• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hareketli sperm azlığı ve amh düşüklüğü

Fadime88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
83
55
3
36
Arkadaşlar merhabalar, eşimde hareketli sperm azlığı bende de amh düşüklüğü var. 3. Tüp bebek denememiz ve olumsuz sonuçlandı.
1. Tedavimin ortasında E2 değerim yükseldi, tedaviyi yarım bıraktık.
2. Tedavimde 4 yumurta toplandı 2 si döllendi transfer oldum ama tutmadı.
3. Tedavimde 2 yumurta toplandı, 1 tanesi döllendi. embriyom 3. Güne kadar iyidi transfer yapılacaktı. Büyümesi durunca transferi erteleyip gözlemlemek istediler. 5. Güne kadar beklettiler ama istenilen kadar büyümeyince transfer iptal oldu. 6 hücreden sonra büyümemiş.
Amh ve hareketli sperm azlığı için beslenme önerisi olan var mı? Doğal yollarla nasıl kaliteli hale getirebilirim? hareketli spermi çoğaltabilir miyim?

Bizde de aynı sorun var. Ve inanın hiç bir bilgim yok. Görüşmeye ve muayeneye gittim felixon vitamin verdi. Bu hafta rahim filmi çekilicem sonra yine doktora gideceğim. Siz hangi sehirdesiniz hangi doktora gittiniz?

Bizde de aynı sorun var. Ve inanın hiç bir bilgim yok. Görüşmeye ve muayeneye gittim felixon vitamin verdi. Bu hafta rahim filmi çekilicem sonra yine doktora gideceğim. Siz hangi sehirdesiniz hangi doktora gittiniz?
Merhabalar, ben İzmirde Ege Üniversitesine gidiyorum. Özel bir doktorum yok. Poliklinik hastası olarak geçiyorum. Bugün hastanedeki bir doktorla konuştum. koenzim Q10 önerdi bana. 3. Tedavide önerilmesinden biraz rahatsız olsamda geçte olsa bi takviye alabildim diye sevindim de. Eşimden de sprem dna hasar testi istedi.
Besin olarakta internetten bakıp bi liste oluşturuyorum şuan kendime ve eşime.

Merhabalar, ben İzmirde Ege Üniversitesine gidiyorum. Özel bir doktorum yok. Poliklinik hastası olarak geçiyorum. Bugün hastanedeki bir doktorla konuştum. koenzim Q10 önerdi bana. 3. Tedavide önermesine biraz kızsamda geçte olsa bi takviye alabildim. Eşimden de sprem dna hasar testi istedi.
Besin olarakta internetten bakıp bi liste oluşturuyorum şuan kendime ve eşime.
Bizde keçi boynuzu sağlıklı beslenme ve felixon vitamin kullanmıyoruz. Yaşınız kaç acaba? Amh kaç?

Yaşım 36, amh 0.2 🙄 sizde durumlar nasıl?
Keçiboynuzu pekmezini bende duydum. Tahinde iyi geliyormuş. Tahinle karıştırmayı düşünüyorum.
Benim de yaş 32 amh 0,02 maalesef. Hemen tedaviye başlayalım dedi dr ama rahim filmim yoktu. Şimdi rahim filmi cekilicem bu hafta. Sonra direkt doktora gidicem ama doktora da tam karar veremedim bilmiyorum kafam kazan valla.

Maddi olarak da az paralar değil hem doktor iyi seçmeye çalışıyorum hala daha o konuda netleşemedim hem de param da çöpe gitmesin istiyorum. Vaktim de artık çok yok gibi geliyor bu saatten sonra her ay benim için çok değerli ama iste.

Benim de yaş 32 amh 0,02 maalesef. Hemen tedaviye başlayalım dedi dr ama rahim filmim yoktu. Şimdi rahim filmi cekilicem bu hafta. Sonra direkt doktora gidicem ama doktora da tam karar veremedim bilmiyorum kafam kazan valla.
Hangi şehirdesiniz? İlk tedaviye baslarken rahim filmi istiyorlar.

Maddi olarak da az paralar değil hem doktor iyi seçmeye çalışıyorum hala daha o konuda netleşemedim hem de param da çöpe gitmesin istiyorum. Vaktim de artık çok yok gibi geliyor bu saatten sonra her ay benim için çok değerli ama iste.
Maddi olarak zorluyor biraz. Ama devlette 3 rapor hakkiniz oluyor. O yüzden ilac ve toplama transferde biraz daha az ödüyorsunuz.

İstanbuldayim. Evet dr rahim filmi istedi.
İstanbulda güvendiginiz bir devlet hastanesi arastirabilirsiniz dilerseniz. İlk başladığınız için kafanızın karışık olması çok normal. Benden size nacizane tavsiye bu süreci yaşamamış insanlar bile hakimler tüp bebek konularına🙈 o yüzden doktorunuz dışında kimseyi duymayın. Herkesin süreci başka ilerliyor. Modumuzu düşürmüyoruz. Yolunuz umarım kısa olur, uzun olsa bile sonu güzel olacak. Bizim çocuklar nazlı uğraşmak gerekiyor 😂

İstanbulda güvendiginiz bir devlet hastanesi arastirabilirsiniz dilerseniz. İlk başladığınız için kafanızın karışık olması çok normal. Benden size nacizane tavsiye bu süreci yaşamamış insanlar bile hakimler tüp bebek konularına🙈 o yüzden doktorunuz dışında kimseyi duymayın. Herkesin süreci başka ilerliyor. Modumuzu düşürmüyoruz. Yolunuz umarım kısa olur, uzun olsa bile sonu güzel olacak. Bizim çocuklar nazlı uğraşmak gerekiyor 😂
Hadi inşallah. 🙏 Umarim sizin de gönlünüze göre olur. Sigara içiyor musunuz?

Keten tohumu, hurma, incir, günde bir Türk kahvesi, avakado, kuru uzum siyah, kuru kayisi, kabak çekirdeği, ay çekirdeği, brokoli, roka, kuru fasulye, tarçınlı su.

Merhabalar bende bugün başladım felixon vitamin ve OMEGA bahceciye mi gittiniz

Bırakmak için farklı yöntemler varmış, araştırabildiniz mi hiç? Bırakmak biraz zor olabiliyor. Bende gunde 1 paket içiyordum güzel bir ilişkimiz vardı kendisinle 🙂
Benim eşim bıraktı nikotin sakiziyla birkaç gün nikotin sakizi çiğnedi bıraktı. Ben de senin arkandan bırakıcam dedim hala daha o ışık yok bende 🥲 ama sigara da çok etkiliyormuş.

Back