Arkadaşlar ben bekarım hipotroit rahatsızlığım var.İlacımı her gün yarım kullanıyorum değerlerim normal kadın doğuma gittim prolaktin,rahim duvarı vs. hepsi normal olmasına rağmen adet olamıyorum ama yumurtalıklarımda yumarta çok demişti doktor bu na rağmen ilerde nasip olursa hamile kalına bilirmi arkadaşlar mutlaka adet olmak mı gerekiyor sanırım ben stres yüzünden edet olamıyorum.Benim gibi olupta hamile olan varsa lütfen yazarsanız memnun olurum.allah herkese sağlıklı bebek verir inşallah.AMİNNNNNNNNNNNNN.
bence dr değiştir arkadaşım.başka bi drun da fikrini al.eğer başka sebep yoksa strestendir o zaman.bi de adet olabilmek ve varsa bir kist vs atılması için şu meşhur soğan kürünü yap derim.işe yarıyo kesinlikle.bu sitede pek çok kişi tarafından test edildi.hamile kalmaya gelince bence daha şimdiden buna odaklanma.nasip kısmet bunlar.bizim hiç bi sebebimiz olmamasına ve kaç ilaç denemesine rağmen 5 yıldır olmuyo,ama olacak olanın da hipotiroidi olduğunu bilmemesine rağmen ya da aylarca adet olmuyo olmasına rağmen hemen oluyo bazen.yine de fikir edinmek adına başlıktaki ankete bakabilrsin bence.görüşmek üzere...
arkadaşım benim gittiğim drlar hamile kalma ile ilgisi olmadığını hamile kaldıktan sonra hamileliğin devmı ile ilgili sorun çıkardığını söyledi.ama ben de o kadar çok şey okudum ki ve hatta anketten de kısmen de olsa anlaşıldığı üzere bence herkeste olmasa da bazı insanlarda gebe kalmayı da zorlaştırıyo hipotiroidi.benim değerlerim de tsh ım normalin az üzerindeydi ve 2 aylık ilaç kullanımı ile yaklaşık olarak seninle aynı civarlara düştü.kadın doğumcum da normal sınırlara geldiğinde 2. tüp bebek tedavisi için start verebiliriz dedi.şimdilerde adet olucam ve Allah izin verirse yeniden tedaviye geçicez.ama ben 1,5-2 gibi olsun tsh ım istiyorum.çünkü sanki en sağlıklı değerler bu aralıkmış gibi anlıyorum okuduklarımdan...sanki normal aralıklar çok geniş belirlenmiş gibi..çünkü benim tsh değerlerim en fazla 5,2 olduğu halde metabolizmam altüst olmuştu.sinirlilik,halsizlik,kabızlık,kilo verememe,üşüme had safhadaydı.belki de ben tiroit yetmezliğinden bünye olarak fazla etkileniyorumdur ve çocuk olmamasının da nedeni budur...bilemiyorum..çünkü biz sebepsiz infertiliteyiz ve ortadaki bence tek elle tutulur sebep bu..ama senin kafanın karışmasına sebep nedir anlıyamadım.drun değerlendirmiştir bu sonuçları ve ilaç vermediyse sende hipotiroidi teşhisi konmamış demektir.senin için ne dedi dr başka bir nedenden ötürü tüp bebek yapılıyo yanlış anlamadıysam değil mi canım?slm arkadaşlar benim tsh 2.98 şuanda tüp bebek tedavisindeyim ilaç falan kullanmıyorum doktorumda vermediğine göre sorun görmedi.ama okuduğum yazılar kafamı çok karıştırdı bana yardım edin lütfennnnnnn free t3 5.01 free t4 18.41
amiiin canım Allah senin de kalbine göre verir inşallah.strese yönelik sakinleştirici etkisi olan bazı hafif antidepresanlar var.gerçekte allerji için kullanılıyo ama yanetkisi sakinleştirici olduğu için drlar bu özelliğinden yararlanıyo ve bu tür ilaçları öneriyo stresli hastalara.bizim ailede herkese verdi bu antiallerji ilaçlarından.hepimiz accık -tatlicadiarzu- böyle galiba.ben de uykusuzluk yaşadığım zamanlar da alıyorum iyi rahatlatıyo valla.düzenli kullanımla daha uzun etkili oluyomuş hayat kalitesi üzerinde.bi de rahatlatıcı bitki çaylarından kullanmayı düşünüyorum ben şahsen melisa ve papatya gibi.bunlar naçizane benim düşüncelerim.ama elbetteki iş insanın kendisinde kendi kafasında bitiyo.ne yazık ki stres her hastalığın kaynağı günümüzde..kendine iyi bak canım...ilgin için teşekkürederim canım.Haklısın aslında şimdi bekarım ama 31 yaşındayım bu işler kısmet ama yinede insan ilerisinide düşünüyor.Soğan suyunu 15 gün denedim ben adet olmadım.ayrıca kist falan var demediler sadece çok her şeyi kafaya takan biriyim sanırım stresten dolayı olamıyorum.hormon hapı veriyor dr. o zaman adetimi ağrısız sızısız oluyorum aslında adetimde çok şükür hiç ağrım faln olmazdı zaten ama şimdiden hormon hapıda kullanmak istemiyorum bakalım evlenirsem falan o zaman neler olacak hayırlısı.inşallah herkese rabbim bebek verir.:ecrin_bebek:
ezine bende 5 yıllık evliyim...evliliklerde yıllar geçtikçe hamile kalma şansının azaldığını okudum geçenlerde....sinirim bozuldu...
çok geçmiş olsunslm arkadaslar herkese oncelıkle saglıklı ve mutlu gunler dılıyorum ben 3 aydır test yaptırıyodum tsh hep 9,00 falan cıkıyodu bu son yaptırdıgımda tsh normala ınmıs fakat hıcbır ılac kullanmadım bıde bu tahlıllı basım donunce bıseyler atıstırıp oyle yaptırdım ac karnınamı yoksa tok karnınamı yaptırmmamız gerekır farkaedrmı bıde ben 4 dusuk yaptım tahhlılerde herseyın normal cıktıgı soylendı dogum dr benı endrıkolojı uzmanına gonderdı o da dusuk degılde hamıle kallamamak gıbı sorunlara yol actıgını soyledı ama her ıhtımalae karsın cok dusuk bır sevıyede bır ılac yazduı bıde boyla deneyelım dedı bakalım hayırlısı olsun sonuc ne olacak....
evet en son ocakta yaptrımıstım 1.52 filandı....bakalım ancak yarın alırım sonucu heralde...bende c.tesi aşılama için görüşmeye gidicem 16 haziranda adet oluncam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?