hap sonrası minik mucizelerimizi bekliyoruz

tamam canım. bir de bişey sorcam canım şimdi benim bat 15 nisanya hala çalışmaya devam etsem umut var mı ki?
Canim Melegim2502 de dedigi gibi kesin olarak ovulasyon testinde gorursun duzenli adet goruyosan 28 gunde bir yani ozaman 12-15 gunler oluyor ama belli olmaz ovulasyon testni tavsiye ederim netten coklu alirsan adetin biter bitmez baslarsin

çok güzeller canım. daha çok gençmişsin canım senin yerinde olsam hayatta takmazdım.inşallah kısa zamanda kavuşursun kavuşuruz bebişlerimize

Öyle olmuyo malesef evleneli 1 yil oldu artik yeter diyorumm esimde cok istiyoo calismiyorumda evdeyim bir engelim yok yani cocuklarii cok seviyorum hic. Böyle olucagimi düsünmezdim ama her ay bu düsünceler yoruyo beni galiba hamilemiyim degilmiyim zamanaa biraak gitsin diyorum ama en fazla 1 saat sürüyo :))))

doğru insan aklından çıkaramıyor.ama en azından daha kötü durumda olanları düşünerek şükretmeliyiz.umutsuzluk çok kötü ya.ben de senin gibiyim gece bile uyandığımda ilk bebek geliyor aklıma.çıldırdım galiba

Evett sükrediyorum ama düsünmedende edemiyorum sormaa ya utanmadam odasini bile hazirlicam ben :))

en azından gün içinde okuldayken çok düşünecek vaktim olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…