- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
Ah canim ne 16si bi defasinda 23 ve 28mmlik yumurtam oldu mayis ayimdada 16mmlik 2 tane yumurtam oldu yine vermedi...kendi catlar diye al catladi...gerizekalilar...mal bunlar ya walla bak.bnde ılk klomen kullanısımda 16 mm yumurtam oldu adam bana ıgne wermedı..gun asırı ılıskı dedı.belkıde nasıb olucaktı ://///
Canım ağrın oluyorsa yumurtlaman da oluyordur muhtemelen ben hap kullandığım donem hiç ağrım olmadı oh dedim evlendim artık ağrım olmaz dedim sonra hapı bıraktım reglim ilk gunu ağrım olamaya başladı araştırdım yumurtlama belirtsiymis ağrı ve senin yumurtlarım bir anda yok olduysa da çatlamıştır doktor da o yüzden gerek duymuyor iğneye ancak takip yaptirabilirsin tabikiEvet canim...cok agrim var
Canım ağrın oluyorsa yumurtlaman da oluyordur muhtemelen ben hap kullandığım donem hiç ağrım olmadı oh dedim evlendim artık ağrım olmaz dedim sonra hapı bıraktım reglim ilk gunu ağrım olamaya başladı araştırdım yumurtlama belirtsiymis ağrı ve senin yumurtların bir anda yok olduysa da çatlamıştır doktor da o yüzden gerek duymuyor iğneye ancak takip yaptirabilirsin tabiki
Sabredebilirsen cok cok güzel bir sürpriz olur esine canim ama ben senin yerinde olsam dün geceki heyecanla tüm aileye de dahil olmak üzere duyururdum bekleyemezdim kiKuzum cok saol ediyorm tabiki :) ben hala soylemedm dusunmemeye calisiyorm yarn tekrar kan var ondan sonra hatta keske kalp atisini dinlemeye giderken desem ki benmle gelmen lazm falan ikna etsem iceri brlkte girip tik tik kalp atisini ayni anda duysak ayyy
Canim yumurtlamam oluyo tabiki ovulasyonla da takip ediyorum fakat catlamiyo!...yani dollenmede o yuzden olmuyo sanirim...benim adetliyken bile catlamamis 2.5mmlik yumurtam cikti bi ay bi ayda adete 2 gun kala 20mmlik yumurtam vardi...onda problem yok hatta ben yumurtam buyurken agrilarimdan anliyorum...her ay adetin 15.gunu yumurtluyorum...hic ilac kullanmadan 20mm e ulasmisti yumurtam yani sorunum yok...catlamamasi disinda...Canım ağrın oluyorsa yumurtlaman da oluyordur muhtemelen ben hap kullandığım donem hiç ağrım olmadı oh dedim evlendim artık ağrım olmaz dedim sonra hapı bıraktım reglim ilk gunu ağrım olamaya başladı araştırdım yumurtlama belirtsiymis ağrı ve senin yumurtlarım bir anda yok olduysa da çatlamıştır doktor da o yüzden gerek duymuyor iğneye ancak takip yaptirabilirsin tabiki
Günaydın canım mide bulantisi icin erken ama ağız kuruluğu olabilir acaba cok mu odaklanıyorsun bebise çünkü öğrendikten sonra başladı ama oruç tutuyorsan da normal olabilir çünkü son günler ve vücut depolarını kullandı benim bile normal halimle öğleden sonra bacaklarım çekilir gibi ağrıyor beslenmene cok dikkat et canımGunaydin kizlar sabahladm resmen geceden beri mide bulantisi agzimda asiri bir kuruluk var deli gibi su icip duruyorm kasiklarim agriyo bi deerken deil mi ya
Ah canim ne 16si bi defasinda 23 ve 28mmlik yumurtam oldu mayis ayimdada 16mmlik 2 tane yumurtam oldu yine vermedi...kendi catlar diye al catladi...gerizekalilar...
