hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

ay inş çok sevindim umarım hamiştirsin
inşallah canım. netten clearblue nun digital gebelik testini de sipariş verdim muhtemelen 24ünde elime ulaşır onda direk hamilesin ya da değilsin diye gösteriyo. zaten yarın sabahki testte bu akşam alabilirsem tabi silik çıkarsa onunla da yapıp eşime öyle süpriz yapcam =)

ah canım benim dualarım seninle inş sağlıcakla hadi bakalım iyi haberlerini bvekliyoruz

Cok sevindimmm :) bizede haber ver insallah hamilesindiiir :)

Hadi insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz :) Melegim2502 iyiyim canim karin agrimla mucadele ediyorum :)

Hm unutmusum burda yokda tüh ya ben merak ederim simdiii :) esine söyledinmi
yok daha söylemedim onun için inşallah bugün elime ulaşırsa clearblue gebelik testi sipariş verdim. onda direk pregnant not pregnant diye yazıyo ondan yapcam hediye paketine sarcam sana gelmiş diip vercem öyle süpriz yapcam =) cuma günü de beraber doktora gideriz artık =) daha burası dışında kimseye hiçbişi sölemedim =)

Ne güzel yaa hep hayalim esime süpriz yapmak :) yine iyi dayaniyosunn canim hayirlisi insallah darisi basimiza :)

ya çok zor tutuyorum zaten ama hala bi şaşkınım gerçek mi değil mi çözebilmiş değilim =) inşallah canım ya darısı tüm isteyenlere =)
ay çok sevindim inşallah herşey yolunda gider heycanlanıp sabırsızlanıp hemen söyleme aynen düşündüğün gibi paket yap testi eşine ver şok olsun anlayamasın maşallah beklemedeyiz bizide unutma çok mutlu oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…