Teşekkür ederim ablaEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim dutumEllerine sağlık canım ❤
Teşekkür ederim jennamEllerine sağlık tatlımmmÇok güzel görünüyor Yarismada bol şanslar
Teşekkür ederim canım sosyalimÇok leziz gözüküyor amanitoşuummm ,valla kaşıklayasım geldieline sağlık başarılar dilerim beybitoo
Çok severimTeşekkür ederim ablagel ye bi tas doldurayim sana da
Niye bu kadar güzel yaptınMinik köftelerimi yuvarlayıp sonrasinda teker teker şekil verince parnaklarımEki Görüntüle 3143967
İçli köftede vazgecilmezimÇok severimReyhan kokusuna, tadına bayılıyorum. Bulgur ve et ile muhteşem üçlü oluyorlar
Bizim burada bazı hanımlar analı kızlı hamurunda tavuk kıyması koyuyor. Bende yedim cidden iyi oluyor. Reyhanlı hiç denemedimİçli köftede vazgecilmezimbak bi ara içli kofteye tavuk kiyma ve reyhan dene uffff
Huyum kurusun nakış gibi işlemesem olmazNiye bu kadar güzel yaptın
Annem tavuk kiymasini kofte hamurunada katar varya taş gibi oluyor tepeden yuvarlasan bozulmazBizim burada bazı hanımlar analı kızlı hamurunda tavuk kıyması koyuyor. Bende yedim cidden iyi oluyor. Reyhanlı hiç denemedim
Bende bugün bizim yöreye ait bulgurlu, etli lahana sardım içine reyhan da koydumYarın pişecek
Tesekkur ederim canımOf of eline sağlık beybisu
Muhtişiiiiiiim
Aynen işte dağılmasın, taş gibi olsun diye koyuyorlar.Annem tavuk kiymasini kofte hamurunada katar varya taş gibi oluyor tepeden yuvarlasan bozulmaz
Sizede afiyet olsun muhteşem olmuştur simdi