aslında 200 civarı cok yüksek değil gibi. bende önümüzdeki cuma baska bir doktora gidecem
üst değer 8 olunca 200 baya bi yüksek cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında 200 civarı cok yüksek değil gibi. bende önümüzdeki cuma baska bir doktora gidecem
üst değer 8 olunca 200 baya bi yüksek cnm
ben araştırdım ama,içinde selenyum olan şeyleri almayı düşünüyorum
brazilya cevizi duymuştum,havuç varmış mesela,
salata harici havuç yemezdim,günde 1 yesem iyi olacak
hem içinde başka vitaminlerde var
bulunduğum yerde brezilya şeyleri baya var,ama ceviz için özellikle bakmamıştım
önümde bi sınavım var,onu atlatayım,keşfe çıkıcam
o cevizin baya yararı oluyomuş
ezine sen kullandınmı selenyum?
bi ara başka bi konuda araştırmışlardı brezilya cevizini. Türkiyede pek az yerde bulunuyodu.birkaç markette yani..o yüzden ben günde 2 tane selenyuym hapı başladım.6 ayda %50 düşürüyomuş antikorları.inşallah bakalım arkadaşım..bu sıralar hep dayak yemiş gibi kalkıyorum valla,ne yaparsan yap bu hashimato belirtileri yorgunluk vs geçmiyo demekki..:tomato:
benimde öyle
değerlerim normale döndü ama gerçekten hala bütün belirtiler var sanki mirmirmirmir
oysaki ben değerler iyi olunca,belirtilerinde kaybolacağını sanıyordum :uhm:
bende haşimoto hastasıyım bunu 2 ay önce öğrendim haşimotoya bağlı bir düşük yaptım.şimdi de ilaç kullanmıyorum doktorum ilaca ara verelim dedi....benim doktorum tsh normalse hamileliği engelleyen durum yoktur dedi.herkese geçmiş olsun
demekki benim kendi tembelliğim değilmiş olay....iyi oldu bunu öğrendiğim..çünkü bazen kendime kızıyorum..yani hiç mi iş yapmıycam ben..akşama kadar yatsam yatıcam bu ne böle diye...
lalehancım müslinin evde hazırlanabileceğini hiç düşünmemiştim..iyi bir fikir valla..yalnız bi sorun var...ben sabah kahvaltısından vazgeçemem..bunları öğle yemeği ya da ara öğün niyetine yesem ne olur ki?hepsi çok besleyici ve özellikle barsakları benim gibi tembel olanlar için de ideal...ben en iyisi öyle yapiiim onu..bir de benim lalehancım noluyo biliyomusun?ovulayon olduktan hemen sonra şişmelerim başlıyo...şuan mesela yeni kalktım ve yüzüğüm parmağıma oturmuş durumda...bu şişmeler ve progesteron hormonu nedeni ile oluyomuş ve adetime 1 2 gün kala inanılmaz başağrısı yaşıyorum heray...endokrinci tansiyonunu takip et vücutta toplanan bu ödem ve şişmeler adete yakın tansiyonunu (yani normalde 90/60 olan tansiyon adete yakın 120/80 bile olsa bu senin vücuduna fazla geliyo olabilir dedi.)yükseltiyosa bu dönemde idrar söktürücü ilaç takviyesi yapalım sana dedi...:çok üzgünüm:ezinecim bu belirti sadece sende yok tabiki :) hepimizin ortak paydası..vazgeçilmezi...
