hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

Tabiki dualarim sizinle daha doktora ct gitcem ama digital testte 2-3 haftalik cikti bgn :) darisi saglikla keseyi gorup kalp atisini duyup kucagima almaya :) tum isteyenler en kisa zamanda kavussun insalla
hayırlı olsun inşallah hiçbir aksilik yaşamadan kucağına alırsın meleğini

inşallah canım =) bu kadar zaman geçioda şu bi gün geçmicek doktora gidene kadar =) sen naptın sende var mı bi gelişme?
Canım ben de erken ögrendim öğreneli 3 haftayı geçti ancak kalbini duyduk. çok iyi anlıyorum seni. Az daha sabır sonu güzel olacak :)

Canım ben de erken ögrendim öğreneli 3 haftayı geçti ancak kalbini duyduk. çok iyi anlıyorum seni. Az daha sabır sonu güzel olacak :)
379 bhcg =) daha henüz 4+3'üz =) haftaya salı keseyi görcez inşallah =) yalnız acaip uykum var sürekli! bi de karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi hala geçmedi

379 bhcg =) daha henüz 4+3'üz =) haftaya salı keseyi görcez inşallah =) yalnız acaip uykum var sürekli! bi de karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi hala geçmedi
Canimm hadi hayırlı olsunnnbi bebişimiz daha geliyooor
uyku olayını sorma ben de aynı durumdayim. Gün içinde kafamı koyduğum yerde uyuyabilirim. Bu durum heralde ilk 3 ay boyunca devam ediyormus. Yeni bebeği olan bi arkadaşım benim yerime de uyu sonra uyuyamıyosun kıymetini bil demişti :) Karın ağrısı normal, dinlenince rahatlıyor. Benim de aynen karnım belim fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…