Mrb arkadaşlar bende 1 haftadır haşimato olduğumu öğrendim. E. 25 mg başladık.3 Yıldır evliyiz. Negatif Aşılama ve 2 mikro denemem var.eşimde de morfoloji 3 . Hızlı ileri %70 sperm 60 milyon.sperm Dna hasarı yok.hekimlerimiz doğal yolla deneyin diyorlar.doğal yolla da tedaviyle de bebek olmuyor. Mutsuzum
Teşekkür ederim Kudüs , tsh 5,40 t3 t4 normal, total tpo 200 1 haftadır ilaç başladıkGeçmiş olsun canım. TSH kaç çıktı? 2,5 altında hamile kalabiliyorsun. Tüp bebek tedavisi içinde 2,5 altı olması aranıyor. Bebek işi ne malesefki bir şans işi. Herşey yolunda olan çiftlerde bile hemen hamilelik gerçekleşmiyor. O yüzden doktor doğal yolla olur dediyse zamana bırakıp doğal yolla ve takviye tedavileri deneyeceksin. Isı ölçme veya lh testi gibi yumurtlama tarihlerini takip edebilirsin.
Teşekkür ederim Kudüs , tsh 5,40 t3 t4 normal, total tpo 200 1 haftadır ilaç başladık
Teşekkür ederim Allah hepimize şifa versinİlaçla tsh 40 günde düzene girmeye başlıyor. İnşallah kısa surede düzene girer.
Teşekkür ederim Allah hepimize şifa versin
3 aşılama ve 6.tüp bebek tedavisi sonunda(1 i iptal edilmişti transferlerden gerçi ama onu da sayıyorum ben:))tüplerim sorunluymuş ve bugüne kadar hiç araştırılmamış meğer ..sebepsiz demek daha kolay nasıl olsa..extra bu tedavide tüplerim bağlandıCanım gebeliğin hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. .bende de haşimoto var 5 deneme yaptım tüp bebekte negatif hepsi. .sen normal yoldan mı gebe kaldın yoksa tedavi ile mi. .birde ekstra yaptığın bir şeyler var mı bu süreçte
Merhaba cudis tsh kontrol baktım 3,05 çıktı :) 15 gün oldu ilaç başlayalı 5,40 tan 3,5 olduİlaçla tsh 40 günde düzene girmeye başlıyor. İnşallah kısa surede düzene girer.
izine77 senin açtığın konu sayesinde mi desem Yüzünden mi desem haşimato hastası olduğumu öğrendim.3 aşılama ve 6.tüp bebek tedavisi sonunda(1 i iptal edilmişti transferlerden gerçi ama onu da sayıyorum ben:))tüplerim sorunluymuş ve bugüne kadar hiç araştırılmamış meğer ..sebepsiz demek daha kolay nasıl olsa..extra bu tedavide tüplerim bağlandı:)iyi dileklerin için teşekkürler..darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah..
Şaka bir yana iyikide bu site varEz
izine77 senin açtığın konu sayesinde mi desem Yüzünden mi desem haşimato hastası olduğumu öğrendim.
Merhaba cudis tsh kontrol baktım 3,05 çıktı :) 15 gün oldu ilaç başlayalı 5,40 tan 3,5 oldu
teşekkür ederim.inşallah, tüp bebek yapıcam çünkü normal seviyeye gelmesini bekliyorumGayet iyi bir dusus. İnşallah 1 ay sonra normal aralığa girer.
teşekkür ederim.inşallah, tüp bebek yapıcam çünkü normal seviyeye gelmesini bekliyorum
Allah hepimize o mutlu günleri gösterir umarımHayırlısı ile inşallah bir an önce düşer. İnşallah bir an öncede bebeğine kavusursun. Hamile kalınca banada yazarsan çok sevinirim. Banada umut oluyor :)
öğrendiğin iyi,hashimato hastası çıkman kötü olmuş diyeyim ben de o zaman:)Ez
izine77 senin açtığın konu sayesinde mi desem Yüzünden mi desem haşimato hastası olduğumu öğrendim.
