- 16 Kasım 2008
- 798
- 1.053
Mrh testi nerede yapturdiniz benjmde onerildi yaptiracagim
Bio-gen'e yaptirdim. Araci hastane kullanmadim o nedenle hastaneye ekstra komisyon odemek zorunda kalmadim.
Cok gecmis olsun, Allah korktuklariniza ugratmasin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrh testi nerede yapturdiniz benjmde onerildi yaptiracagim
Merhaba,
Gözünüz aydın bizimde sonucumuz şükür iyi geldi süreç çok zorlayıcıydı gerçekten umarım bir daha yaşamam
Cok sevindim,sizin de gozunuz aydin. Bunu da benzerini de bir daha yasamayiz insallah.
Tesekkurler insallah iyi sonuclarimiz olur sizin sonucunuz iyi olmustur insallah sonuclarda ne yaziyor yani nasil bir aciklama oluuor yuzde mi yaziyorBio-gen'e yaptirdim. Araci hastane kullanmadim o nedenle hastaneye ekstra komisyon odemek zorunda kalmadim.
Cok gecmis olsun, Allah korktuklariniza ugratmasin.
Tesekkurler insallah iyi sonuclarimiz olur sizin sonucunuz iyi olmustur insallah sonuclarda ne yaziyor yani nasil bir aciklama oluuor yuzde mi yaziyor
En garantisi mikro array testi. Ben cvs yaptirdim (plasentadan parca alma islemi) sonuc temiz geldi. Sonra array yaptirdik ve 8. Kromozomda kopma cikti buda langer giedion sendromu oluyor. Ve malesef bebegime dün veda ettim amniosentez ve harmony de dahil kromozomlar cok detayli imcelenmiyor ve tum sendromlara bakilmiyo. Riski olanlara kesinlikle mikro array testini öneriyorum arkadaslar
11.haftada 5mm ense kalinligi vardi. Cvs yaptirdik temiz geldi. Sonra ayrintiliya girdim bebegim 10 gun geriden geliyordu ve ense hala kalindi. Doktorlar array önerdi yaptirdik çapada 1100 tl ye ve langer giedion sendromu çıktı malwsefcanım başın sağolsun Rabbim en kısa zamand asağlıkla nasip eder inş bebiş gene.
Mikro array testine seni yönlendiren bulgular nelerdi? Ne kadar ödeme yaptınız?
Anladım canım çok üzüldüm gerçekten çok zor bir süreçti eminim Allah yardımcınız olsun.11.haftada 5mm ense kalinligi vardi. Cvs yaptirdik temiz geldi. Sonra ayrintiliya girdim bebegim 10 gun geriden geliyordu ve ense hala kalindi. Doktorlar array önerdi yaptirdik çapada 1100 tl ye ve langer giedion sendromu çıktı malwsef
ikili test sonucunda risk az dediler, 1/3143.. fakat riskin varlığı bile insanı korkutmaya yetiyor... harmony test için mutlaka doktor isteği mi gerekli yoksa kendi isteğimizle de yaptırabilir miyiz? bir de hangi anomalilere bakılıyor beni bi aydınlatır mısınız
tabiki kendi isteğinizle de yaptırabilirsiniz. bu işi yapan laboratuarlardan birine ulaşıp yaptırabilirsiniz. fiyatlar değişiyor araştırarak karar verebilirsiniz.. harmony testden farklı olarak birde Prena test var, harmonyden farklı olarak 4 farklı gonozomal anomaliye daha bakıyorlar..biogen de yaptırmıştım.bu sorunuzun cevabını buldunuz mu? kendi istegimizle yaptırabiliyormuymsuuuz harmony testini?=
istersen onu da yaptırabiliyorsun.