Kuzum cok saol ediyorm tabiki :) ben hala soylemedm dusunmemeye calisiyorm yarn tekrar kan var ondan sonra hatta keske kalp atisini dinlemeye giderken desem ki benmle gelmen lazm falan ikna etsem iceri brlkte girip tik tik kalp atisini ayni anda duysak ayyy
Gunaydin kizlar sabahladm resmen geceden beri mide bulantisi agzimda asiri bir kuruluk var deli gibi su icip duruyorm kasiklarim agriyo bi deerken deil mi ya
Gittim canim moralim cok bozuk degerim istedigimiz gibi katlanmadiakdnz07 canım kan verdin mi. nasıl sonuçlar yükselmiş mi değerin
Canım hemen bozma moralini ya iki katı degil bildiğim kadarıyla en az % 60 diye biliyorum kac çıktı sonucunGittim canim moralim cok bozuk degerim istedigimiz gibi katlanmadisevincim kursagimda kaldi resmen
Progestan verdi esimi aglayarak aradm keske boyle olmasaydi beklemekten baska care yok surekli uyumak istiyorun
Canım önce mutlu mutlu yazdım şimdi gördüm devamını.. Hayırlısı neyse o olsun inşallah. Rabbim bebişinizi bağışlasın sıze. Tam ikiye katlanması gerekmiyor ama yükselmesi gerekiyor. Insallah güzel haberler alırsınızKizlaaar nerdesiniz nerdesiniz kudurdum burdaesime de soyliyemiyorum kan verene kadar soylememeliyim ilk 5 dk da cikti oruc acmadan once yapmistim cekmeceye koymustum hic ama hic beklemiyodum nasil bukadar erken cikti @deeploneliness sana demistim hani adetim biter bitmez akintim basladi bu ay erken mi yumurtladm acaba ovu falan yapmadm ayaklarmi dikmedim hatta en fazla yarim saat uzanip oyle kalkip dus aldim deli gibi bisiklet surdum ev isi yaptim kosturup durdum bu ay hic aklma gelmedi
Canim noldu sana hani bana moral veren nesemi kaybetmemei soyleyen sen bugun surekli uyumak istiyorum diyosun sana yakisiyrmu?boyle yaparak bebegini de uzuyosun...erkenden umitsizlik varmi?hele bekle yediginde dikkat et iyi beslen...tutki gercek gebelik degil artmadi degerin...buna da mutlu ol neden cunku en azindan gebe kalabiliyosun?cok yakin zamnda da saglikli gebeligin olacak insallah...olumsuzluklari dusunmen icin erken...bunaltma kendini canim...bekle duayla bekle...Gittim canim moralim cok bozuk degerim istedigimiz gibi katlanmadisevincim kursagimda kaldi resmen
Progestan verdi esimi aglayarak aradm keske boyle olmasaydi beklemekten baska care yok surekli uyumak istiyorun
Niye eline kagit vermiyo ki?bak bu sebeple bile uzulmemen lazim...baska topikte arkadasin oyle moralini bozdular ki ara kanama yasadi kiz saglikli gebelik degil dedi...kan uyusmazligi olabilir erken dogum olabilir dediler...nelr yasamadi ki doktrlarin yuzunden...su an 6 aylik hamile ...degerini gormeden karar verme kendini bunaltma!...haberlerini bekliyoruz...@deeplonelinesspinkpisces nurun_ala_nur saolun kizlar insallah dediginiz gibi olur ozel hastaneye gittim ben elime kan sonucu vermediler butun tahlillerin sonucu doktorun bilgisayarina gidiyomus acti ordan bakti deger katlanmamis bekledgmiz kadar dedi kimyasal falan olablir deyince ben zaten orda bayilcaktm nerdeyse .aklma gelmedi degeri sormak ilac yazdi cktm gittm insallah dedgniz gbi olur bazi ddoktorlar cok moral bozucu konusuyor herkes diyor ki su dunyada yiyecek ekmegi varsa zaten tutunur bir sekilde olur bende kendmi oyle avutuyorum vardir bunda da bir hayir hersey guzel olacak insallaah
Canım bir de sunu söylemek istiyorum her laboratuvarın hassasiyet derecesi farklı degerler degisiklik gösterebilir sen bol bol dinlen ve dua et olur mü her seyde vardır bir hayır tüplerin tikali değil yumurtlaman oluyor en azından bunu biliyorsun ve hep iyi duşun Rabbim her seyin en güzelini bilir :)@deeplonelinesspinkpisces nurun_ala_nur saolun kizlar insallah dediginiz gibi olur ozel hastaneye gittim ben elime kan sonucu vermediler butun tahlillerin sonucu doktorun bilgisayarina gidiyomus acti ordan bakti deger katlanmamis bekledgmiz kadar dedi kimyasal falan olablir deyince ben zaten orda bayilcaktm nerdeyse .aklma gelmedi degeri sormak ilac yazdi cktm gittm insallah dedgniz gbi olur bazi ddoktorlar cok moral bozucu konusuyor herkes diyor ki su dunyada yiyecek ekmegi varsa zaten tutunur bir sekilde olur bende kendmi oyle avutuyorum vardir bunda da bir hayir hersey guzel olacak insallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?