Teşekkür ederim, tüp bebeğe başlicaktık. 2 ay ertelemek zorunda kaldık. Artık umutlar bir dahaki aya kaldıöğrendiğin iyi,hashimato hastası çıkman kötü olmuş diyeyim ben de o zaman:)
şaka bi yana Allah daha büyük dertlerden saklasın hepimizi..farkında olup kontrol altında tutunca kötünün iyisi bi hastalık sonuçta..geçmiş olsun..
Geçmiş olsun aynı durumdayız.bende 2 kez tüp bebek yaptırdım. Ilki 6 haftalık iken düştü 2.si negatif sonuçlandı. 2 ay önce haşimato olduğumu öğrendim. Tsh 5,5 anti tpo 200 anti tg 211.İlaç başladı dahiliyeci.1 ay sonra tekrar kontrol yaptırdım tsh 2,25 anti tpo 75 anti tg 200. Bende kadın doğumcuya sordum. Tüp Bebeğin tutmaması yüksek antikorlardan olabilir dedi. Endokrine danıştım o da kadın doğumcuyu yalanladı. Gebelikte tsh 2,5 Altın'da olması gerekir, yüksek antikorlar Hastalığı'n adı dedi. Bakalım gelecek aya tüp bebek yaptırmayı düşünüyorumSelam sanirim ben de hasimatoluyum. Henuz doktora gitmedim ama tahlillerimi yaptirdim. Tsh 5 e yakin anti tpo 497 cikti. 2 yildir bebrk icin ugrasiyoruz. Diger hersey normal oldugu halde hamile kalmadim. Gecen sene aralikta tup bebek yaptirdim. 2 aylikken kalbi durdu. Belki de sebebi anti tpo degerimdi. Bilemiyorum. Endokronolojiye gidicem simdi. Bakalim nasil bi yol izlicek. Ne dicek. Acaba hamile kalamamam bu deger yuzunden mi. Kadin dogumcu bu degerin yuksekligi yumurtanin kalitesini bozabilir dedi. Bakalim endokronolog. Ne dicek.
Canim simdiden hayirlisi olsun tup bebek niyetin. Umarim saglikla hamile kalip hayirli bi evladin olur. Ben daha gidemedim once dahiliyeye gitmek gerekiyomus devlet hastanesinde endokronoloji icin. Okuduklarima gore Antikorlarla ilgili doktorlar ikiye ayriliyomus. Kimisi ilgisi var diyomus kimisi sadece tsh dusuk olsun yeter diyen de varmis. Ama bence ilgisi var. Cunku hormonlarimda sadece bu degerler yuksek diger hersey normal. 2 yildir doktorlar hamile kalmaman icin sebep yok diyip duruyo. Ama zaman geciyo. Ve ben hamile kalamiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun. Bu arada degerimi 497 yazmisim ya onu yanlis yazmisim 197 olacak. Ama yine de yuksek tabi.Geçmiş olsun aynı durumdayız.bende 2 kez tüp bebek yaptırdım. Ilki 6 haftalık iken düştü 2.si negatif sonuçlandı. 2 ay önce haşimato olduğumu öğrendim. Tsh 5,5 anti tpo 200 anti tg 211.İlaç başladı dahiliyeci.1 ay sonra tekrar kontrol yaptırdım tsh 2,25 anti tpo 75 anti tg 200. Bende kadın doğumcuya sordum. Tüp Bebeğin tutmaması yüksek antikorlardan olabilir dedi. Endokrine danıştım o da kadın doğumcuyu yalanladı. Gebelikte tsh 2,5 Altın'da olması gerekir, yüksek antikorlar Hastalığı'n adı dedi. Bakalım gelecek aya tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum
Allah yardımcımız olsunCanim simdiden hayirlisi olsun tup bebek niyetin. Umarim saglikla hamile kalip hayirli bi evladin olur. Ben daha gidemedim once dahiliyeye gitmek gerekiyomus devlet hastanesinde endokronoloji icin. Okuduklarima gore Antikorlarla ilgili doktorlar ikiye ayriliyomus. Kimisi ilgisi var diyomus kimisi sadece tsh dusuk olsun yeter diyen de varmis. Ama bence ilgisi var. Cunku hormonlarimda sadece bu degerler yuksek diger hersey normal. 2 yildir doktorlar hamile kalmaman icin sebep yok diyip duruyo. Ama zaman geciyo. Ve ben hamile kalamiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?