- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
Canım hemen bozma moralini ya iki katı degil bildiğim kadarıyla en az % 60 diye biliyorum kac çıktı sonucunMelegim2502 ye soylememislerdi anne adayi hemen moralini bozmasin diye Almanya daki uygulama daha dogru belki de
Canım burdayım ben de kimse bir sey yazmayinca ben de bir sey demedim nasılsınız
Canım burdayım ben de kimse bir sey yazmayinca ben de bir sey demedim nasılsınızakdnz07 benim bu gun aklıma geldi sen ilk kan tahlilini gece yaptirmistin sonra da 1.5 gun sonra arada 2 gun bile fark yoktu bir de % 60 farkla artacağını varsayarsak az bile artmış olmasi iyi bir şey
Canım bizim uzulmemiz onemli degil esas sen üzülme bugunku degerin mi yoksa 2 gun onceki mi? Eger bugünkü değer degilse kimyasal olmayabilir yeterli artış var çünküKizlar en son yazdigimda beri 2 hastaneye daha gittm sonuc dogru deger en son 47,3 4 haftalik gozukuyorum ama deger 3 hafta sinirinda bide batima 2 gun kaldi kimyasalsa adetle birlikte atilir dedi doktor bekleyip dua ediyorun kasiklarimda sancilar batmalar oluyo tabi bi de yumurtlama tarihhinin benim dusundugum gibi adet sonrasi degil de yine 13. Gun falan olma durumu olablr bide benm gebeligm cok erken belli oldu bukadar dusuk hcgyle nasl idrarda bile boyle belirgn ckti anlamadm sanirm oructa sivisizliktan heralde boyle oturuyorum kafamdan bissuru sey geciyo kizlar aklim ermiyo sanrm artk bekliyorm sizi uzmek istemedgm icin yazmadm kusura bakmayn
Canım hayırlısı ne ise hakkınızda o olur inşallah. Bizim üzülmemiz mesele değil sen iyi ol yeter ki. Bekle bakalım Allahtan ümit kesilmez. Kimyasalsa da sağlıklı bir bebek değil demektir o yüzden de üzülme Rabbim belki daha sıkıntılı olacak bir durumdan koruyor bilemeyiz ki. Şu anda önemli olan şu sende de eşinde de demek ki bir sıkıntı yok gebelik gerçekleşmiş. Bu daha önce olmamıştı. Simdilik buna odaklan. İnşallah Rabbim bebeğini hayırlısıyla size bağışlasınKizlar en son yazdigimda beri 2 hastaneye daha gittm sonuc dogru deger en son 47,3 4 haftalik gozukuyorum ama deger 3 hafta sinirinda bide batima 2 gun kaldi kimyasalsa adetle birlikte atilir dedi doktor bekleyip dua ediyorun kasiklarimda sancilar batmalar oluyo tabi bi de yumurtlama tarihhinin benim dusundugum gibi adet sonrasi degil de yine 13. Gun falan olma durumu olablr bide benm gebeligm cok erken belli oldu bukadar dusuk hcgyle nasl idrarda bile boyle belirgn ckti anlamadm sanirm oructa sivisizliktan heralde boyle oturuyorum kafamdan bissuru sey geciyo kizlar aklim ermiyo sanrm artk bekliyorm sizi uzmek istemedgm icin yazmadm kusura bakmayn
canım kendini çok üzme hakkında hayırlısı olsun. kimyasal gebelikse bile ondan sonra normal gebelik oluyor. hem daha belli değil kendini yıpratmaKizlar en son yazdigimda beri 2 hastaneye daha gittm sonuc dogru deger en son 47,3 4 haftalik gozukuyorum ama deger 3 hafta sinirinda bide batima 2 gun kaldi kimyasalsa adetle birlikte atilir dedi doktor bekleyip dua ediyorun kasiklarimda sancilar batmalar oluyo tabi bi de yumurtlama tarihhinin benim dusundugum gibi adet sonrasi degil de yine 13. Gun falan olma durumu olablr bide benm gebeligm cok erken belli oldu bukadar dusuk hcgyle nasl idrarda bile boyle belirgn ckti anlamadm sanirm oructa sivisizliktan heralde boyle oturuyorum kafamdan bissuru sey geciyo kizlar aklim ermiyo sanrm artk bekliyorm sizi uzmek istemedgm icin yazmadm kusura bakmayn
Gecmis olsun canım ya noldu hayırdır ins,?Kizlar beni hastaneye yatirdilar dün gece kolay kolayda cikamicam yazamiyorum ama girip bakarim aklimakdnz07 de kaldi
Gecmis olsun canım ya noldu hayırdır ins,?
Geçmiş olsun hamilelik bünyeyi zayıflatıyor o yüzden de en ufak şeyden etkilenebiliyor insan. Normalde günlük hayatta daha hafif atlatabilecek rahatsızlıklar bu dönemde sıkıntılı olabiliyor. Kendine çok dikkat et canım extra dikkatli olunması gereken bir dönemdesinSagol canim ne sen ne ben söyliyim cok kotuyduugece bi basladim ayiptir söylemesi 7-8 kere kustum bayilcaktim artik bende sandim bulantilarim basladi doktor mide virusu kapmissin dedi dün butun gün serum verdiler su icsem cikariyodum bugun cok sukur yedim birseyler yinede cikarmiyolar tam gecmedi diye
Canim gecmis olsun. Kendine dikkat etSagol canim ne sen ne ben söyliyim cok kotuyduugece bi basladim ayiptir söylemesi 7-8 kere kustum bayilcaktim artik bende sandim bulantilarim basladi doktor mide virusu kapmissin dedi dün butun gün serum verdiler su icsem cikariyodum bugun cok sukur yedim birseyler yinede cikarmiyolar tam gecmedi diye
Geçmiş olsun hamilelik bünyeyi zayıflatıyor o yüzden de en ufak şeyden etkilenebiliyor insan. Normalde günlük hayatta daha hafif atlatabilecek rahatsızlıklar bu dönemde sıkıntılı olabiliyor. Kendine çok dikkat et canım extra dikkatli olunması gereken bir dönemdesin
Canim gecmis olsun. Kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?