harmony test yaptıran var mı

Merhaba bende geçen hafta pazartesi yaptırdım 5 gün sonra alacağım sonucu inşallah herşey yolunda çıkar. Beni bu teste yönlendiren sebep kalpte parlama olmasıydı, doktorum perinatolog olduğu için her gittiğimde detaylı bakıyor ve detaylıya göre hiçbir bulgu olmadığını ikili test sonuçlarımında iyi olduğunu söyledi. Ekstra olarak afp testi yaptı ama benim içim rahat etmedi. Şu internette yazılanlar yüzünden insan gereksiz yere endişeleniyor. Doktorum gerek yok demesine rağmen kalkıştım bu işe, inşallah iyi çıkar. Bekleme süresi çok zor geçmiyor günler saatler. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

merhabalar
gebeligimin 3 ü ayındayın harmony testi yaptırmamı söylediler araştırdım ama öneriyormusunuz fark varmı
şimdiden teşekkürler

Merhaba, ben ikili test yaptırdım çok şükür düşük risk grubundaymışım sonrasında doktorumun tavsiyesi üzerine Panorama testini yaptırdım geçen hafta.Bir hafta içerisinde belli olacak.İnşallah sonuçlarım olumlu olur :anneadayı:

Dün sonuçlarımı aldım, tanrıya şükürler olsun ki düşük çıktı sonuçlarım.Bu demek oluyor ki bundan sonraki hamilelik dönemimi içim huzurlu bir şekilde, tadını çıkara çıkara geçirebileceğim.Belki maliyeti yüksek diyebilirsiniz( ben 1.700 liraya yaptırdım) ama inanın herşeye değer :):anneadayı:

Merhaba arkadaşlar,

ikili, üçlü veya dörtlü tarama testlerinde bir risk görüldüğü zaman amniyosentez yapılıyordu son yıllarda yeni çıkan bir test söz konusu anne kanından bebeğin dna sı alınarak 8 ila 12 kromozomun kontrolü yapılıyor bu test harmony testi.

benim 2 li taramam 1/8000 4 lü taramam ise 1/146 -down sendromu idi ikisi birlikte değerlendirildiğinde 1/1000 oldu detaylı ultrason yapıldı ve değerler iyiydi sadece bebişimin beynin de omurilik sıvısından kaynaklı bir kist söz konusu. 1/1000 olamsına rağmen 1/146 yı göz ardı edemedik bu nedenle amniyosentez düşünmeye başladık ama doktorumuz bizi kan testine yönlendirdi dünde kan verdik ve yurtdışına gitti. Şimdi 15 gün içinde gelecek sonucu bekliyoruz sizlerdeki durum nedir? Bu testi yaptıranlar var mı?

Evet bende genotek firmasında yaptırdım ikili testte biochemistry sonucu 1.234 çıkışı doktorum yaptirmaktan fayda var dedi 2000 tl ye yaptirdik bugün sonuç geldi çok sukur hersey normal çıkmış cinsiyeti de erkek dediler sonucu doktoruma gönderdim parametreler normal.ama cinsiyeti bu sonuçlara göre söyleyemem ultrasonla bakmam gerek dedi kafam karıştı bu test sonucuna göre erkek ama ne kadar doğru acaba bu testi yaptiran arkadaşlar sizede cinsiyet söylediler mi ?

Merhaba bende geçen hafta pazartesi yaptırdım 5 gün sonra alacağım sonucu inşallah herşey yolunda çıkar. Beni bu teste yönlendiren sebep kalpte parlama olmasıydı, doktorum perinatolog olduğu için her gittiğimde detaylı bakıyor ve detaylıya göre hiçbir bulgu olmadığını ikili test sonuçlarımında iyi olduğunu söyledi. Ekstra olarak afp testi yaptı ama benim içim rahat etmedi. Şu internette yazılanlar yüzünden insan gereksiz yere endişeleniyor. Doktorum gerek yok demesine rağmen kalkıştım bu işe, inşallah iyi çıkar. Bekleme süresi çok zor geçmiyor günler saatler. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba,
Test sonucu nasıldı ve bebeğiniz nasıl? Benim bebeğimin kalbinde parlaklık var, ondan bende genetik test yaptırmayı düşünüyorum.

Merhaba,
Test sonucu nasıldı ve bebeğiniz nasıl? Benim bebeğimin kalbinde parlaklık var, ondan bende genetik test yaptırmayı düşünüyorum.

