- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
Canim alisirsin zamanla benim ailemde uzak dogum yapinca unutursun zaten yanlizligini
Aliscam mecbur canim evet ozaman zaman olmicak dogumumda insalah gelcekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim alisirsin zamanla benim ailemde uzak dogum yapinca unutursun zaten yanlizligini
Melegim2502 inşallah en yakın zamanda alisirsin bu duruma zaten bebisin geldikten sonra en büyük destekçin o olacak hormonların etkisi ile oluyor bunlar ama bebisi düşünerek bu durumu atlatacağına eminim akdnz07 canım cok iyi yapmışsın zaten bebisle daha da kilo alabilirsin ılerde sürece formda başlamak en güzeli
Bugun ben cok fenayim ya disimin agrisi tuttu cildirtiyo beni yarin disciye gidiyorm kanal tedavisi yapar heralde bi an once yarin olsun
Kizlar onun disinda kendmi iyi hissediyorum iki tane kitap aldim kendme aksamustleri esimle bisiklet turlari yapicaz aman bebek olur aman tutunmaz derken cok kilo almisim 38 bedenden 42 ye cikmisim ddun alisveris yaparken iyce farkettim moralm bozuldu ama dikkat ettigim surece hemen verebiliyorm
Onun disinda orgu falan yapmayi dusunuyorm yada belki taki biseyler bulucam
Cok bisey bulamazsam dizi film falan bakiyorum
Kendime sunu diyorum hep ser gibi gorunen seyde bi hayir hayir gibi gorrunen seyde bir ser vardir sen bilemezsin rabbin bilir, bazen istenilen seyin hakkimizda hayirli olmadgni bilerek vermez Rabbim denekki benm icin hayirli zaman degil ozamana kadar hayati kendmee zehir etmek isteniyorm
Gunaydin kizlar baronnes yok canim o haberi bekledikce gelmicek kafamda felaket senaryolari olusturuyorum her ay olmadikca olcak seyi de aylardir biz engelliyoruz bence en iyisi beklemeyelim bebis haberini de supriz olsun :)
kızlar ben artık bebek haberi fln beklemiyecem. spora başlayacam ramazandan sonra. inanılmaz kilo aldım. yüzmeye fln gidecem. bir de eşimle tatile çıkacaz. bu ara hem bebekden dolayı hemde özel hayatımda o kadar çok sıkıntı stres yaşadım ki vücudum farklı reaksiyonlar veriyor. kafamı dağıtmaya ihtiyacım var. hatta hepimizin ihtiyacı var
aynen ya. daha çok takmaya başlıyoruzamin canım inşallah
çok guzel soyledin bende ramazan sonrası spora başlıyorum iyi birde tatil yaptıkmı oh kaymak :) bide kızlar çok gebelik topiclerinde gezmeyin çok etkiliyor insanı
günaydın canım çok şükür iyiyim. sen nasılsın durumun nasılGünaydinnnn kizlar nasilsiniz :)
günaydın canım çok şükür iyiyim. sen nasılsın durumun nasıl
maşallah :) dikkat et kendine üşütmeIyiyim canim cok sükür iyiyim masallah turp gibiyim :)) hava cok soguk burda ya donuyorum bi yaz göremedik
maşallah :) dikkat et kendine üşütme
Canim dinleme kendni o kistlere takma vucut adetle birlktr atiyor zaten .Günaydın kızlar benim dunden beri sag tarafımda belim ağrıyor reglime 8 gun var adet olacakmisim gibi geliyor umarım kist sag tarafta da cikmaz
Kesinlikle cok etkiliyor bende cok geziniyorm topiklerde cok farkli problemleri olan insanlar var acaba diyorm acaba bende bu mu var su mu var haklsn canmamin canım inşallah
çok guzel soyledin bende ramazan sonrası spora başlıyorum iyi birde tatil yaptıkmı oh kaymak :) bide kızlar çok gebelik topiclerinde gezmeyin çok etkiliyor insanı
Canim naslsn oruc tutmuyosun dmiGünaydinnnn kizlar nasilsiniz :)
Canim naslsn oruc tutmuyosun dmi
Ben de iyiyim canmm cok sukur bugun disciye gittim cok agrim vardi kanal tedavisine basladi ama sinirlerimi öldürmek icin bir ilac koydu cuma tamamlayacakmis simdi agrim yok sukur. 22.30 cok gecms Allah kolaylk versn ordakilere canmIyiyim canim cok sükür sen ? Yok canim tutamiyorum turkiye saati 22.40 da iftar oluyo okadar dayanamam