- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 88
- 30
hımm . inşallah ondan kaynaklı değildir benimki de ya da başka bi sağlık sorunu yoktur. bi daha mı gitsem doktora ya. ama ne içinnn testler herşey normal . e yumut-rtlama günümü de biliyorum . belirtiler testler paralel.. ne yapcam ben ya olması için . Meryem suresi de okudum 41. gün dün bitti. dua da ediyorum . ..
Ya kizlar bisikletten dustummoralim bozuldu gecen ay da aksilik tam gunune denk gelmsti bisiklete basladm akintm geldi tamam dedim bugun ve yarn sansli gunum cnku o son testi de tam skisik deglken yapmstm aksama bidaha skisik yapiym diyodum.dizim ve dirsegim yarali dize degmeden sey olurmuki ya
günaydın kızlar. yeni haftanın bizlere yeni yeni müjdeler getirmesi dileğiyle
günaydın kızlar :)
nasıl olsun canım bildiğin gibi herşey sende iyisin maşallah hep iyi olGunaydin caanim nasilsin :)
iyiyim teşekkür ederim canım. sen nasılsınİnsallah canim gunaydin nasilsiniz :)
aminnn :) pazartesi sendromunu atlattıktan sonrası çok güzel oluyorGünaydın kızlar :) Burada güneşli güzel bir gün var. Herkesin günü güzel geçsin :)
nasıl olsun canım bildiğin gibi herşey sende iyisin maşallah hep iyi ol
Eki Görüntüle 1516615 Gunaydin kizlar bugun 14 bu ovu testleri hemen sarariyo dunku yaptigim sararmis biraz dun yukledgm fotomda daha iyi, ben karar veremedim ikisi de ayni cikmis sanki yeni bisey duydum ovulasyn testinde ikinci cizginin diger gunlerden daha belirgn oldugu gun 24 saat icinde yumurtlamayi gosterirmis yani herkeste ikinci cizgi kopkoyu cikmayabiliyomus bu arada dünü degerlendirdik darisi bugune , hepinize dua edicem bugun iftarda
iyiyim teşekkür ederim canım. sen nasılsın
Insallah canım güzel sonuçları olur :)Eki Görüntüle 1516615 Gunaydin kizlar bugun 14 bu ovu testleri hemen sarariyo dunku yaptigim sararmis biraz dun yukledgm fotomda daha iyi, ben karar veremedim ikisi de ayni cikmis sanki yeni bisey duydum ovulasyn testinde ikinci cizginin diger gunlerden daha belirgn oldugu gun 24 saat icinde yumurtlamayi gosterirmis yani herkeste ikinci cizgi kopkoyu cikmayabiliyomus bu arada dünü degerlendirdik darisi bugune , hepinize dua edicem bugun iftarda
Eki Görüntüle 1517571 Eki Görüntüle 1517572 Kizlar ben tekrar 12sinden 15ine kadar yukleyim dedim , az once 15. Gunu yaptim anlamadim 14mu daha belirgin 15 mi akintim devam ediyor kasiklarimda sanci var hala catlamadimi ki iki gundur net iki cizgi cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?