Merhabalar, ben İzmirde Ege Üniversitesine gidiyorum. Özel bir doktorum yok. Poliklinik hastası olarak geçiyorum. Bugün hastanedeki bir doktorla konuştum. koenzim Q10 önerdi bana. 3. Tedavide önerilmesinden biraz rahatsız olsamda geçte olsa bi takviye alabildim diye sevindim de. Eşimden de sprem dna hasar testi istedi.Bizde de aynı sorun var. Ve inanın hiç bir bilgim yok. Görüşmeye ve muayeneye gittim felixon vitamin verdi. Bu hafta rahim filmi çekilicem sonra yine doktora gideceğim. Siz hangi sehirdesiniz hangi doktora gittiniz?
Bizde keçi boynuzu sağlıklı beslenme ve felixon vitamin kullanmıyoruz. Yaşınız kaç acaba? Amh kaç?Merhabalar, ben İzmirde Ege Üniversitesine gidiyorum. Özel bir doktorum yok. Poliklinik hastası olarak geçiyorum. Bugün hastanedeki bir doktorla konuştum. koenzim Q10 önerdi bana. 3. Tedavide önermesine biraz kızsamda geçte olsa bi takviye alabildim. Eşimden de sprem dna hasar testi istedi.
Besin olarakta internetten bakıp bi liste oluşturuyorum şuan kendime ve eşime.
Yaşım 36, amh 0.2Bizde keçi boynuzu sağlıklı beslenme ve felixon vitamin kullanmıyoruz. Yaşınız kaç acaba? Amh kaç?
Benim de yaş 32 amh 0,02 maalesef. Hemen tedaviye başlayalım dedi dr ama rahim filmim yoktu. Şimdi rahim filmi cekilicem bu hafta. Sonra direkt doktora gidicem ama doktora da tam karar veremedim bilmiyorum kafam kazan valla.Yaşım 36, amh 0.2sizde durumlar nasıl?
Keçiboynuzu pekmezini bende duydum. Tahinde iyi geliyormuş. Tahinle karıştırmayı düşünüyorum.
Hangi şehirdesiniz? İlk tedaviye baslarken rahim filmi istiyorlar.Benim de yaş 32 amh 0,02 maalesef. Hemen tedaviye başlayalım dedi dr ama rahim filmim yoktu. Şimdi rahim filmi cekilicem bu hafta. Sonra direkt doktora gidicem ama doktora da tam karar veremedim bilmiyorum kafam kazan valla.
İstanbuldayim. Evet dr rahim filmi istedi.Hangi şehirdesiniz? İlk tedaviye baslarken rahim filmi istiyorlar.
Maddi olarak zorluyor biraz. Ama devlette 3 rapor hakkiniz oluyor. O yüzden ilac ve toplama transferde biraz daha az ödüyorsunuz.Maddi olarak da az paralar değil hem doktor iyi seçmeye çalışıyorum hala daha o konuda netleşemedim hem de param da çöpe gitmesin istiyorum. Vaktim de artık çok yok gibi geliyor bu saatten sonra her ay benim için çok değerli ama iste.
İstanbulda güvendiginiz bir devlet hastanesi arastirabilirsiniz dilerseniz. İlk başladığınız için kafanızın karışık olması çok normal. Benden size nacizane tavsiye bu süreci yaşamamış insanlar bile hakimler tüp bebek konularınaİstanbuldayim. Evet dr rahim filmi istedi.
Hadi inşallah.İstanbulda güvendiginiz bir devlet hastanesi arastirabilirsiniz dilerseniz. İlk başladığınız için kafanızın karışık olması çok normal. Benden size nacizane tavsiye bu süreci yaşamamış insanlar bile hakimler tüp bebek konularınao yüzden doktorunuz dışında kimseyi duymayın. Herkesin süreci başka ilerliyor. Modumuzu düşürmüyoruz. Yolunuz umarım kısa olur, uzun olsa bile sonu güzel olacak. Bizim çocuklar nazlı uğraşmak gerekiyor
Günde 2-3 tane içiyorumHadi inşallah.Umarim sizin de gönlünüze göre olur. Sigara içiyor musunuz?
Ben de içiyorum hala daha da azaltamadım strestenGünde 2-3 tane içiyorum
Bırakmak için farklı yöntemler varmış, araştırabildiniz mi hiç? Bırakmak biraz zor olabiliyor. Bende gunde 1 paket içiyordum güzel bir ilişkimiz vardı kendisinleBen de içiyorum hala daha da azaltamadım stresten
Merhabalar bende bugün başladım felixon vitamin ve OMEGA bahceciye mi gittinizBizde de aynı sorun var. Ve inanın hiç bir bilgim yok. Görüşmeye ve muayeneye gittim felixon vitamin verdi. Bu hafta rahim filmi çekilicem sonra yine doktora gideceğim. Siz hangi sehirdesiniz hangi doktora gittiniz?
Benim eşim bıraktı nikotin sakiziyla birkaç gün nikotin sakizi çiğnedi bıraktı. Ben de senin arkandan bırakıcam dedim hala daha o ışık yok bendeBırakmak için farklı yöntemler varmış, araştırabildiniz mi hiç? Bırakmak biraz zor olabiliyor. Bende gunde 1 paket içiyordum güzel bir ilişkimiz vardı kendisinle
Yok ben BHT clinic Volkan Turan a gittim. O verdi Felixon vitaminleri. Ben bitirmek üzereyim ama eşimde çok çarpıntı yaptı o bıraktı takviyeyiMerhabalar bende bugün başladım felixon vitamin ve OMEGA bahceciye mi gittiniz
SGK geciyormu orda tüp bebek de fiyatalr nedirYok ben BHT clinic Volkan Turan a gittim. O verdi Felixon vitaminleri. Ben bitirmek üzereyim ama eşimde çok çarpıntı yaptı o bıraktı takviyeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?