hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Cok takiyosundur belki canim :/ rabbim dualarimizi en kisa zamanda kabul etsin insallah

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine :/ esin dikkat ederde olur herhalde yoksa da zorlama canim ya

Gunaydin kizlar bugun 14 bu ovu testleri hemen sarariyo dunku yaptigim sararmis biraz dun yukledgm fotomda daha iyi, ben karar veremedim ikisi de ayni cikmis sanki yeni bisey duydum ovulasyn testinde ikinci cizginin diger gunlerden daha belirgn oldugu gun 24 saat icinde yumurtlamayi gosterirmis yani herkeste ikinci cizgi kopkoyu cikmayabiliyomus bu arada dünü degerlendirdik darisi bugune , hepinize dua edicem bugun iftarda

Benimkilerde ertesi gün soluyodu canim insallah ben tutamadim hastayim dahaa insallah bu ay gelir bebisin canim :)

Insallah canım güzel sonuçları olur :)

Kizlar ben tekrar 12sinden 15ine kadar yukleyim dedim , az once 15. Gunu yaptim anlamadim 14mu daha belirgin 15 mi akintim devam ediyor kasiklarimda sanci var hala catlamadimi ki iki gundur net iki cizgi cikiyor

Bende anlamadim xanim yanlis birsey demiyim ikisi ayni gibi :/ en iyisi butun günleri degerlendir sen :) baya net cikmis bide bos gecirme ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…