- 29 Ocak 2015
- 730
- 859
- 53
- 36
sağol canım. bakalım bir kaç gün daha olmazsa gidecem artıkNormal canim burda cok okudum bi sure duzene girmeyen cok var istersen yine git doktora istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım. bakalım bir kaç gün daha olmazsa gidecem artıkNormal canim burda cok okudum bi sure duzene girmeyen cok var istersen yine git doktora istersen
Kendi ovulasyn testlerim gelsn de bakiym bi anlamadim ya marka mi kotu ki bende bu laboquickten almstmcanım evet yanlış almış kız :) bu lh ler ovulasyon testi oluyor yumurtlama tamamlandıktan sonra böyle çok silik çizgi çıkıyor bende de oyle olmustu seninki şuan normal yani ama Melegim2502 seninki biraz kafa karıştırıcı :)
Bu testler beni hep kandiriyo bu da silik ikinci cizgi sana inanmiyorum cizgi Eki Görüntüle 1501474 Eki Görüntüle 1501476
günaydın kızlar. ya ben yaklaşık 3 aydır hapları bıraktım. adet günlerim hep gecikiyor. hayır hamilelik var zannedip sürekli test yaptırıyorum sonra negatif çıkıyor üzülüyorum günlerimin geçmesi normal mi yoksa bir doktora görünsem mi
canım evet yanlış almış kız :) bu lh ler ovulasyon testi oluyor yumurtlama tamamlandıktan sonra böyle çok silik çizgi çıkıyor bende de oyle olmustu seninki şuan normal yani ama Melegim2502 seninki biraz kafa karıştırıcı :)
ben adet oldum kızlar.bugun midem resmen çöplük oldu kocaman keki tek basıma yedim kabak cekirdeği çay neskafe soda offf adet olcagım zaman hep böyle .mutsuz değilim şuan belirsizliğim gitti rahatladım ,yarın
artık dikkat etmeye başlıycam squat falan yapıcam kilo vermem lazım geçen alışveriş merkezinde çok kilolu bi kadın gördüm hamileydi hiç yakışmamış inanın ki zaten her tarafı aşırı çıkmış,insanın hatıra fotoraf falan bile çektiresi gelmez. bundan sonraki dönemden daha umutluyum vucudum hapın etkisini atmaya başladı diye düşünüyorum hem üç aylara girdik bol dua,bol tevekkül yola devam
Günaydın kızlar :)
demekki sen geç çatlıyosun kuzumBenim dün cift cizgi cok koyu cikti demekki dün yumurtladim bugün tekrar yaptim cok silik cikti
hayırlısı olsun canım sorma bende kilodan korkuyorum ben elma sirkesine başladım yıne güzel oluyorben adet oldum kızlar.bugun midem resmen çöplük oldu kocaman keki tek basıma yedim kabak cekirdeği çay neskafe soda offf adet olcagım zaman hep böyle .mutsuz değilim şuan belirsizliğim gitti rahatladım ,yarın artık dikkat etmeye başlıycam squat falan yapıcam kilo vermem lazım geçen alışveriş merkezinde çok kilolu bi kadın gördüm hamileydi hiç yakışmamış inanın ki zaten her tarafı aşırı çıkmış,insanın hatıra fotoraf falan bile çektiresi gelmez. bundan sonraki dönemden daha umutluyum vucudum hapın etkisini atmaya başladı diye düşünüyorum hem üç aylara girdik bol dua,bol tevekkül yola devam
İyiyim çok şükür. Ne oldu senin testGünaydin canim nasilsin
İyiyim çok şükür. Ne oldu senin test
demekki sen geç çatlıyosun kuzum
degerlendirdinmi canım pekiEvet canim
Gunaydin hanimlarr :)
degerlendirdinmi canım peki
dün akşam öylesine test yaptım benimkide aynen böyle çıktı =) bu akşam bidaa test alcam sabah ilk idrarla denicem bu sefer =) gerçi eşime belli etmeden yapcam süpriz olsun her ay test yapıp var mı çift çizgi diye gözlerimiz şaşılaşıyodu bu sefer koyu kırmızıyı görmeden eşime söylemicem umarım bu sefer gerçekten çift çizgi görmüşümdür =) daha 3 gün var adete ya da 2 =)Eki Görüntüle 1475282 Kimse yok mu kafayı yemek üzereyimmmmmm
ay inş çok sevindim umarım hamiştirsindün akşam öylesine test yaptım benimkide aynen böyle çıktı =) bu akşam bidaa test alcam sabah ilk idrarla denicem bu sefer =) gerçi eşime belli etmeden yapcam süpriz olsun her ay test yapıp var mı çift çizgi diye gözlerimiz şaşılaşıyodu bu sefer koyu kırmızıyı görmeden eşime söylemicem umarım bu sefer gerçekten çift çizgi görmüşümdür =) daha 3 gün var adete ya da 2 =)