Kızlar benimkinin suyu buharlaşıp uçtu suyunun kalması mı gerekiyordu?
Otlari bastir altta mutlaka su kalmistir yoksa yanardi otlar. Az sulu olmasi daha guzel. Otu mutlaka ele canim benimki gibi olsun. Hic bir yere dokulmuyolar mis gibi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benimkinin suyu buharlaşıp uçtu suyunun kalması mı gerekiyordu?
ya kızlar hepiniz çok tatlısınız:) ben yaptığım şeyleri diğer başlıklarda anlatmıştım. bugün ilk defa buz masajı da yaptım ve göğüslerim kocaman oldular ama tabi ki söndüler sonra hala biraz dolgunluk hissediyorum ama. ya kızlar ben büyüyüp sabit kalacağını bilsem ömrüm boyunca devam edebilirim bu uygulamalara bence siz de üşenmeyin gayret edin:)
Otlari bastir altta mutlaka su kalmistir yoksa yanardi otlar. Az sulu olmasi daha guzel. Otu mutlaka ele canim benimki gibi olsun. Hic bir yere dokulmuyolar mis gibi:)
Otları sıkınca çok az su çıkıyor o kadar etkili olurmu böylede acaba?
Bu arada ufalttım otları. Ben keten tohumuylada masaj yapmayı düşünüyorum canım
Ayy canim sorma bi gogsu yaparken digeri kucucuk kaliyo kabariyo resmen. 10 saniyede fossss
Ama demekki boyle boyle aliscak ben valla sabah aksam yapiyom. Nasill aciyolar bi gorseniz suan. Belli yani bi calisma var icerde
Ben keten tohumunu direk yiyom canim hem istah kesiyo iyi oluyo yani:)) ama belki karisimima biraz katabilirim :)
Eklemeyi unutmuşum onu,bende kullandım dolgunlaştırıyor ama 4 5 geceden sonra hep bırakıyorum yağlı yağlı kıyafetlerime bulaşıyor bir de bu sıcakta :S
Kızlar hadi nerdesiniz intromtrckın kremini uygulicaktık??? Ben şuan otları kaynattım kremi eklicem ama 7dk kaynattım kısa süre mi kaynatmışım ? (
Ben fokur fokur kaynattım su kaldı bende yine ya o değilde 2 gün sağlık problemlerinden dolayı yapamadım ve söndü çok moralim bozuldu neden acaba ne bitki çayı içebildim ne krem nede buz masajı. Herhalde çok yeni diye yani umarım öyledir bugün yine devam edicem regl günlerime 1 hafta kadar kaldı normalde olan şişlikte yok bu sefer çok mu kurcaladım acaba
Benimde bugun foss yani ara da vermedim ustelik. Bilmiyorum yaa ama yemin ettim kendime denicem en az bi ay diye. O yuzden ne olursa olsun artik dusundukce de olumsuz etkiliyo olabiliriz.
Ben fokur fokur kaynattım su kaldı bende yine ya o değilde 2 gün sağlık problemlerinden dolayı yapamadım ve söndü çok moralim bozuldu neden acaba ne bitki çayı içebildim ne krem nede buz masajı. Herhalde çok yeni diye yani umarım öyledir bugün yine devam edicem regl günlerime 1 hafta kadar kaldı normalde olan şişlikte yok bu sefer çok mu kurcaladım acaba
yeni diye olabilir canım yani inşallah öyledir şişkinliği bilmiyorum canım benim normalde zaten hiç şişlik farketmiyorum ben adetten öncede :s benim otlarım çöpe gitti ya hiç su kalmadı buharlaşıp uçtu sadece otlar kaldı çöpe döktüm şehir dışından dönünce tekrar yapcam
Evet canım mutlaka yap ben yaptıkca fayda goruyorum her ne kadar bırakınca sonsede. Bugün toparladım biraz tekrar yapınca azimliyim bu defa:)
su ana kadar serbetçi otu, hurma , pekmez, maydanoz, küç ve çörek otunun birde hayıt yaprağının göğüs büyüttüğünü okudum.. kızlar sizce bunlardan hangileri gerçekten fayda eder ve hangi ölçülerde kullanmak gerekir :)
yasmin kullanıyorum. hic bi etkisi olmadı... dün doktora gttım acık acık söyledim yok senin tercihin iyi buna devam et dedi sinir etti beni :))
kızlar 1 haftadır uyguladığım programın meyvelerini toplamaya başladım 2 cm büyüttüm!!!