bende çoğu zaman ev işlerini ve yapmam gereken işleri yapamıyorum ..erteleyıncede daha kötü hissediyorum bu sefer...o yüzden ''sonra'' ''daha sonra '' yaparım gibi lafları rafa koymaya çalışıyorum...yapmasam daha kötü oluyorum bu sefer...ilk adımı atınca gerisi kolay geliyor zaten...beslenme konusunda daha dikkat etmek gerek ağır yemekler yemeyeceğiz zaten metabolizma az çalışıyor...bide mideye yüklenip daha fazla tembel olmaya davet etmeyelim kendimizi....sabahları kalkınca kahvaltı olarak müsli yemeni öneririm özelikle yulaf ezmesi hem enerji veriyor hemde yorgunluğu giderip iştahı azaltıyor..ve öğünlerde kepek ekmeği.... müsli olarak ta :ceviz badem fındık yulaf ezmesi keten tohumu çörekotu kuru kayısı ve kuru incir kuru erik evde ne varsa bunları ılık süte karıştır ben şekersiz tercih ediyorum...yaklaşık küçük bir kase bana öğlene kadar tok kalmama yardımcı oluyor...tabi en büyük sorunum uyku düzeni sabahları pek kalkamıyorum ...kalksamda midem nedense bişey kabul etmiyor bir kaç saat geçmesi gerek... ama bunları zaman zaman yapıp güne çok rahat başlıyorum...umarım sizede faydası olur...Rabbim şifalar versin...sağlıcakla..a.s.
lalehancım müslinin evde hazırlanabileceğini hiç düşünmemiştim..iyi bir fikir valla..yalnız bi sorun var...ben sabah kahvaltısından vazgeçemem..bunları öğle yemeği ya da ara öğün niyetine yesem ne olur ki?hepsi çok besleyici ve özellikle barsakları benim gibi tembel olanlar için de ideal...ben en iyisi öyle yapiiim onu..bir de benim lalehancım noluyo biliyomusun?ovulayon olduktan hemen sonra şişmelerim başlıyo...şuan mesela yeni kalktım ve yüzüğüm parmağıma oturmuş durumda...bu şişmeler ve progesteron hormonu nedeni ile oluyomuş ve adetime 1 2 gün kala inanılmaz başağrısı yaşıyorum heray...endokrinci tansiyonunu takip et vücutta toplanan bu ödem ve şişmeler adete yakın tansiyonunu (yani normalde 90/60 olan tansiyon adete yakın 120/80 bile olsa bu senin vücuduna fazla geliyo olabilir dedi.)yükseltiyosa bu dönemde idrar söktürücü ilaç takviyesi yapalım sana dedi...:çok üzgünüm:
,.şimdi botokks yaptırmış gibi :) hoş da duruyor hani ...haşimatonun tekk avantajı bu oldu bende...
bende haşimoto hastasıyım bunu 2 ay önce öğrendim haşimotoya bağlı bir düşük yaptım.şimdi de ilaç kullanmıyorum doktorum ilaca ara verelim dedi....benim doktorum tsh normalse hamileliği engelleyen durum yoktur dedi.herkese geçmiş olsun
kızlar ben geldim. doktora gittim ultrason cekti. kan tahlillerine bugün bakacak doktor.
bebegim saglıklıymıs. hasimatom simdilik etkilememiş bebişi :))) ilac tedavisine baslayacakmısız. siz hangi ilacları kulllanıyorsunz?
kızlar ben geldim. doktora gittim ultrason cekti. kan tahlillerine bugün bakacak doktor.
bebegim saglıklıymıs. hasimatom simdilik etkilememiş bebişi :))) ilac tedavisine baslayacakmısız. siz hangi ilacları kulllanıyorsunz?
levetiron kullanıyorum...
ilaçlar arasındaki farkı ben halen anlayamadım..hepsinin içeriği aynı değil mi ki..hepimizde haşimatoluyuz sonuçta..
butterfly senin hiç ilaç kullanmamn ilgincime gitti..haşimatolu olanlar hep llaç kullanıyor diye biliyodum..heralde sende tsh normal olduğu için m?..hipotroid yok sanırım sende ...a.s.
Selam arkadaşlar, epeydir foruma girmiyordum. Yeni hamile arkadaşlar var sanırım, tebrik ederim, allah tamamına erdirsin.
Lalehancım, yulaf ezmeli müsli benimde favorim, özellikle spordan sonra çok seviyorum.