- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Teşekkür ederim canim seni de beklerimEllerine emeğine sağlık canım çok güzel görünüyor hepsi başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canim seni de beklerimEllerine emeğine sağlık canım çok güzel görünüyor hepsi başarılar dilerim
Çok tesekkur ederimEllerinize saglik.
Çorbanın tadini cok merak ettim. Valla canim cekti:)
Teşekkür ederim canimEllerine sağlık canım hepsi harika olmuş :)
Hamilelikten dolayi mutfaga giremiyorum ama yapmayi cok isterdim :)Çok tesekkur ederim
Hemen akşama yapın o zaman çok basit yapimi ve tadı harikaa bana da yorum yazmayi unutma:)
aa cnm annene falan yaptirsana o zaman canin çekmiş eşine falan yaptırHamilelikten dolayi mutfaga giremiyorum ama yapmayi cok isterdim :)
Esime gostericem canim yapar o :)aa cnm annene falan yaptirsana o zaman canin çekmiş eşine falan yaptır
Tesekkur ederimEllerine sağlık ,başarılar dilerim...
Mutlaka yaptır cnm bu akşam içEsime gostericem canim yapar o :)
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım,çok leziz görünüyor her biri
KatılmamTeşekkür ederim
Siz katilmazmisiniz
Ooooteşekkürler.. Canım bizde klasikçi sayiliriz eh yarışma sayesinde biseyler ogreniyoruz isteKatılmam
Ben klasikçiyim,yarışamam sizin gibi cevherlerle
Çok tesekkur ederim canimcimVayy rakibem neler dokturmus tek kelimesiyle bayıldım canım ellerine sağlık
O zaman bi püf noktası daha vereyim:)Ellerine emeğine sağlık ... hepsi sevdiğim lezzetler ...
lokma tatlısının önemli püf noktası için ayrıca teşekkürler ..
Başarılar diliyorum