Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar sorum şu, ben işletme fak. 3. sınıfta okuyorum, şu an maddi anlamda sıkıştığım için, 2. dönemin parasını yatırmazsam, 1. dönemimde geçtiğim derslerden tekrar sorumlu olur muyum?
benim de sorum şu: kız kardeşim ön lisans okudu. (örgün)
Bu sene AÖF 3. sınıftan devam ediyor.
Kayıt yenileyecek ama "2013 - 2014 kayıt olanlar için ders seçme yok" gibi bir ibare ile karşılaşmış. Doğru mu? Bilen var mı? Hartç ücreti ne kadar olacak? Vakıfbank'a gidip T.C. numarasını versek çıkar mı?
tam bir bilgim yok ama otomatik donuyor herhalde
neden geçtiğin derslerden tekrar sorumlu olasın ki çok saçma
inşallah yoktur öyle bir şey
---
ben 1. sınıfım ne 1. dönem ne de 2. dönem ders seçme yapmadım ilk sene otomatik atıyormuş
sadece 205 tl yatırdım vakıfbank atm den tc ile ödemelerden üniversite yapıyorsun yönlendiriyor zaten.