hayırlı olsun inşallah hiçbir aksilik yaşamadan kucağına alırsın meleğiniTabiki dualarim sizinle daha doktora ct gitcem ama digital testte 2-3 haftalik cikti bgn :) darisi saglikla keseyi gorup kalp atisini duyup kucagima almaya :) tum isteyenler en kisa zamanda kavussun insalla
inşallah canım =) bu kadar zaman geçioda şu bi gün geçmicek doktora gidene kadar =) sen naptın sende var mı bi gelişme?hayırlı olsun inşallah hiçbir aksilik yaşamadan kucağına alırsın meleğini
maalesef canım yok. artık bi dahaki aya umutlarinşallah canım =) bu kadar zaman geçioda şu bi gün geçmicek doktora gidene kadar =) sen naptın sende var mı bi gelişme?
Kızlaaar pıtpıtları duyduk bugün
Masallah canoiim yasuan senin heycanini mutlulugunu düsenemiyoruuuum :)) canim benim cok seviniyorum sizin icin gercekten
Çok heyecanlandim gercekten yaMasallah canoiim yasuan senin heycanini mutlulugunu düsenemiyoruuuum :)) canim benim cok seviniyorum sizin icin gercekten
Canım ben de erken ögrendim öğreneli 3 haftayı geçti ancak kalbini duyduk. çok iyi anlıyorum seni. Az daha sabır sonu güzel olacak :)inşallah canım =) bu kadar zaman geçioda şu bi gün geçmicek doktora gidene kadar =) sen naptın sende var mı bi gelişme?
Canım benim çok sağol rabbim en kısa zamanda sizlerin de kulağının pasını silsin
Burdayim kuzum .canim skiliyo kafam allak bullakAkdeniz07 canim nerdesinnnnn kayboldun
Burdayim kuzum .canim skiliyo kafam allak bullak
Allah allah hadi hayırlısı:)Insallah canim sagol :) bu arada benim ovu testler hala cift cizgi24 gün oldu
Ne oldu canım ciddi bir durum yoktur inşallahBurdayim kuzum .canim skiliyo kafam allak bullak
379 bhcg =) daha henüz 4+3'üz =) haftaya salı keseyi görcez inşallah =) yalnız acaip uykum var sürekli! bi de karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi hala geçmediCanım ben de erken ögrendim öğreneli 3 haftayı geçti ancak kalbini duyduk. çok iyi anlıyorum seni. Az daha sabır sonu güzel olacak :)
günaydın canım :) haftasonu kimse uğramamış yoğunluktan galibaKizlaar ?
Canimm hadi hayırlı olsunnnbi bebişimiz daha geliyooor379 bhcg =) daha henüz 4+3'üz =) haftaya salı keseyi görcez inşallah =) yalnız acaip uykum var sürekli! bi de karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi hala geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?