- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
inşallah canım. netten clearblue nun digital gebelik testini de sipariş verdim muhtemelen 24ünde elime ulaşır onda direk hamilesin ya da değilsin diye gösteriyo. zaten yarın sabahki testte bu akşam alabilirsem tabi silik çıkarsa onunla da yapıp eşime öyle süpriz yapcam =)ay inş çok sevindim umarım hamiştirsin
ah canım benim dualarım seninle inş sağlıcakla hadi bakalım iyi haberlerini bvekliyoruzinşallah canım. netten clearblue nun digital gebelik testini de sipariş verdim muhtemelen 24ünde elime ulaşır onda direk hamilesin ya da değilsin diye gösteriyo. zaten yarın sabahki testte bu akşam alabilirsem tabi silik çıkarsa onunla da yapıp eşime öyle süpriz yapcam =)
dün akşam öylesine test yaptım benimkide aynen böyle çıktı =) bu akşam bidaa test alcam sabah ilk idrarla denicem bu sefer =) gerçi eşime belli etmeden yapcam süpriz olsun her ay test yapıp var mı çift çizgi diye gözlerimiz şaşılaşıyodu bu sefer koyu kırmızıyı görmeden eşime söylemicem umarım bu sefer gerçekten çift çizgi görmüşümdür =) daha 3 gün var adete ya da 2 =)
Insallah ya bi yandan acaip heyecanlıyım bi yandan da cok umutlanmamaya çalışıyorum yarin sabah yapcaim teste kadar sakinliimi korumaya çalışcam en azindanCok sevindimmm :) bizede haber ver insallah hamilesindiiir :)
Hadi insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz :)inşallah canım. netten clearblue nun digital gebelik testini de sipariş verdim muhtemelen 24ünde elime ulaşır onda direk hamilesin ya da değilsin diye gösteriyo. zaten yarın sabahki testte bu akşam alabilirsem tabi silik çıkarsa onunla da yapıp eşime öyle süpriz yapcam =)
Insallah ya bi yandan acaip heyecanlıyım bi yandan da cok umutlanmamaya çalışıyorum yarin sabah yapcaim teste kadar sakinliimi korumaya çalışcam en azindan
Hadi insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz :)Melegim2502 iyiyim canim karin agrimla mucadele ediyorum :)
bugün ki testimin resmini koydum bi önceki mesajda bu sabah daha da koyulaştı galiba bu ay minik tatilimiz işe yaradı =)Hadi insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz :)Melegim2502 iyiyim canim karin agrimla mucadele ediyorum :)
gerçekte resimde göründüğünden de koyu görünüyo Allah'ım çok heyecanlıyım =)
yok daha gitmedim bu sabah yapmayı bekledim ki koyulaştı artık yarın gidemem tatil çünkü ama cumaya randevu alcam. aslında hangi doktora da gideceğime emin olamadım daha =)Canim cok sevindim ya ) hadi insallah doktora gitmedinmii :) bence hamilesin :)
yok daha gitmedim bu sabah yapmayı bekledim ki koyulaştı artık yarın gidemem tatil çünkü ama cumaya randevu alcam. aslında hangi doktora da gideceğime emin olamadım daha =)
23 nisan ama resmi tatil =)Cok heycanladimyarin persembe kiiz :)
23 nisan ama resmi tatil =)
yok daha söylemedim onun için inşallah bugün elime ulaşırsa clearblue gebelik testi sipariş verdim. onda direk pregnant not pregnant diye yazıyo ondan yapcam hediye paketine sarcam sana gelmiş diip vercem öyle süpriz yapcam =) cuma günü de beraber doktora gideriz artık =) daha burası dışında kimseye hiçbişi sölemedim =)Hm unutmusum burda yokda tüh ya ben merak ederim simdiii :) esine söyledinmi
yok daha söylemedim onun için inşallah bugün elime ulaşırsa clearblue gebelik testi sipariş verdim. onda direk pregnant not pregnant diye yazıyo ondan yapcam hediye paketine sarcam sana gelmiş diip vercem öyle süpriz yapcam =) cuma günü de beraber doktora gideriz artık =) daha burası dışında kimseye hiçbişi sölemedim =)
ya çok zor tutuyorum zaten ama hala bi şaşkınım gerçek mi değil mi çözebilmiş değilim =) inşallah canım ya darısı tüm isteyenlere =)Ne güzel yaahep hayalim esime süpriz yapmak :) yine iyi dayaniyosunn canim hayirlisi insallah darisi basimiza :)
ya çok zor tutuyorum zaten ama hala bi şaşkınım gerçek mi değil mi çözebilmiş değilim =) inşallah canım ya darısı tüm isteyenlere =)
ay çok sevindim inşallah herşey yolunda gider heycanlanıp sabırsızlanıp hemen söyleme aynen düşündüğün gibi paket yap testi eşine ver şok olsun anlayamasınya çok zor tutuyorum zaten ama hala bi şaşkınım gerçek mi değil mi çözebilmiş değilim =) inşallah canım ya darısı tüm isteyenlere =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?