• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Haremlik selamlık kız isteme meselesi..

ileride sorunlardan bahseden birine niye diye sorman bile garip.
nişandan kadın erkek ayrı olur belki düğünde öyle olur. yada ileride olabilecek gezmeler oturmalar v.s.
bizde böyleyiz haremlik selamlık otururuz ve iki taraf içinde bi sorn yok. hatta kayınvalidem çalgılı düğünlere bile gitmiyor.dolayısıyle düğünümüzde sohbetli oldu. ben böyle düşündüğüm için sorun olmadı ama eltimle biraz sorun yaşandı.
ilerideki sorunlar bunlar tabi sen sorun edersen.
kız istemede ayrı olsun ne olur ki....

düğün nişan tamam da kız isteme de tuhafıma gitti sadece. evet düğünümde nişanımda öyle sohbetli olacak. sorun yaşamam çünkü dini bütün yaşamayı seviyorum çok şükür. dediğim gibi kız isteme tuhafıma gitti sadece

düğün nişan tamam da kız isteme de tuhafıma gitti sadece. evet düğünümde nişanımda öyle sohbetli olacak. sorun yaşamam çünkü dini bütün yaşamayı seviyorum çok şükür. dediğim gibi kız isteme tuhafıma gitti sadece

ben 2senelik evliyim.
sizi bize benzettim biraz:)
beni sevgiline, seni ise eşime.....
biz muhafazakar sayılacak bi aileyiz, eşimde aynen, ama eşimin ailesi o kadar çok değil....
evlenirken istemenin ayrı odalarda olmasını biraz garipsediler mesela eşimin ailesi ama sorun teşkil etmedi onlar için, eşim için zaten sorun değildi.
sonradanda yine ufak tefek olarak ailesinin garipseyeceği şeyler evlilik sonrasında bile oluyo, ama sorun teşkil etmiyo seninde anlican:)
eşim için zaten etmiyo aynı kafadan olunca:):27:

ve bencede gitmesin tuhafına bu olay, böylesi daha rahat oldu, heycan açısındanda.......
ayyy ne heycanlı zamanlarındasın yaaa.....:))))
hey gidi günler hey.......
bana birisi demişti, sana öğüdüm olsun ev eşyalarını evlenirken aldır, sonradan alınması çok zor oluyor diye, bende onun öğüdünü tuttum, çok doğru söylemiş, iyikide tutmuşum öğüdünü, bende sana öğüt edeyim bu öğüdü, ve iyisini al, iyininde uygunu vardır mutlaka.......

haydi bakalım gelin adayı öptüm seni:):16::16:

ben 2senelik evliyim.
sizi bize benzettim biraz:)
beni sevgiline, seni ise eşime.....
biz muhafazakar sayılacak bi aileyiz, eşimde aynen, ama eşimin ailesi o kadar çok değil....
evlenirken istemenin ayrı odalarda olmasını biraz garipsediler mesela eşimin ailesi ama sorun teşkil etmedi onlar için, eşim için zaten sorun değildi.
sonradanda yine ufak tefek olarak ailesinin garipseyeceği şeyler evlilik sonrasında bile oluyo, ama sorun teşkil etmiyo seninde anlican:)
eşim için zaten etmiyo aynı kafadan olunca:):27:

ve bencede gitmesin tuhafına bu olay, böylesi daha rahat oldu, heycan açısındanda.......
ayyy ne heycanlı zamanlarındasın yaaa.....:))))
hey gidi günler hey.......
bana birisi demişti, sana öğüdüm olsun ev eşyalarını evlenirken aldır, sonradan alınması çok zor oluyor diye, bende onun öğüdünü tuttum, çok doğru söylemiş, iyikide tutmuşum öğüdünü, bende sana öğüt edeyim bu öğüdü, ve iyisini al, iyininde uygunu vardır mutlaka.......

haydi bakalım gelin adayı öptüm seni:):16::16:

bu benzerliği sevdimm :) benim ve ailem içinde sorun değil ama hayatımda ilk defa gördüğüm için ilginç geldi. aslında çok çok doğru söylüyorsun. inşallah kasımda askerden gelince hemen alıp ev dizicez sonra isteme falan gerçekten çok heyecanlı :) teşekkür ederim her şey için öptüm bendee:)

Bizde de ayrı oturulmuştu. K.pederim 62 yaşında bir adamcağız, abisi gelmişti yani eşimin amcası o da haliyle yaşlı bir adam birde dede vardı o hepsinden yaşlı zaten :9: dayımlar filan vardı bi de. ben kahvemi yapmıştım, k.validem yönlendirmişti beni üzerime ferace giyip erkeklere de ikram etmiştim. fincanları almak için tekrar girdiğimde altlıkla fincan arasına para koyarak vermişlerdi, iyi hasılat yapmıştım velhasıl :9::9::9:

Bizde de ayrı oturulmuştu. K.pederim 62 yaşında bir adamcağız, abisi gelmişti yani eşimin amcası o da haliyle yaşlı bir adam birde dede vardı o hepsinden yaşlı zaten :9: dayımlar filan vardı bi de. ben kahvemi yapmıştım, k.validem yönlendirmişti beni üzerime ferace giyip erkeklere de ikram etmiştim. fincanları almak için tekrar girdiğimde altlıkla fincan arasına para koyarak vermişlerdi, iyi hasılat yapmıştım velhasıl :9::9::9:

:) bunu da ilk defa duydum güzelmişşş :)

Back