- Konu Sahibi Hazal zamani
-
hiç umrumda olmaz
nasıl isterse canım öyle hapşururum
oha moha duydum mu da yapiştiririm lafi "demek hayvanlar aleminde içinizden biri hapsurunca ohaa deniyor, biz insanlar genelde "çok yaşa!" deriz, senin gibi bi hayvana alışmak benim için de zor ama ogrensen iyi edersin" gibi bi laf ederdim eminim şakkıdı
Allah'ın hödükleri
telefonu kapadıktan sonra derimTAMAM DEDİĞİN GİBİDE YANINDAKİ TELEFONDA KONUŞUYORMUŞ MÜŞTERİ DEMİŞ NE VAR ORDA NE OLUYOR ORDA DEMİŞ...
yahu toredo ne takıyon kimin ne diyeceğini?
Hem daha güzel ayol dikkat çekersin şakkıdı
hatta ben bazen toplantıda üst üste hapsurdugumda falan ilkinden sonra kimse çok yaşa demiyosa şöyle bi bakıyorum kimseden ses yok "çok yaşıyayım barii" diyo gülüyorum daha komik oluyo
tutma üle kendini
doğallık en kabul gören feromondur unutma bunu şakkıdı
sizin muhasebe müdürünü hangi mandıradan almışlar la delikafaduldentımam haklısında yandaki kız hapşırdı muhasebe müdürü çıktı bak burdakilerde insan ama senin sesin geliyor dedi..kız kalakaldı...ama oda aynen söyle hapşırıyorr
hapşşşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(uzun hava yani)
keşke bende yapabilsem
ARKADAŞLAR..
Bugün işyerinde bir bayan arkadaş çok sesli bir biçimde hapşırdı..HErkes çok yaşa hayırlı yaşa falan dedi..(Bazılarıda ohaa dedi..nasıl ses o öyle dedi.)
Bende hapşırdığımda yanımdakii arkadaş içine atma bak kalbin durur beynin tıkanır falan demişti.ben gene aynı ben..
Sorum şu sizlere sizler nasıl hapşurursunuz?
seslimi toplumu görmeden düşünmeden!!
sessiz mi sağlığınızı düşünmeden!!
telefonu kapadıktan sonra derim
gider masasına orda derim
olmadı köşede kıstırır gene derim
asla sineye çekmem kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?