Merhaba, test sonucu var yada yok olarak çıkıyordu bizde yok çıktı. Hayatımda en zor an o sonucu öğrendiğim ando sanırım. 15 gün geçmek bilmemişti☺️ Şu an 6 aylık çok şükür bir sağlık problemi yok. Doktorum gerek yok teste demişti ama benim içim rahat etmemişti o yüzden yaptırdım. Yaptırın aklınız kalmasın hamileliğiniz bunu düşünerek geçmesin. İnternetten okuyup da gereksiz endişelere kapılmayın sadece kendinizi üzmüş oluyorsunuz tecrübeyle sabit☺️

Merhaba, test sonucu var yada yok olarak çıkıyordu bizde yok çıktı. Hayatımda en zor an o sonucu öğrendiğim ando sanırım. 15 gün geçmek bilmemişti☺️ Şu an 6 aylık çok şükür bir sağlık problemi yok. Doktorum gerek yok teste demişti ama benim içim rahat etmemişti o yüzden yaptırdım. Yaptırın aklınız kalmasın hamileliğiniz bunu düşünerek geçmesin. İnternetten okuyup da gereksiz endişelere kapılmayın sadece kendinizi üzmüş oluyorsunuz tecrübeyle sabit☺️

Teşekkür ederim, sağlıklı büyümenizi dilerim :) Ben internette okuduğum zaman, testler de değişebiliyor diye okudum, harmony test, panorama test varmış, biraz kafam karıştı. Siz hangi test, nerede yaptırmıştınız ve ücreti ne kadardı? Anladığım kadar, birçok yerde fiyatlar farklı.

Teşekkür ederim, sağlıklı büyümenizi dilerim :) Ben internette okuduğum zaman, testler de değişebiliyor diye okudum, harmony test, panorama test varmış, biraz kafam karıştı. Siz hangi test, nerede yaptırmıştınız ve ücreti ne kadardı? Anladığım kadar, birçok yerde fiyatlar farklı.

Sanırım farklı ülkelere gönderiliyor ben yaptırdığımda nifty ve harmony vardı farkı oudu. Siz doktorunuza da danışın. Gelab da harmony yaptırdık 1500 liraydı yanlış hatırlamıyorsam

Değerli arkadaşlar merhaba.Benim 2'li testim güzel çıktı 3'lü testim ise 1/253 çıktı.sınırda dedi doktor.amniyo sentez risk barındırıyor.eşim araştırırken nift testini bulmuş.yarın NİFTY test yaptıracağım ankaradayım.yüzde 99.7 sonuç veriyormuş.Ücreti eşim araştırdı 1750 ve 2250 TL arası.Hayırlısı Allah cümlemizin yardımcısı olsun

Bugün kan verdim bu test için. NİFTY - HARMONY - NACE - B SURE bunların hepside aynı test, sadece markaları değişikmiş.Genetik profesörü % 99.7 sonuç veriyor dedi.bizden 1700 TL alındı.dediğim gibi 2250 TL ye kadar çıkıyor. dört beş genetik tanı merkezine gidip görüştük ankarada.

ARKADAŞLAR BEKLEDİĞİM NİFTY TEST SONUÇLARIM GELDİ BUGÜN ELHAMDÜLİLLAH İYİ ÇIKTI. DARISI TÜM ARKADAŞLARA İNŞAALLAH (3'LÜ TEST 1/253 SINIRDA RİSK ÇIKMIŞTI.)

Bana doktorum ikili tarama yerine bunu yaptiralim demisti 2li 3lu 4lu hic birini yaptirmamis oldum tek seferde bitmis oldu ama bilmiyorum gerek varmiydi...her sey para tuzagi gibi.yurtdisinda arkadaslarim var test orda yapildigi halde onlara yaptirtmiyolar.mallorynin 4. hamileligi ve hepsinde sadece 3 kez kontrole gitti ilki kalp atisi varmi 2.si 5 ayda ve ucuncusu 8.ayda sonra sancin basliyo gidiyosun doguma hic test vitamin ilac hic biri yok...

Mrb bnmde ikili testim temiz cikmisti fakat dun dortlu test sonucum oldukca yuksek cikti 1/37.. Keske yaptrmasaydm diyorm zaten en guveniliri ikili testmis ama bu suphe icimi kemiricek.. Doktor harmony testi onerdi.. Bursada nerde bilmiyorum.. Yaptrmalimiyim onu bile bilmiyorum.. Sonuc ne olursa olsun yawrumzdan vazgecemeyz.. Ama cok zor.. Fiyatida oldukca yuksekmis testin.. Amniyosentezden bahsetmedi bile doktor:KK43: cok uzgunum ve kndime kiziyorm dortluyu yaptrdgm icin

merhaba testi yaptırdınız mı acaba? ya da nerde yaptırdınız?

Dün sonuçlarımı aldım, tanrıya şükürler olsun ki düşük çıktı sonuçlarım.Bu demek oluyor ki bundan sonraki hamilelik dönemimi içim huzurlu bir şekilde, tadını çıkara çıkara geçirebileceğim.Belki maliyeti yüksek diyebilirsiniz( ben 1.700 liraya yaptırdım) ama inanın herşeye değer :):anneadayı:

nerede yaptırdınız acaba?

Bugün kan verdim bu test için. NİFTY - HARMONY - NACE - B SURE bunların hepside aynı test, sadece markaları değişikmiş.Genetik profesörü % 99.7 sonuç veriyor dedi.bizden 1700 TL alındı.dediğim gibi 2250 TL ye kadar çıkıyor. dört beş genetik tanı merkezine gidip görüştük ankarada.

hangi laboratuvara yaptırdınız acaba?

Ankara HRS hastanesinde Prof Necat İMİRZALIOĞLU var onun aracılığıyla yaptırdık.Amerikan şirketi B-SURE'da yapıldı.

X