tiroit için sonuçlarım bugün çıkacak .meraktayım..
ezinecim sonuçların çıktımı
nasıl?
ANTİ TPO 1.26 ( 0.0 - 5.6 ) IU/mL
* ANTİ TG H 40.34 ( 0 - 4.11 ) IU/mL
DHEA-SO4 314.7 ( 35 - 430 ) ug/dL
FT3 2.49 ( 1.71 - 3.71 ) pg/mL
FT4 1.11 ( 0.7 - 1.48 ) ng/dL
LH 4.15 ( - )
FOLLIKULER 2.89 - 21.72
MID-CYCLE 18.06 - 90.23
LUTEAL 0.8 - 16.18
POST MENAPOZ 1.78 - 92.1
ESTRADİOL 36 ( - )
FSH 3.77 ( - )
FOLLIKULER 3.85 - 21.63
MID-CYCLE 4.97 - 20.82
LUTEAL 1.11 - 13.99
POST MENAPOZ 2.58 - 150.53
PROLAKTIN 11.11 ( 1.2 - 29.93 ) ng/mL
TSH 1.5295 ( 0.35 - 4.94 ) uIU/mL
BHCG
bunları bi kaç ay önce yaptrmştım bana bi bilgi vermediler bide sizler bakarsanız sevinirim...
çıktı canım sonuçlarım..bugün de yine aynı doktora muayeneye gittim maalesef..ilaç dozunu fazla olarak ayarladığını düşündüğüm,çünkü tsh ım 7 den 0 lara indi 1,5 ayda ve de t4 ler filan da bozuldu..adam hala da ilaçtan 2 tane al diyerek geri göndermişti beni..tamamen endokrin hocası olmasına rağmen güvenimi sarsmıştı yani...o yüzden attan inip eşeğe binmek gibi de olsa kendi çalıştığım hastaneden tetkiklerimi isteyip,yine bizim hastanedeki dahiliyeciye göstereyim bari dedim ben de..dahiliyeciye durumu anlattım ve ilacımın dozunu ayarlamak için artık ona geleceğimi izah ettim..tetkiklerim çıkınca kendim bekleyemedim ve hastaneden bi arkadaşa sonuçları değerlendirtmesini zaten dr un haberdar olduğunu söyledim.arkadaş götürüp göstermiş,adam koskoca dahiliyeci olacak her gün dünya kadar hasta bakıyo,sonuçları yorumlayamamış ya!...şok oldum..ben bile fikir yürüttüm bizim dahiliyeci endokrine gitsin demiş...neyseki bugün nöbet çıkışı üniversiteye giderek hocanın asistanına gösterdim.tsh ım 0,17 çıkmış.alt değer 0,27..hala hipertiroidi durumum devam ediyomuş ama hiç bi hipertiroidi belirtim yok..tam tersine hipo belirtilerim devam ediyo..7 kilo verdim ama diyetisyenle ve ne kadar az yiyerek,diyet yaparak..işte böle canım..bu arada progesteronum süper çıkmış maaşallah..yumurtlama fonksiyonların çok iyi dedi..sanırım bu ay 2 3 tane birden yumurtladım..bunda bu arada hayıt tohumu çayı içiyorum belki onun da etkisi olmuştur bilemiyorum..sen ne durumdasın peki?var mı bi gelişme?
çok saçma ya, ne demek yorumlayamamış.lmaz: senin işin o yani hayret bişi
tsh ın çok iyi, baya düşmüş ama hipertroid kısmında bu kez. günde 2 çok gibi geldi ama doktorun öyle vermiş.ben yarım kullandım hep, bi ara tamdı sonra yine yarıma devam ettim.
maşallah, ne güzel iyi haberler var .sanırım en önemlisi yumurtlama fonksiyonlarının iyi olması yerimseniben
benim aynı, hapa devam, gelmeden önce değerim 1.8 gibi bişeydi.2 ay önceki değer.
bebiş için beklemedeyiz. çünkü şimdi hamile kalırsam, tam gideceğimiz tarihe denk geliyor. erteledik. burda olursa doğum masrafları çok oluyomuş.kaldıramayız.
eşimde ocaktan itibaren düşünürüz diyo ama ben sabırsızım.
lalehan canım mrb ben antikor testi vermiştimde sonuç şöyle bişey bi bilgin varmı haşimoto yokmu yani
Test Adı Sonuç Durum Birim Referans Aralığı Açıklama
Thyroglobulin Ab 0.00 0 - 150
Mikrozomal Ab 0.00 0 - 150
sonucunu net anlayamadım canım
anti tg 150 mi?
anti tpo haşimato da daha mühim... onun sonucu kaç?
birde en kızdığım şey dr. lar tahlil sonucuna bakıp sadece ilaç yazıyorlar
yani hastalığın adı sanı yada hastalık hakkında bilgi vermiyorlar
ben bu hastalığı araştırmalarım sonucu buldum..dr. gittiğimde ise ben haşimato muyum dediğimde evet dedi....yani bu kadar ucuz olmamalı insan sağlığı...ne var 5 dk. hastayla da açıklamalı bir şekilde tebessümle sohbet edilse...devletten alacağınızı yeteri kadar alıyorsunuz zaten...ama en önemlisi bu işler parayla olmaz sadece...yaptıkları iş çok kutsal ama bu kutsiliğe liyakat edecek dr. ne yazıkki az...bu nimetin değerini bir bilseler ahh...
merhaba arkadaşlar haşimato hastasıyım ve hamileyim ..Allah sizlerede versin inşallahh..Anket kapanmış sanırım ..Çocuk çalışmlarından 4-5 ay sonra hamile kaldım..burda yazıyım bari..
Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba,uzun zamandrı giremedim ama güzel bir haber veriyim hamileyimm :)))))
Allah sizlere nasip etsin canlarım..
kesinlikle düşünme arkadaşım ben olumlu baktım ve oldu böyle düşünüyorum..Haşimatolu olmak buna engel değilllllllll..Benimle beraber bir arkadaşımda haşimatoluydu aynı anda hamile kaldık istedik ve kaldık..Hiçbir zaman haşimato mu acaba demedim...eşimle gün aşırı ilişkiye girdim,yataktan hemen kalkmadım,belimin altına yastık koydum,bacaklarımı sırtüstü yatar vaziyetteyken göbeğime çektim ,hemen banyo yapmadım ve hepppppppp olumlu düşündüm .....bunun çok fazla faydası var biliyorum..Allah sizlere nasip etsin ezinecimmmmm duyayaımm güzel haberleri tatlımm :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?