Canimtamam canım. bir de bişey sorcam canım şimdi benim bat 15 nisanya hala çalışmaya devam etsem umut var mı ki?
düzenli oluyor.öyle yapcam canım şansa bırakmak istemiyorumCanimMelegim2502 de dedigi gibi kesin olarak ovulasyon testinde gorursun duzenli adet goruyosan 28 gunde bir yani ozaman 12-15 gunler oluyor ama belli olmaz ovulasyon testni tavsiye ederim netten coklu alirsan adetin biter bitmez baslarsin
çok güzeller canım. daha çok gençmişsin canım senin yerinde olsam hayatta takmazdım.inşallah kısa zamanda kavuşursun kavuşuruz bebişlerimizeBugün bunlariiiiii aldim :)
çok güzeller canım. daha çok gençmişsin canım senin yerinde olsam hayatta takmazdım.inşallah kısa zamanda kavuşursun kavuşuruz bebişlerimize
doğru insan aklından çıkaramıyor.ama en azından daha kötü durumda olanları düşünerek şükretmeliyiz.umutsuzluk çok kötü ya.ben de senin gibiyim gece bile uyandığımda ilk bebek geliyor aklıma.çıldırdım galibaÖyle olmuyo malesefevleneli 1 yil oldu artik yeter diyorumm esimde cok istiyoo calismiyorumda evdeyim bir engelim yok yani cocuklarii cok seviyorum hic. Böyle olucagimi düsünmezdim ama her ay bu düsünceler yoruyo beni galiba hamilemiyim degilmiyim zamanaa biraak gitsin diyorum ama en fazla 1 saat sürüyo :))))
doğru insan aklından çıkaramıyor.ama en azından daha kötü durumda olanları düşünerek şükretmeliyiz.umutsuzluk çok kötü ya.ben de senin gibiyim gece bile uyandığımda ilk bebek geliyor aklıma.çıldırdım galiba
bende ya aynı benim gibisin.inşallah bu ay umutsuzluğumuzun tam tersi çıkar da sürpriz olur bizeEvett sükrediyorum ama düsünmedende edemiyorum sormaa ya utanmadam odasini bile hazirlicam ben :))
bende ya aynı benim gibisin.inşallah bu ay umutsuzluğumuzun tam tersi çıkar da sürpriz olur bize
sen kal da inşallah şişirmene razıyızInsallah canim yaaa ben hamile kalirsam insallah yandiniz :))))) basinizi sisiririm :)
sen kal da inşallah şişirmene razıyızben kalırsam da yandınız. değişik belirtiler sunabilirim arkadaşlara
inşallah canımDedigin gibii kalalimda herseyee raziyiz :)))
yok canım burda öğretmenim.ankaralıyım aslındaSen gazianteplimisin canim
yok canım burda öğretmenim.ankaralıyım aslında
en azından gün içinde okuldayken çok düşünecek vaktim olmuyo.
kendine uğraşacak bir şeyler bul canımEvet evde oturuncaa anca düsünüyosun
kendine uğraşacak bir şeyler bul canım
iyi o da güzelHic durmadan temizlik yapiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?