsin dedi. Kili mutlaka kullansin bu surecte dedi ya yemeklerden bir saat once yada iki saat sonra gunde 2 kez. Ablam bu sekilde kurtulmus. Birde lazerli tedaviai varmis yesim erbil varmis troid uzmani o yapiyormus. Instagram dan takip Etsin dedi yesim erbili.Ayyy cok tesekkur ederim bnm icin cok buyuk bi iyilik yaparsin canim benmde bu hastaliktan kac yildir basim dertte eskiden umursamiyordum ama simdi evlendm cocuk olmuyo mecbur tedaviye basldm
Suan ilac kullanmiyor degil miCanim ablami aradim anlatti bana. Kil tek basina sureci uzatir dedi kille Beraber prebiyotik ve prebiotik almasi gerek d vitamini ni almasi lazim dedi ayrica selenyum ve iyot tkviyesi alsin dedi. Kili mutlaka kullansin bu surecte dedi ya yemeklerden bir saat once yada iki saat sonra gunde 2 kez. Ablam bu sekilde kurtulmus. Birde lazerli tedaviai varmis yesim erbil varmis troid uzmani o yapiyormus. Instagram dan takip Etsin dedi yesim erbili.
Hayir canim kullanmiyor. Yesim erbilin sayfasina bak istersen . Bilgi icinde arayabilirsin. Bu arada hirosimam var cocugum olmaz diye kendini sartlandirma hic belli olmaz . Allah istedimi oyle bi olurkiSuan ilac kullanmiyor degil mi
Cok iyi moral oldu gercekten cok tesekkur ederim simdi bakindim sayfasina mumnun kalan cok sayida insan var bnada umut oldu bnde etkilerinin en aza indirmk istiyorum insallah bu dediginiz doktora gorunebilirm bn bisy daha soracktm ucretleri nasil bu bayanin tedavisinin bilgin var mi canimHayir canim kullanmiyor. Yesim erbilin sayfasina bak istersen . Bilgi icinde arayabilirsin. Bu arada hirosimam var cocugum olmaz diye kendini sartlandirma hic belli olmaz . Allah istedimi oyle bi olurki
Insallah canim faydasini gorursun. Ucretle ilgili bilgimis yok cunku ablam lazerli tedavi olmadi . Bitkisel tedvi oldu birde beslenme seklini degistirdi sende oyle yapip en ama indirebiirsin. Zaten olma ihtimali bile var benceCok iyi moral oldu gercekten cok tesekkur ederim simdi bakindim sayfasina mumnun kalan cok sayida insan var bnada umut oldu bnde etkilerinin en aza indirmk istiyorum insallah bu dediginiz doktora gorunebilirm bn bisy daha soracktm ucretleri nasil bu bayanin tedavisinin bilgin var mi canim
Beslenme sekli cok zor bni cok zorluyo o yuzden bi turlu degistiremdm canmInsallah canim faydasini gorursun. Ucretle ilgili bilgimis yok cunku ablam lazerli tedavi olmadi . Bitkisel tedvi oldu birde beslenme seklini degistirdi sende oyle yapip en ama indirebiirsin. Zaten olma ihtimali bile var bence
Ne guzel sonuclar bunlar boyle bna cok iyi moral oluyorsunz tedavin nasil peki canm degerlerin kacti kac ayda normale indiBen de hasimato hastasiyim ilaclarinizi duzenli kullandiginizda cok cabuk kontrol altina alinan bi hastalik merak etmeyin duzenli kontrol sart.ben hasimato olmama ragmen kazayla hamile kaldim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Benim teshis yeni konulmadi 15 yildir hastayim canim ilaclari duzenli kullandigim zaman hersey normal 2 gun aksatayim hemen adet duzenim falan sasar.benim baya ileri duzeydr hastalik tiroitlerim parcalanmis cok az kalmis 175mg ilac kullaniyorum.doktorun sana ne verdj?Ne guzel sonuclar bunlar boyle bna cok iyi moral oluyorsunz tedavin nasil peki canm degerlerin kacti kac ayda normale indi
Bu hastalik varken mi hamile kaldin bnm bi kere oldu ama dusuk oldu doktor ondandr dediAşırı derecede ileri seviyeyi bilmem ama bende de var ve hamileliklerimde aldığım ilacın dozunu yükseltmişti doktor tabiki ara ara kontrole gidiyordum... Hiç bir sorun yoktu...
Ilac kullanmazsam hemen artiyor sagolsunSenin ne kadar surede duzene girdi
Ben iki kez kaldım . Üstelik hamileymişim ve bana hşimato troiti teşhisi kondu. Gebelik istersen tedavi olmalısın hemen olmayabilir dendi. Bizde istemiyoruz dedik. Bir kaç gün sonra doktorun yanında aldık soluğu . 2 aylık hamileydim öğrendiğimde. Prolaktinim tavandı Bebek emziriyordum ve adet olmamıştım daha hiç. Tesadüfen öğrendik anlayacağın. Yani olacağı varsa oluyor.Arkadaşlar ongun once haşimato teşhisi koyuldu bana bebek istiyorum ama sekiz aydir bebegim olmuyo doktor bu hastaliktan olmuyor dedi bu hastaliga yakalanip hamile kalan var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?