• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

canım evet yanlış almış kız :) bu lh ler ovulasyon testi oluyor yumurtlama tamamlandıktan sonra böyle çok silik çizgi çıkıyor bende de oyle olmustu seninki şuan normal yani ama Melegim2502 Melegim2502 seninki biraz kafa karıştırıcı :)
Kendi ovulasyn testlerim gelsn de bakiym bi anlamadim ya marka mi kotu ki bende bu laboquickten almstm :(

günaydın kızlar. ya ben yaklaşık 3 aydır hapları bıraktım. adet günlerim hep gecikiyor. hayır hamilelik var zannedip sürekli test yaptırıyorum sonra negatif çıkıyor üzülüyorum :KK43: günlerimin geçmesi normal mi yoksa bir doktora görünsem mi

Merhaba canim istersen git tabi ama banada oldu normalmis hala öyle gerci bazen düzene giriyo bazen gecikiyo hapi biraktiktan sonra böyle oldum veya cok stres yapuyorum icinin rahat etmesi icin yinede git istersen :)

canım evet yanlış almış kız :) bu lh ler ovulasyon testi oluyor yumurtlama tamamlandıktan sonra böyle çok silik çizgi çıkıyor bende de oyle olmustu seninki şuan normal yani ama Melegim2502 Melegim2502 seninki biraz kafa karıştırıcı :)

Benim dün cift cizgi cok koyu cikti demekki dün yumurtladim bugün tekrar yaptim cok silik cikti

ben adet oldum kızlar.bugun midem resmen çöplük oldu kocaman keki tek basıma yedim kabak cekirdeği çay neskafe soda offf :KK43: adet olcagım zaman hep böyle .mutsuz değilim şuan belirsizliğim gitti rahatladım ,yarın artık dikkat etmeye başlıycam squat falan yapıcam kilo vermem lazım geçen alışveriş merkezinde çok kilolu bi kadın gördüm hamileydi hiç yakışmamış inanın ki zaten her tarafı aşırı çıkmış,insanın hatıra fotoraf falan bile çektiresi gelmez. bundan sonraki dönemden daha umutluyum vucudum hapın etkisini atmaya başladı diye düşünüyorum hem üç aylara girdik bol dua,bol tevekkül yola devam :KK49::KK49:

ben adet oldum kızlar.bugun midem resmen çöplük oldu kocaman keki tek basıma yedim kabak cekirdeği çay neskafe soda offf :KK43: adet olcagım zaman hep böyle .mutsuz değilim şuan belirsizliğim gitti rahatladım ,yarın
artık dikkat etmeye başlıycam squat falan yapıcam kilo vermem lazım geçen alışveriş merkezinde çok kilolu bi kadın gördüm hamileydi hiç yakışmamış inanın ki zaten her tarafı aşırı çıkmış,insanın hatıra fotoraf falan bile çektiresi gelmez. bundan sonraki dönemden daha umutluyum vucudum hapın etkisini atmaya başladı diye düşünüyorum hem üç aylara girdik bol dua,bol tevekkül yola devam :KK49::KK49:

Hayirlisi olsun insallah canim durmak yook calismalara devam :) bende kilodan korkuyorum ya simdiden dikkat edelimm evet :( insallah canim dua edelim evett

ben adet oldum kızlar.bugun midem resmen çöplük oldu kocaman keki tek basıma yedim kabak cekirdeği çay neskafe soda offf :KK43: adet olcagım zaman hep böyle .mutsuz değilim şuan belirsizliğim gitti rahatladım ,yarın artık dikkat etmeye başlıycam squat falan yapıcam kilo vermem lazım geçen alışveriş merkezinde çok kilolu bi kadın gördüm hamileydi hiç yakışmamış inanın ki zaten her tarafı aşırı çıkmış,insanın hatıra fotoraf falan bile çektiresi gelmez. bundan sonraki dönemden daha umutluyum vucudum hapın etkisini atmaya başladı diye düşünüyorum hem üç aylara girdik bol dua,bol tevekkül yola devam :KK49::KK49:
hayırlısı olsun canım sorma bende kilodan korkuyorum ben elma sirkesine başladım yıne güzel oluyor

Eki Görüntüle 1475282 Kimse yok mu kafayı yemek üzereyimmmmmm
dün akşam öylesine test yaptım benimkide aynen böyle çıktı =) bu akşam bidaa test alcam sabah ilk idrarla denicem bu sefer =) gerçi eşime belli etmeden yapcam süpriz olsun her ay test yapıp var mı çift çizgi diye gözlerimiz şaşılaşıyodu bu sefer koyu kırmızıyı görmeden eşime söylemicem umarım bu sefer gerçekten çift çizgi görmüşümdür =) daha 3 gün var adete ya da 2 =)

dün akşam öylesine test yaptım benimkide aynen böyle çıktı =) bu akşam bidaa test alcam sabah ilk idrarla denicem bu sefer =) gerçi eşime belli etmeden yapcam süpriz olsun her ay test yapıp var mı çift çizgi diye gözlerimiz şaşılaşıyodu bu sefer koyu kırmızıyı görmeden eşime söylemicem umarım bu sefer gerçekten çift çizgi görmüşümdür =) daha 3 gün var adete ya da 2 =)
ay inş çok sevindim umarım hamiştirsin

Back